Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Overton je na pohled perfektní anglická vesnička. Jednoho dne je zde pod koly traktoru nalezeno tělo čtrnáctiletého chlapce a jeho přátelé jsou nuceni otevřít svůj svět a dívat se, jak jejich tajemství vyplouvají na povrch. Tajemství, která navždy ovlivní jejich způsob venkovského života. (niceholka)

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková klasika ze zapadákova, kde jedna vražda spustí kolotoč událostí, díky nimž začnou ze skříní vypadávat kostlivci. Občas to trošku zaškobrtne, místy zanudí, ale tam, kde scénář a režie trošku haprují, napravují vše postavy, které jsou výborně napsané a samozřejmě herci, kteří je ještě lépe zahráli. Už dlouho se mi nestalo, abych viděl tolik neznámých tváří zahrát tak dobře. Potěšil mě i fakt, že jsem až do konce netušil, kdo je vrahem a to se počítá. Určitě se ke Glue nebudu v budoucnu vracet, ale za podívání rozhodně stojí. 70% ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Pominu Cikány, kteří zřejmě mají zmutovaný gen, zapálenou, ale poněkud zmatenou policistku i zvukové efekty jak z amerického filmu. Největším mínusem je však kamera, která se snaží být děsně cool, takže je kolikrát vidět sebemenší chlup na tváři, ale divák se díky tomu jaksi ztrácí v prostoru. Konec divný, dost divný, jednání Tiny nebylo věrohodné. Jinak ale výkon herců skvělý, pěkné prostředí, na víc než 2* to ale není. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Velice dobrá příběhová linka a když už se někdy stane, že není tak originální, vyváží to herecké výkony. Především Billy Howle je naprosto úžasný, Callum Turner záhadný, Charlotte Spencer je také velmi dobrá. Jordan Stephen z Rizzle Kicks debutuje a odvádí také velmi dobrou práci. Do poslední chvíle nevíte, kdo je vrah, ale možná jsem nakonec očekával něco jiného, ale i tak skvělý seriál! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Dobre rozjete po prvnim dile, uvidime, kde to dojde. Libi se mi prostredi a nektere postavy jsou zajimave nacrtnuty. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Tak trošku krimi/drama z jiného soudku. Příběh o jedné vesničce (Overton) která si žije poklidným životem, dokud jednoho rána není nalezen mrtvý kluk. Obrací se životy jak jeho partě přátel, tak i ostatních. Na každém nezůstane nit suchá a všichni chtě nechtě prozradí své tajemství.. Zvraty jsou tak akorát dávkované, až do konce jsem opravdu nevěděl, kdo je vrah. Bohužel, většina každého dílu se řeší kdo koho miluje, co má dělat když ho nemiluje, nebo jestli když ho miluje, se nemá odmilovat... No někdy to bylo opravdu něco a strašně nudná telenovela, do toho ta mladá vyšetřovatelka s jejím nechápajícím výrazem v obličeji, snad už ji nikdy neuvidím... Hodně nedořešených věcí a náhod, co až bylo do očí. Ale když už jsem u 2.dílu, tak jsem to dokoukal. Nejlepší postava flákač Rob. 6,5/10 ()

Reklama

Reklama