Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel z práce se rozhodne společně oslavit Silvestra v chatě uprostřed lesa. Zpočátku sice vše vypadá na parádní oslavu s hromadou alkoholu, ale jak se krátí hodiny do půlnoci, lidé se začínají ztrácet a oni zjišťují, že v okolí rozhodně nejsou sami. Začíná tak boj o jejich vlastní život. (BraceGirdle)

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Časy, kdy hrál Richard Grieco milovníky a William Baldwin studenty jsou pryč. Když jsem viděl ty dva páprdy, říkal jsem si "Ach bože, jak hluboko jsem klesla...." Druhá otázka, která mne napadla: To si ti dva šašci nemohli obsadit herce? To museli hrát totální dřeva? Vždyť Grieco je i u tohoto filmu executive producer. Prostě vydržel jsem koukat 30 minut, více bych nesnesl... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Béčková teenagerská vyvražďovačka. Chvíľku trvalo, kým sa tá skupinka vraždiacich maskovaných magorov prejavila, ale napokon sa toho divák dočká. Inteligenciu filmu rozoberať nebudem, lebo v tomto prípade by som ju hľadal iba dosť ťažko. Ale že je to hlúpe ešte nemusí znamenať, že to nie je celkom zábavné. Keď teda nerátam otravné pästné súboje, dočká sa divák mnohých krvavých úmrtí, takže na odreagovanie to myslím poslúži dobre. Teda aspoň tým neintelektuálne orientovaným divákom, ktorí nemajú potrebu nad tým celým premýšľať a nedajsatan riešiť scenár. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Je čas osláviť Nový rok a preto sa Sophia (Sara Fletcher) so svojou partiou vydáva navštíviť chatu, ktorá sa nachádza za ich mestečkom. Ich zábavu prekazí šerif Wyatt (Richard Grieco), ktorý im oznámi, že miesto by mali opustiť. Hrozbou je aj blížiaca sa búrka, ale ani toto nebezpečenstvo sa nevyrovná tomu, čo na partiu číha uprostred hlbokých lesov. - Je to katastrofálne natočené a dalo by sa to využiť ako manuál pre učenie všetkých hororových stereotypov, ale je to tak nabité akciou a je tu tolko úmrtí, že ten amatérizmus som si po pár minútach prestal všímať. Naviac si sem Bill Moseley priniesol Otisovu parochňu, takže snímok poslúži minimálne ako skrátenie čakacej doby na 3 from Hell. Herci z televíznej produkcie, z ktorých väčšina je upísaná primitívnym hororom od Syfy, zahrali tiež prekvapivo slušne, takže som dostal ovela viac, než som pôvodne očakával. + Bill Moseley + herec z Muck + herec z Sharknado 5 a Dave Made a Maze + herec z Mega Shark vs. Mecha Shark a Sharknado 3 + herečka z The Black Room + herečka z iZombie Finders Keepers a Circle + herečka z Sharknado 3 a Sharknado 4 + herečka z Prom Ride + herec z Pernicious + herec z American Horror Story, Circle, Zoombies a Ice Sharks ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých, lesní chata, Silvestr, bouře a podivná legenda, kdy na tomhle místě se před dvaceti lety ztráceli lidé. Dojde na pasti, šípy, nože, sekery, maskované magory, nebohé oběti a zkrachovalé herecké hvězdy. Nechybí klišé v podobě blond blbky ani nesmyslné pobíhání postav a hovadské chování. Já ale oceňuji dostatek gore, čvachtavé masakry, pěknou přírodu, noc s bouří a mlhu a sklepení dýchající peklem. Trochu mě drtila kamera - chvíli skvělá jak z áčkové filmu, pak najednou televizní a následně rozkomíhaná ručka. No a stroboskopy taky nic moc, i když masakr oslavenců ve vile za jejich doprovodu nebyl až tak špatný. Chvílemi jsem se i bavil a znám daleko horší filmy. 2,5* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrozne, ale hrozne nudný slasher, bez hororového napätia a bez šťavy. A na dôvažok príšerne odohraný, často mi to prišlo ako nejaká nepodarená inscenácia. Normálnym hereckým dojmom pôsobili iba Grieco a Baldwin, tých ostatných mohli kľudne vymeniť za ochotníkov predškolského veku a nikto by nepostrehol žiaden rozdiel. Príbeh radšej nekomentujem a to akože prekvapivé rozuzlenie na záver mi prišlo tiež dosť smiešne. Na hranici odpadu. 20/100 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je tak, když jdete do filmu kvůli své oblíbené herečce a ona v něm nakonec je sotva minutu. Šetřilo se tak, že jeden identický záběr pohledu z jedoucího auta střihli hned několikrát (4x?) po sobě, aby to nemuseli točit vícekrát. Průser je, že se tak děje během několika vteřin. Škoda mála prostoru a nevyužití postavy Calypso. Na jednu stranu mě těší, že ještě pořád někdo chce dělat slashery, ale sakra, i ten nejblbější slasher musí mít nějakou úroveň asebeúctu tvůrců. Tohle je jako by to točili bratři Kučerové s trochou více peněz na masky než byli kdy schopni sehnat. 1.5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje verze se pyšnila přídomkem "necenzurováno", ale to se týkalo jen dvou párů koz. Na nějaké výživné detaily můžete rovnou zapomenout, protože když se vrahouni rozjedou, začnou jako na povel blbnout žárovky, zářivky a vlastně i kamera. Něco se začne dít až v závěru, ale kutálející se hlava celek vytrhnout nemohla. Záporáci také nic moc, ačkoliv uznávám, že Baneova ségra měla něco do sebe. Asi proto nedostala tolik prostoru. Těžký podprůměr, které mu nějaká ta procenta přidává jen kouzlo nechtěného. 10% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Minutes to Midnight je len ďalším z rád hororov založených len na nezmyselných vraždách, ktorým chýba atmosféra a nič nové divákovi neprinesú. Herecké výkony sú odpudivé - neviem čo je za nápad do filmu natrepať nejakého wrestling šaša a otrepaného herca, ktorý hrá výhradne v odpadových hororoch. Ako tak je snaha vidieť len na Sáre, ktorá však nie je žiadny prirodzený herecký talent a vo výsledku nemá žiadnu hodnotu. Pri tom príšernom scenári človek čaká, že sa dočká aspoň znamenitého gore, lenže ani vraždy nie sú žiadna sláva. K tomu som pri sledovaní takmer chytil epileptický záchvat, za čo môže ten "blikajúci párty masaker" ktorý na mňa číhal niekde v polovici filmu. Pozitívne stránky sa tu nájsť dajú (kamera, hudba, masky), no k toľkým negatívom vlastne nemajú žiadnu váhu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z těch 6 filmů co jsem od tohoto režiséra viděl (2 Mega žraloky, Útoky 2 a 3 hlavého žraloka, Thor, Žraloci Lidožrouti) se tohle dá považovat za nejpovedenější film. Je to sice laciná kopírka Pachu Krve (jakéhokoliv dílu vyšlo jich myslím, že 6) The Horde a Hory Mají Oči, ale já se bavil. Plusové body navíc za nápad mlátit někoho useknutou rukou a za zbraň jednoho z útočníků (měl takový cep z lidské páteře a lidské lebky a tím mlátil lidi) naopak mínusové za postavu šerifa který o šerifa ani nezavadil a vypadá spíše jako nějaký bezďák. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Tak praví staré pravdivé přísloví. Když se však přetrhdílo domnívá, že něco umí, obvykle nastane ve výsledku katastrofa... A to je případ i tohoto - co se dá dělat, filmového snímku... Odpadkový koš, prosím! ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat zdejší hodnocení naprosto odpovídá kvalitě tohoto horůrku. Je to tak amatérsky natočené, že to zavání až ,,Céčkem'' s na první pohled nulovým rozpočtem. Mnoho lidí naláká nepochybně hororová legenda Bill Moseley, ten však příliš prostoru nedostal, za to si vzal svou nezaměnitelnou paruku ze Zombieho kultovních hixploiťáků, a dal tak zavzpomínat na staré dobré časy. Hromada postav je zase záruka velkého bodycountu, a co se gore týče, tak je na tyhle poměry vcelku povedené. Grieco jako šerif byla dost komická volba a o logických kiksech by se dal napsat sloh. Jako v každém ,,Béčkovém'' slasheru nesmí chybět porušení všech základních pravidel pro přežití, nějaké ty boobies a drsný hrdina, co všechny dokáže zachránit a nic ho nesloží. Masky zabijáků byly creepy, stejně tak noční scény s uměle vytvořenou mlhou. Já mám zkrátka pro tyhle low budget slashery slabost a míň jak průměr tomu dát nemůžu. Kdo nečeká logickou dějovou linku, ale chce se pobavit nad správným vyvražďovákem, mohl by být spokojený. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatný, taková klasika. Rozhodně bych tomu nedávala takový nízký hodnocení, viděla jsem mnohem horší sračky, co maj přes 40%. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý plní presne ten účel, pre ktorý bol natočený - ponúknuť krvavý slasher, kde ranu môže schytať každý, či lovec alebo korisť. Aj keď sa klišé kopí na klišé, mne to nevadilo, pretože skupinka zamaskovaných lovcov špásovala rada a pravidelne a postupne ako sa krátil čas do polnoci, pribúdalo voľne pohodených častí tiel, ktoré už svojim majiteľom príliš nechýbali a dali sa vcelku rafinovane využiť. Vo filme sa objavilo množstvo známych tvári, zväčša v menších úlohách, ktorým vcelku zdatne (na pomery žánru) konkurovali aj mladšie herecké ročníky. Zaujímavým ťahom je obsadenie wrestlingovej legendy Johna Hennigana ako zúfalca hľadajúceho svojho zmiznutého brata, hojne využívajúceho svoje telesné predpoklady a zápasnícke skúsenosti. K tomu sa dá pripočítať miestami čierno čierne humorné vložky, dobré masky a invenčné zbrane, prehľadnúť nervy drásajúce melodramatické výstupy postáv a výsledkom je svižný slasher, ktorý navyše nevyloží všetky karty na stôl, niečo si nechá v rukáve až na koniec. ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

Nedám si říci a nedám... :( Po prvních minutách...je jasný jak facka... že to je amatérská sračka.. kamera stojí za hovno..hromada neherců... V čele s vyčpělou seriálovou hvězdou devadesátek.... Asi velká krize... když Grieco hraje v týhle žumpě... Stupidní vrahoun a pomocnice.. ubohé vraždy..efekty - nejlevnějšího ražení.. dokoukat.. to chce velkou trpělivost.. 10% za lebku na páteři... Bože ta nadělá.. vypít láhev whisky....To je trest teda..tvl.. :) konec to je komické utrpení !!!! ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Těšíl jsem se na Domču Chasníkovou, že ukáže kozy a voni ji zabili hned v úvodu. I přesto dám slušné tři, bo jsou tam kozy, bobři, hromada krve. Pár vykopávek z 80. let. Maska hlavního vraždiče byla neokoukáná i přesto že to bylo kliška za překliškou ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Neodolal som a nechal som sa zlákať aktuálnym hodnotením 29%. Amatérska amatérčina, ktorá nemá potenciál baviť, pretože proste všetci sme vyrástli z tých hektolitrov krvi a Richard Grieco v tej parochni sakramentsky pobavil. ()

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

Božínku, tak tohle bylo zase 90 minut ze života, co mi už nikdo nevrátí. Naprosto zbytečný, ohraný, trapný, herecky úplně v prdeli a ikdyž tam byl Teal´c, tak ani ten to nezachránil. Pod pojmem "horor" si představuju něco, co je alespoň trochu strašidelný. Tohle je jak amatérskej film a navíc s malým rozpočtem.... Za mě ODPAD! a ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská oslava, mladí lidé, chata, alkohol, bouře, tajemná legenda, pár tajemných zabijáků, sekery, luky, nože, krev, vraždy, blikající světla, dějové zvraty, odpočet do půlnoci v němž jde o život. Slasher (+), béčkový, gore, pár známějších jmen, režisér Útoku dvojhlavého žraloka, hudba od legendárního Manfrediniho (+), zajímavý námět, nepovedená realizace, podprůměrný horor, hodnocení mezi jednou a dvěma hvězdami, porovnání s ostatními zhodnocenými horory, jedna hvězda. --- P.S. Film se chvílema vlekl podobně jako poslední minuty do půlnoci na Silvestra (nemyslím tím poslední minuty pro postavy ve filmu, těm ubíhaly docela rychle) ()

Reklama

Reklama