Reklama

Reklama

VOD (1)

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory bronzovou medaili a stala se tak americkou superhvězdou. Dnes však žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Krom mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou, u které by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity? (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Športové filmy si vždy rád pozriem. O gymnastike je ich teda málo-pramálo, tak to prostredie bolo vcelku zaujímavé. Aj keď tomuto filmu viac ako športová atmosféra dominovala skôr vulgárna vyhasnutá hviezdička Hope, ktorá zostala žiť kdesi vo svojej niekdajšej bronzovej aure. Postava Hope ma strašne bavila po všetkých stránkach - od vyjadrovania, cez správanie až po morálnu uvedomelosť v neskoršej fáze filmu. V závere sa dokonca do čisto komediálneho deju primiešalo aj nejaké to morálne posolstvo o charaktere, čo ešte viac zlepšilo tento film. V mnohých momentoch to možno pôsobilo celé dosť hlúpo a vulgárne, ale aj tak si nemôžem pomôcť, mňa to proste bavilo... ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako v rámci možností slušná sportovní nezávislá komedie se docela rychle zvrhne. Všechno je to ve výsledku o tom, zda-li jste ochotni přistoupit na způsob jakým vám film svůj příběh vypráví a na herecké projevy zúčastněných. Pokud ano, užijete si přisprostlou variantu od úvodní masturbace až po gymnastický sex, který byl jednou z nejdivočejších scén podobného typu, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Pokud ovšem ne, máte před sebou po všech ohledech průměrnou nezávislou sportovní komedii, která se přes veškerou snahu a vulgarismy nedokáže přetavit v něco víc. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu to kvalitativně vyvažuje jen Melissa Rauch a ona není zrovna tak kvalitní herečka abych zvedl hodnocení o další hvězdičku. Ona je spíš někdo kdo se hodí na vedlejší roli, ikdyž ji nemůžu odebrat že byla vtipná, ale ostatní aspekty filmu spíš pokulhávaly a skoro nikdo mi nebyl sympatický a to je špatně. ( 10.9.16/MAC ) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostý skvost hezky po vzoru Orla Eddieho. Bohužel v tomto případě naprosto nedoceněný. Přitom se jednoznačně jedná o feel-good roku. Melissa Rauch, ačkoliv jsem jí ze začátku vůbec nemohl poznat, je i přes fakt, že je naprosto nesnesitelná, panovačná, věčně klející mrcha, je taky naprosto boží a naprosto ve všech scénách neskutečně nakládá, přičemž si zachovává svoji tvář nedoceněné dívky z prdelákova. Je naprosto neuvěřitelný, jak vše šlape jak má a nezvolní ani na chvilku. To se té dvojce vskutku povedlo. A ta scéna v hotelu naprosto neskutečná! ... 10/10"!! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama