Reklama

Reklama

Volání divočiny

  • Česko Cesta domů (více)

Obsahy(1)

Luke se vydává na dobrodružnou cestu napříč ledovou plání severní Kanady, aby vrátil opuštěné mládě ledního medvěda zpět matce. Ta byla transportována co nejdále na sever, do krásné ale drsné oblasti... (TV Barrandov)

Recenze (8)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Midnight sun nám servíruje doslova mrazivé dobrodružství Luka a jeho medvědího kamaráda... Samozřejmě film se nevyvaroval spousty chyb, nesmyslů , klišé a je strašně průhledný (hlavní hrdinou jedou ve 30stupňovém mraze bez čepic a často i bez rukavic, což ve filmech podle skutečné události obvykle končí amputacemi, taky motivace dovést medvědí mládě "domů" respektive za jeho mámou je poněkud přitažené za vlasy)... Ale jinak je film nádherní, záběry přírody si nezadají s nejlepšími dokumenty z arktidy, a když pro nic tak kvůli tomu medvídkovi prostě musím dát za čtyři...70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sympatický rodinny príbeh, prirodzene určený hlavne mladším deťom, ktoré sa predsa len o čosi ľahšie stotožnia s hlavným hrdinom v podaní Dakotu Goya, ktorý ukázal že je všestranným detským hercom, avšak do budúcna má väčší potenciál pre scifi príbehy ako pre drámy. Pochopiteľne inak vyznejú hodnotenia užívateľov povedzme pri filme Zachráňme Willyho ktoré je poznamenané spomienkami na detsvo a inak keď takýto film hodnotia už ako dospelý. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zo slušnosti dávam tri hviezdy, ale pre mňa viac slabý ako slušný film. Ale to bude tým zlákaním názvom "Volanie divočiny", keďže toto prináleží trochu inému príbehu. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Nádherná krajina, a díky medvídkovi tomu samozřejmě musím dát 4* mohla bych na něj koukat celý den(ne na ten film), ale samozřejmě na toho malýho chlupáče.. Nechápu na co si tu hraje Vikki(komentář),protože samozřejmě šlo především o roztomilosti medvíďete, a nebyl to vyloženě kopírováný film bez hlavy a paty! Do odpadu to má opravdu ale opravdu daleko.Takže pokud máte rádi přírodu, tak doporučuju nesoudit a koukat a neočekávat od toho zázrak a prostě si to příjemně vychutnat ;) ()

john986 

všechny recenze uživatele

1* za toho medveda, ale jinak je to tak ukrutna ...... ze si toho vsimly i deti. Hlavni hrdina, kterej mrzne na ledove kre s malym medvidkem a ani si vul nenasadi kapucu... a takovych veci tam je... no comment. ()

Rufus_Didie 

všechny recenze uživatele

Můj osmiletý syn nadšen, slzy v očích, ale za dospěláka - hodně slabý scénář :-D a ještě horší zpracování :-D, medvídek ale velmi roztomilý, chápu, že se jedná o dílko pro dětičky, které nevidí všechny ty nesrovnalosti. ()

LoneGunman 

všechny recenze uživatele

Na TV Barrandov, kde jsem ten film viděl, je dobrých filmů jako pověstného šafránu, tentokrát ale musím jenom chválit. Jasně, podobný příběh jsme už viděli stokrát, ale ten film zkrátka a dobře v rámci svého žánru funguje dobře. Díval jsem se na to s dětmi jak se na správný rodinný film sluší a patří a spokojenost byla na všech frontách, prostě příjemně strávené dvě hodiny. ()

Reklama

Reklama