Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (243)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je příjemný,že ještě některý z dřívějších režisérských ikon minulýho milénia točí ty svoje podařený filmy.Skvěle obsazenej špinonážní akční filmek,u kterýho se nenudíte,a i když nepřinese nic převratnýho,je lepší než většina současnejch hovínek,co na nás režiséři nový generation serou.Super.80%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy dost překombinované a s několika scenáristickými faily, ale žádná nuda, pěkná akce a halda mrtvých, což v akčním filmu vždycky vidím rád. Chápu, že to mělo aspirovat na špičku, což se těžce nepovedlo, ale v rámci možností je to jednoduchá zábava, která rychle uteče. 70% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

I přes účast na první pohled elitního hereckého týmu a krátkého štěku matičky Prahy, jakožto východního města ideálního k útěku do Sýrie(skvělá reklama), je Unlocked jen další překombinovaná špionážní nuda. Předvídatelná zápletka je nejspolehlivější zabiják podobných filmů a tady došlo k exitusu vcelku brzy. Ale je mi to jedno stejně tak, jako bylo asi scénáristovi Peter O'Brienovi ukradený, že odpravuje postavy jako figuriny na střelnici. Možná takto výzvědné služby fungují, ale bez emocí je to pro mě jen blbá videohra. Navíc i kdybych se oprostil od faktu, že je v poslední době nějak přeNoomiRapaceováno, tak s výjímkou Toni Collette, mě nikdo z té rádoby herecké smetánky neuchvátil. Nicméně asi jen díky nim, je Unlocked jen lehce podprůměrný. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Odkedy berie Michael Douglas polhodinové šteky? Na začiatku ho totiž odpravia. Fíha, páni. To som fakt nečakal. Päsť do oka č.2 je postava Orlanda Blooma. Tak to bolo až do smiechu. Po úvodnej hotelovej scéne to ide s filmom a hlavne s logikou nie že dolu kopcom, ale dole Everestom. Prekvapujúco vo filme nie je žiadna automobilová naháňačka. Na tú už peniaze nezostali. Celý budget totiž určite zhltlo záverečných 5 minút z pražskej panorámy. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Hmm... Čekal jsem více. Byl to pro mě slabý akčnák s vynikajícím obsazením a nevyužitým potenciálem. Není to sice natočeno špatně, ale film ve kterém je hlavní postavou žena, která mě nezaujala tak jak by hlavní postava měla. Je něco na čem film padá. ( 29.9.17/MAC ) ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Díky dokonale babochlapoidní paní Řepíkové s neuvěřitelně vychlazeným xichtem, panu Malkovičovi, který opět předvádí svou unikátní schopnost usmát se tak, až jendomu náhlým ochlazením zalezou kulky do dutiny břišní, Orálandovu orálnímu znásilnění mstivým potomkem nějakého vrrka, jemuž pan Teplórien odsnajproval páníčka, morálnímu ponaučení, že po návratu z dovolené v Tunisu jet dvaadvacítkou výlučně v kevlarovém spodním prádle a zejména odsýpající a nenudící akci lze přehlédnout i sem tam se vyskytující logický výtluk. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jak se pozná dobrý akční film? Krátká metráž a pozitivní překvapení na straně diváka. Naomi Repace by se zcela jistě mohla přidat k sedmi statečným nebo do Ligy spravedlivých. Každý muž dozajisté ocení, když pěkná žena dokáže pravačkou vykopnout ocelové dveře a současně zvládne odstřelovat na dva kilometry své nepřítele. 78% ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace je herečka jednoho prázdného výrazu, takže její obsazení do hlavní role tohoto vysoce nepravděpodobného a nadhodnoceného thrilleru bylo zásadní chybou. Ani se nedivím, že trvalo skoro deset let, než se film dostal na plátno. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavé, napínavé, atraktivní, aktuální, ale přespříliš zamotané a překombinované (na příjemnou stopáž 98 minut tedy rozhodně), přičemž některé zvraty mi taktéž nebyly úplně po vůli, ale budiš. Co už mne ale opravdu mrzelo byly akční scény, které mne nijak nenadchly a ve výsledku vlastně nudily nejvíce. Takže béčko. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tu Prahu na konci filmu o které říkali, že je ve východní Evropě si mohli odpustit. Velká Británie i když je kousek asi nepozná rozdíl mezi střední a východní evropou. Takže mě to docela nasralo. Jinak docela kvalitní podívaná a na Noomi Rapace se docela dobře koukalo. Fajnovka ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Utajenie maximálneho typu. Teda aspoň tak mal film pôsobiť. A chvíľku, skutočne chvíľku aj tak pôsobil. Potom to ale prekuknete a už sa len unášate na vlne prestreliek, vypočúvaní, nahaňačiek, dvojitých agentov a nepriestrelných viest. Ale solídne, minutážou neprestrelené, točené vo východoeurópskej Prahe a s príjemným obsadením. Slušné 3 z 5 ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Špionážní, napínavé, nečekané, akční, teroristické. Po dlouhé době slušný špionážní film. Noomi byla skvělá, John je famózní i když hraje ve třech scénách. Děj byl plynulý, vcelku jednoduchý, pro mě spíš děsivé a strašně reálné. Fajn snímek. Bohužel si ho nebudu brzy pamatovat. ..ty záběry Prahy ke konci filmu, já nevím, tady je tak blbý světlo, že to vypadalo jak obyčejný český kriminální seroš.. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem taky viděl film, kde Noomi Rapace figurovala jako hlavní herečka, takže jsem si na její ksichtík zvyknul. Jsem rád, že jí tady role sedla a ukázala, že je tam zaslouženě a umí více než jenom ležet na lůžku a řvát o pomoc. Netuším proč je Orlando Bloom psán jako první když se tam jen nepatrně mihnul a jeho nejlepší scéna ve výtahu a v následných garážích je asi, tak vše co tam ukázal. Stará garda v podání Johna Malkoviche, Michaela Douglase nezklamala a konečná Praha potěšila. Dávám 80% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Obyčejný thriller, který je zamotaný americkou CIA a radikálními skupinami. Agentka Alice co je povolána zpět do akce nejprve musí zjistit pravdu, aby dala vše do pořádku a zabránila útoku na Londýn. Ten má celou dobu v plánu její bývalý nadřízený Douglas! Akce průměrná, Orlando Bloom v nevyvážené roli a závěr s Prahy sice fajn, ale do celého filmu mi to nějak nesedělo! 60% ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Škoda jen, že v půlce jsem měl tušení o tom, kdo je krysa a ono se to vyplnilo. To mě trochu zamrzelo. Ale milá ukázka Prahy - takže vcelku spokojenost. A další milá věc byla vcelku početná plejáda áčkových herců. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Je tu pár nejasností či nedomyšleností, ale bavil jsem se nadmíru dobře, i když tyhle novodobý agentský slashery pro dobro vlasti, který chápou jen fanatičtí patrioti, ňák motivačně nechápu. Jednoduchá, rychlá zábava pro nedlouhý, volný večer. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uspěchaný akční thriller z prostředí tajných služeb si na své rozměry ukousl překombinované sousto, které mu zaskočilo – béčkové zvraty (kdopak asi bude hlavní padouch?) vrcholící v stupidním finále a "seriózní" odůvodnění angažovaných plánů (v rámci mezinárodního terorismu s biologickými zbraněmi) se navzájem minuly. Trochu svěžího vánku vnesla nečitelná postava Orlanda Blooma a potěšil epilog z Prahy. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Čo to boli za škaredé ksichty?!!! Asi najlepšie tam vyzeral rachitický Douglas, ktorý prešiel svojimi sto rokmi, rakovinou, a nakoniec ho možno skolí, keď uvidí tento film. Zopár podarených akčných scén, ale väčšinou nudná stupidita plná škaredých ksichtov. Najhoršie je, že skrivený znechutený škaredý ksich po pozretí zostal aj mne. ()

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama