Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

campix 

všechny recenze uživatele

Je až zarážející, že tahle věc už má tři pokračování. Jedno se Sharknadu ale nedá upřít. Chvilkami jsem se opravdu královsky bavil. Samozřejmě Vás tu nečeká po filmové stránce nic zajímavého. Není tu kvalitní příběh, obsazení ani efekty nejsou dobré. Hloupé to je neskutečným způsobem. Na druhou stranu se správnými lidmi a se správným množstvím alkoholu jde o legendární záležitost. A opravdu epičtější konec jsem snad ještě nikdy neviděl. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka už byla na mě moc. Žraloci ve vesmíru, světelná motorová pila a tornáda v jednom kuse. Ještě, že má Země Fina. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Žraloci ve vesmíru, světelná motorová pila a tornáda v jednom kuse. Jak může někdo téhle sračce dát 2 a více hvězd? Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš...... Pokud někdo pochopil záměr tvůrců, prosím, ať mi napíše vysvětlení... ()

A.Beech odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhlúpejších filmov, ktoré som videl (videl / nevidel) a zrejme moje najrýchlejšie hodnotenie filmu (po 11 minútach som to vypol - viac sa nedalo). ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha! Anthony Ceblb Ferrante potřetí naládoval hnojometné (vlastně parybné) dělo a následky jsou strašlivé. Tisíce ulítlých zubounů a stejný počet unuděných diváků. A když už nemůže být hůř – ale ono vždycky může. Závěr mě na čas vyléčil z choutek na žraločí filmy. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujímavý pokus ako rozpohybovať fotky. Film mi prišiel akoby ste držali v jednej ruke veľkoformátovú fotografiu a v druhej fotografiu o rozmeroch 15 na 25 cm a s ňou prudkými pohybmi kmitali pred tou veľkoplošnou fotografiou a také to celé bolo upotené a ubolené :). ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Rozhodně asi nejlepší scény, který bych ve filmu nečekal. Skoro toužím dát i dvě hvězdy, ale bál bych se, že natočí pokračování. Na druhou stranu musím říct, že jsem se snad ještě nikdy tak neřezal smíchy. Bohužel jen jedna scéna stala za hřích. Jinak kvalifikace ne béčko ne cecko ale efko ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Sharknado ušlo dlouhou cestu. Od experimentálního, typicky Asylumáckého prvního dílu, který zaostával zpracováním, ale dějem dokázal neskutečně pobavit, přes o hodně slabší druhý díl, až k tomuto, hodně slibnému třetímu dílu. V první řadě bych chtěl říct, že se mi nelíbila ta propaganda jak Universal studií, tak NASA, ačkoliv na druhou stranu, obojí dalo prostor novému zasazení děje, které se přece nemůže pořád jen točit okolo městského prostředí. Nicméně tvůrci nezklamali a třetí Sharknado je čistokrevný nářez. Od prvních, výborných scének v Bílém domě okatě parodujících Jamese Bonda, přes trochu trapné pohledy na polonahé hrdiny vylézající z vody, až po ikonické dějství zasazené do samotného vesmíru. Na to jsem se těšil asi nejvíc a i když nenabídlo tolik, co ukázalo v trailerech, zklamán nejsem. Opět sranda, recese jako prase, i přes to, že se film tvářil vážně, ačkoliv vážně nemyslel ale vůbec nic. Osud se s skoro žádnou postavou opět nemazlil. Řekl bych to asi takto - žraloci pro každého. Žralokem vše začíná a žralokem i vše končí. Tedy, rozhodně nekončí, na cestě je totiž čtvrtý díl (a s ním zřejmě i víc posměšků na triko Hvězdných válek). Samozřejmě, celé to stále zůstává jednou velkou pitomostí čistě pro pobavení, ale je vidět, že tentokrát rozpočet nechyběl a díky tomu se všechny nedostatky vyrovnaly a kvalitou se to přiblížilo prvnímu dílu. Paráda, já se nenudil. ()

Fr3d_K 

všechny recenze uživatele

Po našlapaném druhém dílu jsem byl nejdřív trošku zklamán, ale ten konec to vše zachránil. Nebudu spoilerovat. Ale vydržte to až do konce. Rozhodně nebudete litovat!! ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl, ale zase pro mě slabší než díl druhý a proto  jen 2* . Jedna za šílenou podívanou a druhá za sw pilu a Cassie. 40% ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedničku a dvojku beru jako originál. Od trojky se mi však zdá již vše okoukané. Přesto je tu stále pár moc vtipných věcí. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Úplně jiný kafe. Smál jsem se od začátku až do konce. Je to stupidní, ale tvůrci to ví. A úvodní sekvence odkazující na Bonda je naprosto geniální. ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Dost naprosto absurdních situací (ano, absurdnějších než v předchozích dílech!), které pobavily, ale jinak je to jen kopírování sebe sama. Pro takový námět dle mého stačí bohatě jeden film a ne tři. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl, třetí čistý Odpad!, ovšem ani potřetí ho nakonec nedám a to minimálně už jen z toho důvodu, že když už mají filmaři tak neskutečně extrémní drzost být tak naprosto neuvěřitelně nesoudní, co vše si dovolí ve svém díle ještě předvádět, tak to se prostě musí ocenit. A že těmi nejulítlejšími a nejnepředstavitelnějšími nápady nešetří ani tentokrát, tím si může být naprosto každý odvážlivec, který se do této nenapodobitelné jízdy pustí, zcela jistý. Samozřejmě, už to zdaleka nemá takový koule, jako měla jednička, která mi svou geniální ulítlostí totálně vyrazila dech, tady se už podobně jako ve dvojce ale už spíš jen buď upgradují již použité scény právě z prvního Sharknada, anebo se tvůrci pouští do ještě větších šíleností, jako třeba žralok na horské dráze, či žraloci ve vesmíru, což jsou sice momenty, kdy jsem jen lapal po dechu a absolutně nechápal, ale ta zábavnost těchto magorských scén tu zkrátka již tak nefunguje a nemají už ani takovou údernost. Vše ostatní ale jinak zůstalo při starém a v podstatě i očekávaném a pro tvůrce osvědčeném, tedy nulová zápletka, megatrapně vtipný efekty, scénář na zatykač, a též i nezapomenutelné herecké výkony, jako neustále zoufalý výraz Iana Zieringa, v čem to kurva vlastně hraju, Tara „Zombie“ Reid jako nepřehlédnutelná lidská troska taky jede, David Hasselhoff je už v prdeli úplně na entou, no a zbytek je jen nedůstojnou potravou pro otřesně zpracované žraloky, tedy samozřejmě až na navrátivší se koťátko z jedničky, Novu, v podání baculaťoučké Cassie Scerbo, pro mě hlavní hvězdy tohoto pokračování. Já každopádně opravdu nepochybuji a ani nezpochybňuji, že celá tato série dosahuje skutečně kultovního statusu, prostě je to ale jen formou, za kterou by se měli všichni, kteří se kolem těchto podívaných pohybují, stydět a ihned rezignovat na veškeré další filmařské pokusy, ovšem jak se říká, proti gustu …! A ikdyž je to celý tak nevídaně filmařsky strašný, i já se už teď těším na čtyřku, s čím tvůrci zase dokážou ještě přijít, neboť jak i v tomto pokračování jasně ukázali, fantazie některých jedinců skutečně nezná hranic. Jen to provedení je tedy k zesrání žalostně tristní, ale co by kdo nechtěl 8D. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama