Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Space Cop je komediální příběh o statečném policistovi z budoucnosti, který se rozhodl, že zachrání celý svět. Jenže takový složitý úkol nikdy nemůže zvládnout sám. Proto cestuje časem, aby spojil síly s policistou z minulosti, protože jen společně se jim může podařit zhatit zákeřný mimozemský plán na ovládnutí celé planety! (topr harley)

(více)

Recenze (12)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Asi takhle... přibližně o pět řádů lepší než Kung Fury. Na druhou stranu snad všechno kromě análně znásilňovaných novorozenců je lepší než Kung Fury. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek kluků z Red Letter Media jsem se těšil na praštěnou podívanou, ale dostal jsem nemastné neslané cosi. Kdyby se borci raději zaměřili na své fanoušky, mohlo to dopadnout úplně jinak. Mike totálně přehrává, Rich také není ve své kůži a Jay jen tak přicmrndává. Potěší spousta známých (rozuměj pro ty, co sledují Hlaf in the Bad, Wheel of the Worst atd.) tváří, ale o herectví se tady nedá mluvit. Nejvtipnější je Rich, když naráží do věcí, to jest nehraje si na Space Copa, ale je sám sebou. Promeškaná příležitost. Kluci se ze všech těch filmů vůbec nepoučili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, že tam možná ještě bude něco, co mě bude bavit, ale tohle prostě není styl humoru, který by mě dostával. Je to spíše styl humoru, který mi moc nesedí a který hraje hlavně na debilitu postav. Jsem si jistý, že protagonisti mají svoje fanoušky a možná zkusím něco staršího, co má docela dobré hodnocení. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

IT TOOK 12 YEARS TO MAKE! Ještě větší porod než jsme čekali. Celkem slabý, i když jsem fanda původního low budget traileru a skoro všeho, co Mike s Jayem a internetovou serebritou Richem Evansem dělají. Tohle mělo zůstat, jako vtipný falešný trailer nebo krátký film, protože jako celovečerní film je to celkem nuda. ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Je ťažké hodnotiť Space Copa, keďže je to v mnohých ohľadoch tak self-aware a sebaironický film, že sa človek prestáva orientovať v tom, čo je spôsobené nekompetenciou tvorcov, a čo má byť vtip. Každopádne som mal niekoľko hlasných záchvatov smiechu a Rich Evans je stále mojím gay crush, takže hodnotím pozitívne. Aj s ohľadom na to, že it took 12 years to make! ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

I když obdivuji jejich podnikavost, tenhle film je spíš meme pro diváky youtube kanálu Red Letter Media, než dobře odvedené řemeslo. Je založený na asi dost mizivém rozpočtu a má odvahu to přiznat a udělat si z toho srandu. Hravý střih, dialogy a hlášky ovšem taky naznačují, že tam je slušný potenciál. Je vidět, že Mike Stoklasa není jen obyčejný kibic či hater (viz Mr Plinkett), ale skutečný znalec filmu a vypravěč příběhů. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Mám rád RLM humor. Myslím, že sú to výborní recenzenti a tvorcovia. Ale toto akosi nevyšlo. Chápem, že je to asi paródia samého seba, ale trailer je v tomto prípade lepší ako film. ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

Pro mě o něco slabší než Feeding frenzy (taky od rlm).... Ale když vezmu v potaz, že jim trvalo 20 let tenhle film natočit, tak nemůžu jinak.... ()

Reklama

Reklama