Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Lidičky, to se má tak. Štěstí se musí jít naproti. A když už pro prsa nedosáhnete na pracovní desku své kuchyně, zahrajte si "šéfa" v kulinářské šou. A šou je to náramná. Teď jdou recepty stranou, prostě se bavím, jak se Palina Hawlowská vždycky snaží dosáhnout tu na pórek, tu na králíka, tu po sklenici nějaké ukrajinské srajdy, kterou to pak za pomoci rabi Koháka zalije. No, mňamka bžunda... a jak by řekl jeden můj španělský přítel: Le Granda ve Lika. A vždycky, když Palina waří ty své banánové rybičky, tak si vzpomenu na p. Jablonského a je hned zaděláno. No, chicht. Jednu michelinskou hvězdu za to, že od stolu vypráskali prodavače lyží. ()

Desires odpad!

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že pro mě je Halina spíš pisatelkou fejetonů, který měly grády kolem roku 2000. Její povídání se někoiikrát opakovaly, v podstatě se světu předkládala jako oběť, do který v jejím okolí kdekdo ryje. Nikdy jsem neměla potřebu slyšet něco o tý její ekobio dceři, vnukovi anebo o rýpavým manželovi ( kterýho nakonec velmi milovala a vůůůůbec takový nebyl. tak proč to pak říkala žé)....Ale vůbec nikdy jsem neměla potřebu vidět JI u vaření. Je to fakt jako výsměch a divím se jí. Ale jinak - ta kuchyně není logicky její...je to studiová úprava. Její pravá kuchyně byl takový kamrlík, k vidění v Prostřenu. Co jsem zaslechla, hodně se paktuje s Kohákem, kterýho tam má často. Nemusím ho, další důvod pro to nedívat se. A naposledy mi její recepty ani nepřijdou zajímavé. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Notypičo! Halča zpucla hrocha... zalitého čekuládou. S několika hektolitry velice přeslazené šlehajdy, co? A to vše opakovaně. No nic, je vidět, že jí chutná čím dál, tím víc. Proč by tedy nemohla vypustit do světa nějaké ty recepisy, když tak dokázala učinit i Rákosníček, stržený splávek Kořínková nebo exces Hruška. A protože žijeme ve světě, v němž se o tajích výchovy lidského potěru rozepisuje třeba taková strčprstskrzpysky Decastelo, má starý dobrý trajekt Halina plné právo k seberealizaci. A ono to nakonec není tak strašné... něco by šlo i sežrat, obzvláště v kocovině... Pawlowská protentokrát vypráví brepty ze svého spokojeného života, nevykrádá storky z Reader`s Digest, tedy drobný plus navrch. A hele, Koháku, začínáš to mít nějak moc na háku, ne? ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Jsme to s manželkou zapnuli a najednou přes půlku televize kozy. To by ještě šlo, ale druhou půlku zaplnila olbřímí prdel. Tak si říkám dobrý, chvíli vydržíme. Když se to rozestoupilo, tak koukám na nejvokatější PP za poslední dobu (Češi jsou vůbec přeborníci v trapně prvoplánovým PP). Pak teda došlo na recept, ale tahle rybička si víc než jednu * nezaslouží. ()

Hisnuklusi

všechny recenze uživatele

A hlavně to mááslo. Docela jsme se s kamošem nasmali, zvlašt když si všimneš, že je ta ženska větši než kuchyn, v ktere vaři to svoje maslo. Nebo když do tebe na ulici jede, že si koupila kožich ze zvířete, ktere je davno chráněne a skoro vyhynule, no je s ni prostě sranda jako hrom, to at nikdo netvrdi, že neni. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama