Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace mě prostě dokáže uhranout, a to v jakémkoli filmu, ale tady má k ruce docela fajn moderní, akční špionážní film, který má dobré tempo, jež nenudí. K tomu ještě zajímaví kolegové vedle skvělé Noomi, kteří pomáhají tomu, aby i menší plytkost v ději zůstala spíše zapomenuta. Dobrý thriller. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace vždycky rád vidím a je škoda, že už ji vyšplouchli i z toho Promethea. Orlando Bloom už se taky moc neobjevuje (proč je tu na prvním místě, když je ve filmu docela málo?), takže je to takovej film plný odpadlíků. Provedením příliš nepřekvapí, jedná se o takový ten poctivý evropský akční thriller, který extra nestrhne ani akcí, ani (ne)překvapivými příběhovými zvraty, ale zkrátka se na to dobře kouká a jako taková jednohubka to slouží dokonale. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být něco jako Bourne, ale místo toho se podařilo něco mezi Sentinelem a Salt. S dobrými herci ve svých typizovaných rolích (Malkovich, Douglas, Collette), kterými vlastně nejde udělat krok špatným směrem. Bohužel je ale špionská jízda málo akční a dějově příliš překombinovaná (především co se postav týče), i když s motivacemi, které dávají smysl a i s trochu přimhouřeným okem nutí k zamyšlení. Bohužel slibný rozjezd a vynikající scénu v hotelovém pokoji potom k zemi drtí spousta divných náhod a reakcí hrdinů. Tak trochu vážně se beroucí báchorka na sobotní odpoledne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Staromódní špionážní thriller s poctivou dávkou napětí který jako by ani už nepatřil do dnešní doby, ale mě se velice pozdával a vidím, že tu nejsem sám, nicméně se bojím, že až se k němu dostane široké publikum pád do modré ho nemine je to totiž dobrá stará škola a já už si tu v duchu představuju ty komenty náctiletých jak brečí, že na začátku teroristi nezmasakrovali aspoň milión lidí a neobjevil se vzápětí nějakej kůl vůl dýdpůl a všechny je nepřeříz vejpůl. Takže děcka tomuhle filmu pro dospělý diváky se vyhněte ok? Jinak vzniknout to před 20 lety tak to rychle zapadne prachem, ale dneska se podobnýho oldscholu točí jako šafránu tak i proto dám 4* a 70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem na Unlocked čekal a jsem rád, že zklamání nepřišlo! Občas se to skrz velký očekávání tak nějak stává... Obsazení bezva, Noomi je poslední roky válec a jede co to jde! Trio Douglas, Malkovich a Collette klasickej standart, no a ten bourák Orlando byl hned na začátku jeho vstupu prokouklej, jako moje šrajtofle před desátým dnem měsíce.... Nicméně zápletka fajn, akce slušivá a moje rozpoložení bylo zrovna na místě! Sedlo mi to natolik, že jsem tam málem tu pátou bouchl! 80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Štadión v londýnskom Wembley, kde sa tiež natáčalo, má celkovo 6 podlaží a výťahy na jeho vonkajšej strane ako boli zobrazené vo filme, sa tak v skutočnosti nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • David Mercer (Michael Epp) jezdí po Praze tramvají číslo 22. Nehledě k tomu, že v ní nesmyslně přejíždí sem a tam Mánesův most (v navazujících záběrech), základní nedostatek tkví ve faktu, že v době natáčení linka 22 touto trasou vůbec nejezdila. (Robbi)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama