Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

pepo 

všechny recenze uživatele

Oh, Hell Yes!!! Yes!!! Yes!!! Jedna z mala serii, kde (zatial) s pokracovaniami rastie kvalita. Ma to uzasne tempo, mrte akcnych a uuuuuplne, ale fakt uuuuplne debilnych akcnych scen (3/4 filmu). Vsetko co bolo super na prvych dvoch castiach je tu upgradovane +David Hasselhoff+ Lightsaber z motorovej pily+ zena rodiaca v zaludku zraloka vo vesmire a mnoho inych chutoviek. Dokonale Guilty pleasure. Jednicke som dal 10, dvojke 11...takze toto je minimalne 13/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Oh Hell Yes!" chtělo se mi nadšeně zařvat, když jsem při zjištění existence čtvrtého dílu Sharknada zároveň zjistil i to, že jsem ještě neviděl trojku. No a... No co bych měl vyprávět, TO se musí vidět. Začátek s Bílým domem mě uvedl do mírně euforického a halucinogenního stavu, ve kterém jsem pak strávil i celý zbytek filmu, takže můj názor samozřejmě nemůže být objektivní. Scénář tentokrát dosáhl nového vrcholu fantasmagoričnosti a servíruje všemožné špeky a hlášky tak frenetickou frekvencí, že ubohý divák je ze vší té megašílenosti brzy tak otupělý, až mu začnou přicházet na mysl kacířské myšlenky typu "no ta jednička a dvojka byly lepší", nebo "ta Zieringova dcera je ale fakt hnusná pizda", nebo mu začnou trochu vadit věci, které mu v jedničce a dvojce nevadily (třeba příliš "vyzoomovaný" obraz). Ale v oné temné chvíli pochyb se na scéně jako deus ex machina zjeví starý dobrý Hasselhoff se starým dobrým utajeným raketoplánem, pomocí kterého se to se synem rozhodnou naprat z orbitu obřím gigalaserem přímo do sharknada, čímž děj nabere nové grády. Ale pozor na žraloky ve vesmíru! Uff... Pátá za kulervoucí a extrémně haluzní poslední čtvrtinu, při které je divákův mozek nemilosrdně katapultován až někam za hranici exosféry. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Fin Shaprd hodí starostlivý pohled směrem k potemnělým nebesům a je mu to jasný. D.C. není v bezpečí. Žraločí odér mu lehoulince lechtá nosní dírky a Fin už ví, co to znamená! Dnes v noci nepůjde spát, jelikož se na pobřeží žene tornádo. On si roli hrdiny nevybral, ona si neprozřetelně vybrala jeho, neboť kdo jiný lépe dokáže ochránit jeho rodinu než on sám?! Shaprd umí vyrobit geniální smrtící zbraň na žraloky z kdečeho – z párátka, ořezané pastelky nebo ze stožáru na vlajku. Chvála Bohu za americký nacionalismus, že maj tyhle stožáry vždy při ruce. I přesto, že se s Finem osud nemazlí a já zhruba po dvaceti minutách filmu přestala mít přehled, kdo přežil a koho už pozřely žraločí útroby (i když ani to neznamená definitivní konec postavy ve filmu), tak i přes to všechno masakruje tenhle borec jedno rybí tělo za druhým (vivat filé). A když už je to trochu monotonní, tak se Fin pro záchranu světa nechá vystřelit spolu se svým taťkou do vesmíru. Jsou tam spolu v nějakej raketě a maj geniální plán, jak to obří tornádo zlikvidovat, já to teda úplně nepochopila, ale to bude tím, že nepracuju v NASA, že. ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Ou nou! Ani ve vesmíru už před těma potvorama nejsme v bezpečí! Ale Steven z Bebrly je s pomocí taťky (Mitch Buchannon, samozřejmě) a své béčkové eskvadry v nejvytříbenějším dílu žralokonádí série opět zvládne. A navíc dojde i na nejpůsobivější raketoplánovou scénu od dob Armagedonu. No ano. Musím dát za pět, páč jsem, stejně jako sadlokan, při sledování nadšením okousala svůj plovák pobřežní hlídačky do tvaru miniaturní chobotničky. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Nemám ,čo dodať názov hovorí za všetko :D Po dvojke som si myslel ,že séria začne strácať svoj šarm a nakoniec to nebude ani vtipné. Ale to som sa mýlil. Rovnako ako minulý diel tak aj tento je úpná vtákovina! 5* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Vrchol série a moment, kedy sa zo Sharknada stal definitívne symbol štúdia Asylum, resp. TV Syfy a v niektorých kruhoch kultová záležitosť. Jednotka bola ešte vlažná a prišla s originálnym nápadom, dvojka bola mierne odvážnejšia a trojka predstavuje absolútny vrchol pokleslej béčkovej brakovej zábavy. Úvod v Bielom dome prepálený a parádny. Väčšina ľudí pri ňom bude len neveriaci krútiť hlavami a nechápavo pozerať, čo za šialenosti sa v priebehu týchto pár minút stanú. Potom dostaneme oficiálnu zvučku, štýlové úvodné titulky (so Zieringom ako Jamesom Bondom s motorovkou) a pokračujeme zbesilým tempom až do záveru. Ziering hrá presne na hrane toho, aby nepôsobil ako v serióznom filme, ale zároveň nepôsobil až príliš trápne, Cassie Scerbo poteší oko každého diváka len tým, že vo filme je a Tara Reid, no tá mi moc nesadla v žiadnej z častí, ale tak nič nie je dokonalé. Nesmiem zabudnúť na Davida Hasselhoffa, ktorý si tu pripisuje ďalšiu absolútne neserióznu úlohu, v ktorej si robí srandu sám zo seba a dopĺňa ústredné trio. Záverečné scény so zabíjaním voľne lietajúcich žralokov vo vesmíre, či pôrodom dieťaťa vnútri žraloka padajúceho z vesmíru znova na Zem, sú tak absurdné a šialené, že mi z nich odpálilo dekel aj napriek tomu, že mám v podobných kruhoch čo to napozerané. Úplný záver, kedy máme ako diváci možnosť zasiahnuť do deja je inovatívny, podobne ako záverečné titulky, ktoré preletia za cca 10 sekúnd. Dá sa povedať, že za mňa Sharknado 3 nemalo chybu. Uvedomelý brak, ktorý má presne vyvážený pomer neseriózna, miernej vážnosti a absurdných situácií, cielene béčkové a krvavé efekty úmrtí. V rámci samostatného subžánru uletených béčkových šialeností je to vrchol. A vrchol žánru musí mať automaticky plný počet. 90% a 5* ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Žralouni dokousají White house již v titulcích!!!!V Olympus has fallen to trvalo 12 minut!!Okusuji plovák pobřežního hlídače blahem!!! ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Vetsi slataninu,aby clovek pohledal. Tenhle film by byla urazka inteligence divaka, ale me nastesti idiot urazit nemuze, tak to neberu osobne. To jsem chtěl napsat původně. Po desátém shlédnutí musím napsat, že ten film nemá chybu :-) Dělám si srandu, tohle vidět 10x nejde... ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Tahle sága je každým dílem lepší a lepší :) Ještě větší porce zábavy než v předchozím díle. Epické finále ve vesmíru s Davidem, je prostě epesrades :) ()

rottenpolo 

všechny recenze uživatele

Tak znova ten záver nemal chybu :D:D:D nad moje očávakania :D zatiaľ najlepší diel podľa mňa :D sa divím, že ma to ešte dokáže prekvapiť :D TOP: 75 caliber mascara, Shark in space :D ()

massive.at 

všechny recenze uživatele

TY VOLE TY VOLE TY VOLE!!! Tohle je prostě neuvěřitelný! Poslední půlhodiny jsem na to koukal s otevřenou pusou a střídavě se křenil do pantů! A ten závěr - EPIC! EPIC! EPIC! ()

lilekbig 

všechny recenze uživatele

Ano je to naprostá chujovina, bejkovina a blbost, ale co naplat Sharknado 3 mě bavilo a navíc tomu dodávala šťávu Ryan Newman a Cassie Scerbo za mě 80% ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Řád zlaté pily. Hlášky typu "Tohle je za Ameriku!". Tohle snad ani není možný. Musím uznat, že je to fakt sranda, zvlášť když žraloci lítají i v budovách, kde rozhodně není žádný vítr a už vůbec ne tornádo. Vrchol filmu jsou pak žraloci ve vesmíru nebo porod dítěte v letícím žralokovi. Ale řekl bych, že velice originální téma létajících žraloků je možná už vyčerpané, i když... no necháme se překvapit. Pokud tento díl může mít 41 procent, pak 15. díl v roce 2027 může klidně získat oscara. Už se "těším". Musím ale uznat, že mi tato trilogie přijde daleko víc zábavná než mnohé "komedie". ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Absolutně dokonalé...u jedničky sem se nepřestával válet po zemi a vidět šplhat žraloka to prostě stojí za to a nápad je fakt originélní ..dvojka byla slabší, ale rozplácnutá černice velkým skvrnitým je taky fajn.....ovšem číslo 3 to je high octanem nadupaná dvoumotorová řež, která Vám nedovolí odtrhnout očička od tohodle másterpísu a konečnej porod je fakt síla...tekly mi proudem slzy velký jako angrešt a bránici sem měl tak rozcupovanou že sem uvažoval o kontrolce:-) a k hercům tak před těmi smekám...točit tohle a mít u toho vážnej xicht je umění zábavy.....a pro pseudointelektuály nečtěte to a ani se na to nedívejte...máte hlavičky příliš vražené v prdelkách a svatozáře utažené tak že se nejen nedovedete bavit,ale ani neumíte ocenit kvalitu,která se stává kultem a váš smysl pro humor chcípl dříve než mrtvé moře onemocnělo ()

cobraSK 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že milovníci filmového trashu hodnotia tento kúsok zámerne vysoko. Ano, je to trash najvyššej úrovne, ale stále je to len odpad. Takže dať tomu ****, to je dosť mimo. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama