Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel z práce se rozhodne společně oslavit Silvestra v chatě uprostřed lesa. Zpočátku sice vše vypadá na parádní oslavu s hromadou alkoholu, ale jak se krátí hodiny do půlnoci, lidé se začínají ztrácet a oni zjišťují, že v okolí rozhodně nejsou sami. Začíná tak boj o jejich vlastní život. (BraceGirdle)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Časy, kdy hrál Richard Grieco milovníky a William Baldwin studenty jsou pryč. Když jsem viděl ty dva páprdy, říkal jsem si "Ach bože, jak hluboko jsem klesla...." Druhá otázka, která mne napadla: To si ti dva šašci nemohli obsadit herce? To museli hrát totální dřeva? Vždyť Grieco je i u tohoto filmu executive producer. Prostě vydržel jsem koukat 30 minut, více bych nesnesl... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje verze se pyšnila přídomkem "necenzurováno", ale to se týkalo jen dvou párů koz. Na nějaké výživné detaily můžete rovnou zapomenout, protože když se vrahouni rozjedou, začnou jako na povel blbnout žárovky, zářivky a vlastně i kamera. Něco se začne dít až v závěru, ale kutálející se hlava celek vytrhnout nemohla. Záporáci také nic moc, ačkoliv uznávám, že Baneova ségra měla něco do sebe. Asi proto nedostala tolik prostoru. Těžký podprůměr, které mu nějaká ta procenta přidává jen kouzlo nechtěného. 10% ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat zdejší hodnocení naprosto odpovídá kvalitě tohoto horůrku. Je to tak amatérsky natočené, že to zavání až ,,Céčkem'' s na první pohled nulovým rozpočtem. Mnoho lidí naláká nepochybně hororová legenda Bill Moseley, ten však příliš prostoru nedostal, za to si vzal svou nezaměnitelnou paruku ze Zombieho kultovních hixploiťáků, a dal tak zavzpomínat na staré dobré časy. Hromada postav je zase záruka velkého bodycountu, a co se gore týče, tak je na tyhle poměry vcelku povedené. Grieco jako šerif byla dost komická volba a o logických kiksech by se dal napsat sloh. Jako v každém ,,Béčkovém'' slasheru nesmí chybět porušení všech základních pravidel pro přežití, nějaké ty boobies a drsný hrdina, co všechny dokáže zachránit a nic ho nesloží. Masky zabijáků byly creepy, stejně tak noční scény s uměle vytvořenou mlhou. Já mám zkrátka pro tyhle low budget slashery slabost a míň jak průměr tomu dát nemůžu. Kdo nečeká logickou dějovou linku, ale chce se pobavit nad správným vyvražďovákem, mohl by být spokojený. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z těch 6 filmů co jsem od tohoto režiséra viděl (2 Mega žraloky, Útoky 2 a 3 hlavého žraloka, Thor, Žraloci Lidožrouti) se tohle dá považovat za nejpovedenější film. Je to sice laciná kopírka Pachu Krve (jakéhokoliv dílu vyšlo jich myslím, že 6) The Horde a Hory Mají Oči, ale já se bavil. Plusové body navíc za nápad mlátit někoho useknutou rukou a za zbraň jednoho z útočníků (měl takový cep z lidské páteře a lidské lebky a tím mlátil lidi) naopak mínusové za postavu šerifa který o šerifa ani nezavadil a vypadá spíše jako nějaký bezďák. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých, lesní chata, Silvestr, bouře a podivná legenda, kdy na tomhle místě se před dvaceti lety ztráceli lidé. Dojde na pasti, šípy, nože, sekery, maskované magory, nebohé oběti a zkrachovalé herecké hvězdy. Nechybí klišé v podobě blond blbky ani nesmyslné pobíhání postav a hovadské chování. Já ale oceňuji dostatek gore, čvachtavé masakry, pěknou přírodu, noc s bouří a mlhu a sklepení dýchající peklem. Trochu mě drtila kamera - chvíli skvělá jak z áčkové filmu, pak najednou televizní a následně rozkomíhaná ručka. No a stroboskopy taky nic moc, i když masakr oslavenců ve vile za jejich doprovodu nebyl až tak špatný. Chvílemi jsem se i bavil a znám daleko horší filmy. 2,5* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama