Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

Toren 

všechny recenze uživatele

Návrat brakové zábavy se vším všudy. Na akci se oproti předchozími dílu nečeká a zvěrstva se dějí téměř nonstop. Je to totálně mrdlý, groteskní a šíleně vtipný. A hlavně to má hned několik overkill scén, na které člověk jen tak nezapomene. Nejlepší díl? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rovnice, jíž Syfy s láskou dodržuje (to jest čim absurdnější a pitomější, tim zábavnější), se přestává míjet účinkem. Opakovaný vtip totiž není vtipem. Po dvojce diváka už absolutně nic nepřekvapí, takže rádoby vtipné scény působí spíš jako trapné výkřiky do tmy. Nehledě na to, že hned v prvních minutách jsou se zemí srovnané slavné washingtonské monumenty a Steve Sanders je tu zobrazen už jako národní hrdina typu Supermana nebo Chucka Norrise. Ten sice stále chybí, ale objeví se jiné nutnosti: třeba Hajzlhoff a laserová motorovka. A žraloci samozřejmě... třeba i ve vesmíru. Ať už se vám to ale líbí nebo ne, přesně za rok tu máme Sharknado 4, v němž si dokonce diváci můžou zvolit, jestli Tara-minátor konečně chcípne. S ohledem na kvality se však nabízí otázka, jestli budeme u toho. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nemá chybu, kdo nastoupí do rozjetého vlaku až teď, bude naprosto pohlcen temnotou. Přesně ten typ filmu u kterého úplně cítíte, že se vám snižuje inteligence. Když ale dostatečně člověk chlastá a nejlíp si i dá lajnu, směje se snad všemu a své kouzlo Sharknado rozhodně má. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Když si od začátku myslíte, že je prvních patnáct minut filmu přepáleným psychedelickým snem hlavního hrdiny, ale ona je celá ta trapárna myšlená "vážně", je asi něco hodně, hodně špatně... Dvojka svou přiznanou debilitu dokázala prodat a hlavně bavila, trojka jen nudí. Bylo mi stydno. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Oh, Hell Yes!!! Yes!!! Yes!!! Jedna z mala serii, kde (zatial) s pokracovaniami rastie kvalita. Ma to uzasne tempo, mrte akcnych a uuuuuplne, ale fakt uuuuplne debilnych akcnych scen (3/4 filmu). Vsetko co bolo super na prvych dvoch castiach je tu upgradovane +David Hasselhoff+ Lightsaber z motorovej pily+ zena rodiaca v zaludku zraloka vo vesmire a mnoho inych chutoviek. Dokonale Guilty pleasure. Jednicke som dal 10, dvojke 11...takze toto je minimalne 13/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že pokud nějaký uživatel ČSFD by chtěl vypsat všechny zajímavosti v kategorii chyby ve filmu, jako že žraloci nemohou to a ono a není možné, tak by popsal několik stránek. Někdy je to tak hrozné, až je to zábavné, ale stálé hrozné. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Úžasný! Musím říct, že jsem se ani nebavila, jen byla překvapená. Žraloci prší z nebe! Snad bych dala i o hvězdičku víc, kdybych si byla jistá, že tvůrci to nemysleli vážně. Nejlepší filmový konec, v břiše žraloka doplachtím z vesmíru na zem a cestou porodim. Píšu si na svůj seznam 100 věcí před mojí smrtí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych chtěl podotknout, že obsah k tomuto snímku musela psát absolutní 3,14ča. Při letmém průzkumu jejího trapného profilu, jsem si nemohl nevšimnout, že daná uživatelka píše samé 3,14čoviny a už by ji měl konečně někdo zakázat psát. Minimálně obsahy, které vás praští do očí jako první. To, že má mezery ve vzdělání a napíše něco jako "aby zastavili dravé predátory, již se postupně prokousávají" člověk ještě s přimhouřeným okem přehlédne, ale pro pánaboha, jaký "další dvouhodinový film"?! Copak asi slečně bere, že ji čas běží o tolik jinak. Jestli se sem náhodou někdo kompetentní dočetl, tak bych tímto poprosil o opravu. Jinak sem zabloudí nějaký cizinec a pomyslí si o nás něco hodně ošklivého, ba dokonce vulgárního. Dále bych poprosil o žánrové zařazení mezi komedie, protože tohle zkrátka a evidentně není nic jiného. To jen tak na úvod a teď bych se přesunul k tomu "dalšímu dvouhodinovému" oskarovému snímku. Rozhodně to není taková švanda jako v předchozím díle, ale ani taková hovadina jako jednička. Zejména úvod je poměrně nudný. Vykompenzuje to snad jedna příjemná kolotočářská atrakce a samozřejmě absolutní perlou je přepálený vesmírný závěr, který rozhodně leckomu vykouzlí úsměv na tváři. Především musím vyzvednout žraločí padák, porod uvnitř žraloka během průletu atmosférou a samozřejmě i převratnou novinku v podobě interaktivního závěru, kdy si divák může zvolit, zda jedna postavička konečně chcípne, nebo bude opět otravovat ve čtvrtém pokračování. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žraloci ve vesmíru! To snad ne! Hazlhof za volantem raketoplanu říkajíc synovi Zuringovi že je to jako jezdit na kole..začátek a konec mega prehnanej to jsem fakt umíral smichy. Ja si myslím že tenhle trash fakt stojí za to vidět, protože takovouhle přehnanou pičovinu jentak nikdo nenatočí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Absolutní mega kokotina s velkým K.Tahle přepálená značka slaví ve státech poměrně velký úspěch, že i několik slavných hvězd projevilo zájem objevit se ve filmu, težko říct, jestli jsou všichni v USA už totálně vypatlaný, ale jistá ujetá zábavnost se prostě téhle zhovadilosti upřít nedá.Jednička byla snesitelná somařina tolik typická pro Asylum, sice jste se museli držet za uši při poslouchání příšerných dialogů, ale bylo tam tolik zábavných scén, že se to na 2* vyškrábalo.Dvojka byla shit, který se bral smrtelně vážně, vizualně to vypadalo děsně celkově to jen sralo a bylo to trapné a bez nadsázky.Ani nevim proč to sobě dělám, ale série prostě dokoukávám, takže trojku sem si dát musel.Jak jsem někde četl, začátek filmu je jak z huličský komedie, kdy se hlavní hrdina po 15 minutách vzbudí a divák zjistí, že vše co viděl na plátně byl jen sen.Asylum láme standardy a divákovi cpe tolik šílených, ujetých a přepálených píčovin, až se tomu prostě musíte smát.Bylo by snadné ten film nenávidět, ona je to typická megasračka od lidí, jenž o filmu vědí tolik co já o motoru formule, ale když někdo dokáže s kamenou tváří běhat ve skafandru a s laserovou motorovkou ve vesmíru porcovat žraloky, je to vlastně génius.Nemusíte umět hrát, nemusíte se drtit scénář, jen ze sebe uděláte dokonalého kokota, schrábnete prachy a pak se už nikdy na sebe nemůžete podívat do zrcadla, aspoň ne do toho filmového.Účást Miče Bukanýra totální pecka, Hajzlhof je snad čím dál lepší.Pokud budete tenhle filmový brak brát vážně, musíte mu dát jedině odpad, tenhle film prostě odpad je, ale pokud to budete brát jako recesi, dá se týhle žraločí mrdce udělit vyjímka.Pokud Tara Reid na začátku čtyřky zemře budu určitě rád, její vzhled je opravdu děsivý.Nejlepší díl série, ježiši...vážně jsem to řekl?40%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli druhý díl byl příjemně přehnanou parodií ( i když ani tak to tedy nebylo nic moc), tak tohle je užvaněnější a nudnější. Prostě jde jen o sled scének - žraloci útočí na Bílý dům, na vojenskou základnu, vodní park v Orlandu, zábavní filmový park (který se ale nachází jinak v Los Angeles, ne Orlandu), na závody NASCAR... a to vše, až na scénu s americkou vlajkou na začátku, v podstatě bez vtipu, nadhledu, tak nějak otrocky a upachtěně. Nelíbilo, měli zůstat u parodického nádechu. Tohle je chvílemi zbytečně nechutné, a těch reklam v obraze! Jo, a když jsem si řekl, že se děcko určitě narodí ve vesmíru, tak jsem se netrefil jen o trošku. Ach jo. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama