Reklama

Reklama

Len a spol.

  • Kanada Len and Company
všechny plakáty
Trailer

Len (Rhys Ifans) je úspěšný hudební producent, který je tak rozčarovaný z hudebního průmyslu, že se rozhodne skončit a odejít přímo uprostřed slavnostního předávání cen. Len, který teď žije v klidné čtvrti na newyorském venkově, tráví dny poslechem hudby a audioknih, sledováním starých televizních pořadů a poflakováním se s místním chlapcem Williamem. Lenův poklidný život však naruší příjezd odcizeného syna Maxe (Jack Kilmer) a chráněnky Zoe (Juno Temple), popové hvězdy, která se snaží uniknout večírkům a tisku ovládajícímu její život. Jak Max, začínající rocková hvězda, tak i Zoe, která je na pokraji zhroucení, chtějí od Lena nějakou otcovskou radu. Ten je však sám zmítán krizí středního věku a jediné, po čem touží, je klid... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů film stojí a padá na Rhys Ifansovi. Ten tu předvádí poctivě unaveného producenta, který by se nejradši vrátil k vinylům, kdyby mohl, a před pojmenováním mp3 by se pokaždé řádně pokřižoval, když by ho, byť jen, zaslechl. Pro staromily, kterým není cizí walkman nebo dokonce i CD přehrávač, je tento film rozhodně určen. Dnešní dítko ale asi úplně nepochopí myšlení Lena a tak nevím, jestli bude mít tendenci pochopit celý film. Tři hvězdy jsou ale tak akorát, protože se nejedná o úplně špičkové drama, jako spíš o pohodovou dramedii s letmými vtipnými záchvěvy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Voda je veľmi špinavá.“ „Nie je špinavá. Je prirodzená.“ Pre R. Ifans je rola Lena šitá na mieru, ale z celkového hľadiska sú tu veľké nevyužité možnosti. PS.: „Motivačný“ reč v škole stojí za to. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama