Reklama

Reklama

Kriminálka: Oddělení kybernetiky

(seriál)
  • USA CSI: Cyber (více)
Ukázka z filmu 10
USA, (2015–2016), 21 h 59 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Patricia Arquette, James van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, Ted Danson, Kenneth Mitchell, Joe Reegan, Mckenna Grace (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Nový tým FBI vedený speciální agentkou Avery Ryan (Patricia Arquette) se vrhá na řešení případů z oblasti kyberzločinu. Mezi spolupracovníky patří otec-samoživitel a bývalý speciální agent námořnictva Elijah Mundo (James Van Der Beek), odborník na hackerství Daniel Krumitz (Charley Koontz), bývalí hackeři  Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) a Brody Nelson (Shad Moss) či zástupce ředitele Simon Sifter (Peter MacNicol). Jejich úkolem je řešit všechny vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI. (AXN)

(více)

Recenze (25)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vlastně úplně nerozumím tomu konceptu (ale je fakt, že jsem již nějakou dobu jiné CSI seriály nesledoval). Základ se snaží být realistický. Vyšetřovatelé ale občas mají postupy z ranku sci-fi a jindy zase nesmyslně zjednodušují, aby danou zápletku pochopil i ten naprosto největší ňouma, co má ještě mobil na tlačítka. Upřímně jsem to po prvním díle vypnul a na seriál si vzpomněl až ve chvíli, kdy ohlásili druhou sezónu. Prázdninové sucho, kdy jsem zkrátka v práci neměl na co koukat u obědů, nahrál tomu, že jsem dal CSI: Cyber druhou šanci. Ne, pořád to není bomba. Ale hodně jsem si (a věřte, že mě to dost překvapilo) oblíbil Avery Ryan. Patricia Arquette mi v té roli prostě sedí čím dál víc a já jí tu kombinaci výborných pozorovacích schopností a upřímných citů VĚŘÍM a rád se s ní u toho oběda čas od času setkám. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilotní epizoda se může pochlubit slušným numerem sledovanosti v podobě téměř jedenácti milionů diváků. Bude zajímavé sledovat, na jaké cifře se nakonec toto číslo ustálí, je ale myslím jasné, že se nám tu rýsuje další v podstatě nesmrtelná CSI řada. Na znělku si žrouti programů v Americe jistě rychle zvyknou, hrdinové jsou sympatičtí tak nějak napůl. Seriál by mohl s prstem v nose táhnout van der Beek (Dawson), jehož neotřelý policejní kukuč je radost sledovat. CSI: Cyber žádný zázrak není a díru do světa díky svým kvalitám neudělá. Pravda ovšem je, že se u ní po práci krásně relaxuje a v jejím úvodu ještě není tak urážlivě hloupá, jako poslední řady trapné původní CSI s Tedem Dansonem. Za první epizodu tedy zatím zasloužený průměr. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem to ze zvědavosti sledoval, i když mne iritovala ta umělohmotná přestárlá barbie, co vede celý vyšetřovací tým, tváří se jako by spolkla všechnu moudrost světa, a přitom plácá děsné nesmysly a nikdy nepřispěje k vyřešení čehokoliv - vlastně jednou tuším ochrání dítě. A samotné ty případy, kdy vám můžou hacknout kreditku přes nabíječku mobilu, nebo kdy je svědkem vraždy robotický vysavač nebo čip v panence, kterou dokonce někdo hacknul... jako sorry, pohrdání divákem odtud až potud. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AXN = ?.?.2015, réžia českého znenia (SDI MEDIA 2015) = IVAN HOLEČEK+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 12.7.2016, réžia slovenského znenia = ? (5.12.2015) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jiný pohled na věc, jsem spokojený ale nebyli to kriminálky co mám rád ale přesto to dokáže zaujmout svým nápadem, herecky se ale tentokrát nepředvedli. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Serial z roku 2015 o modernych technologiach, ktory sa tvari, ze patri snad este do 90. rokov - nielen frazami ako "I'm here to get your baby back". ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nope. Takhle takhle teda rozhodně ne. Tahle snaha vyždímat z relativně absurdní značky její maximální potenciál rozhodně dopadla tak špatně, jak jen mohla. Mrzké obsazení kde možná snad jen James van der Beek za něco stojí, i když jeho postava je stejně hloupě napsaná jako zbytek. Zkrátka místo další stereotypní technologicky orientované kriminálky tentokrát přichází nesmírně hloupá a absurdní hovadina, která vykráda kde může, takže kromě zbylých třech kriminálek zde uvidíte Mentalistu, Lie to Me, trochu Sherolocka a v podstatě kteroukoliv jinou v poslední době populární kriminálku. Ne, tomuhle vážně nebudu obětovat ani jednu další čtyřicetiminutovku. A velký podíl na tom má neskutečně dřevěná Patricia Arquette, která narozdíl od svých mužských ekvivalentů z konkurenčních kriminálek nedokáže prodat ani trochu z toho, čím operuje. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Sledovat pilot této větve CSI bylo trestem samo o sobě. Nevím kde bych začal - takže: Od herečky, která dalo by se s přimhouřeným okem excelovala v seriálu Medium a získala letos Oscara bych čekal mnohem lepší a obstojnější výkon. Ale jakoby Patricii Arquette role agenty vůbec nesedla. Nadupaný James van der Beek se zase své postavy chopil tak moc, až jeho role agenta vypadá jak z nějakého béčkového komického filmu ve kterém všichni tlačí na pilu a přehrávají. Na scénu, kdy honem rychle bere mobil do ruky jak nějaký drsný James Bond v životě nezapomenu, bohužel. Možná někdy seberu odvahu a podívám se i na druhý díl, ale zatím to nemám v plánu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hezký, tlustej, blbá, neherec, černoch, magor a Dawson....kromě Džejmse fander Býka klasická sestava z castingu na další z podtitulů kriminálek...kde jsou ty časy když ještě Caruso během 20 epizod v Miami řekl dohromady deset vět ale byl to herecký výkon na úrovni..............moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Jediný rozdíl mezi tady tím seriálem a jakýmkoliv jiným, je ten, že tady je asi tak o 20% víc záběrů na někoho u počítače. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Je docela ironie, že výrazně kvalitnější krimi seriály šanci na druhou řadu nedostaly, narozdíl od tohoto blábolu. Asi největší zápor je samozřejmě Patricie Arquette - pominu-li její vnady, opravdu nikdy nemohla divákům nic nabídnout. Snad z mindráku vůči tahounovi Jamesi van der Beekovi si užívá scény, kdo ho může nějak sprdnout. Jediný skutečný herec Patric MacNicol vydrží pouze první sérii a poté se věnuje skutečné herecké práci. Ve druhé sérii ho vystřídá švihák Ted Danson, ale vytáhnout seriál k lepší sledovanosti se mu nepodaří. Dvě astry za Beeka s Dansonem / MacNicolem. ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele

I když si nedělám iluze o celkové reálnosti CSI, tak nejvíc za vlasy přitaženou stránkou mi vždycky přišly čachry s počítači a jiné hrátky s moderní technikou. I z tohoto důvodu jsem na tenhle spin-off od začátku hleděl dost podezíravě. Přijde mi to jako jedno velké sci-fi, kde lidé bez počítače snad ani nemůžou chodit na záchod. I když vím, že dneska se technika hrozně rozmáhá, tak mi přesto způsob, jak je prezentována zde, pořád přijde hrozně přetaženej. Z tohohle důvodu mi případy přijdou krajně nezajímavé a nudné. Druhým problémem je casting, v původním CSI jsem měl rád celý původní tým a nevadili mi ani nové postavy v dalších sériích, tady mi všichni přijdou příšerně nesympatičtí, hlavně hlavní postava Avery Ryan. Stačila mi jen ukázka, kde rádoby drsně prohlásí "Kdokoliv ten zločin spáchal, bude se muset střetnout s námi." a nevěděl jsem, zda se mám smát nebo spíš brečet. Náhodně jsem viděl asi 10 dílů a nezaujal mě jediný z nich, takže mé hodnocení je snad jasné. ()

RedRose

všechny recenze uživatele

ten kdo dělal casting musel být minimálně zrakově postižený... to je ale sebranka nesympatických ksichtů... hrůza... to ostatní už nemá cenu komentovat... ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší CSI co jsem viděl. Škoda, že Patricia nenaskočila do jiné řady, ale možná odmítla obarvení na zrzavo a dlouhé štěnečí pohledy do kamery. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost přehnané. Seriál jakoby by vypadl z roku 2040, kdy všichni všechno ovládají přes net a všichni všechno sdílejí přes net. Něco jako Rychle a zběsile 8 kde najednou desítky aut šlo hacknout během pár vteřin. :-) U nás jich hacknou v roce 2040 taky jen pár desítek, ale v celé republice. :-) Škoda že Patricia Arquette nevystupovala přímo jako přeřazená policistka z Miami. U Ted Dansona to šlo ho přeřadit z Vegas do Kybernetiky. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od místních krasoprdů si nemyslím, že Kyberkriminálka je špatný seriál - pokud jí bereme jako science fiction, což místy taky bezesporu je. Největším failem téhle TV show je naprosto příšerná Patricia Arquette s vizáží Rusalky, věrohodná a realistická asi zhruba jako víla zubnička z nějaké mangy - kožená až dřevěná a prostě neuvěřitelná. Další mínus - ne moc povedený pilot, který spoustu ovcí odradil, od druhého dílu už je vše OK. Nejsem ajťák, takže nemůžu posoudit nakolik jsou jednotlivé epizody stravitelné pro odborníka, ale jsou zábavné a svižné - přesně jak mají podobná dílka být. Hezký koment od bestlamy - pobavil. :-D ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Co je nejvíc přitažené na předešlých kriminálkových filiálkách?No přece používání internetu a počítačové techniky.Ale někdo měl geniální myšlenku na tom vystavět celý seriál v čele s týmem co je protivný od pohledu, dívat se na to mě silně poškozuje. ()

Reklama

Reklama