Reklama

Reklama

Barva vítězství

  • Kanada Race (více)
Trailer 2

Jesse Owens (Stephan James) se jako první z rodiny dostal na vysokou školu. Tam si ho brzy všimne atletický trenér Larry Snyder (Jason Sudeikis) a Jesse se stane běžeckou hvězdou. Cesta za snem stát se největším atletem v historii ho však přivede k velkému morálnímu dilematu: Má se účastnit Olympijských her 1936 v nacistickém Něměcku, kde Hitler uskutečňuje svou vizi nadřazenosti árijské rasy? (Magic Box)

(více)

Diskuze

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

nerozumiem prečo toho goebbelsa nespravili tak aby sa naňho aj podobal

Uživatel zette smazal svůj příspěvek.

Mitin

Mitin (hodnocení, recenze)

já už koukal v Blu Ray, proč je ještě zamčený hodnocení?

Rozinek12

Rozinek12 (hodnocení, recenze)

Sign

Na to jsem opravdu zvědavá :) Pokud to tam dají tak, jak to ve skutečnosti bylo, tak velký respekt :)  Ovšem  pokud ne, tak jasný odpad ;) 

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

Braveheart

Ještě naposledy odpovím. Já toho v životě už zažil tolik, až se mi to zdá za těch 19 let neuvěřitelné a nebudu to tady rozebírat. Procestoval jsem velkou část USA a viděl jsem, jak ta demokratická idylka dopadla. Mám přítelkyni, většinu času trávím v přírodě, sportem, čtením, filmováním (což mi moc nejde, ale snažím se), hraním na hudební nástroje a komunikací s lidmi všech věkových kategorií a s lidmi různorodých názorů. Jsem člověk, který rád poznává okolí a já se skvěle bavím, když tohle čtu. Vaše představy jsou úsměvné :-)

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

"Liberální demokracie je ten nejhorší způsob vlády, jaký si umím představit. Až na to, že neexistuje žádný lepší" Winston Churchill

 


 

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

Braveheart

Mladý jsem, zmatený taky, ale to jedině z toho, co se děje kolem mě. Už jen, když vidím svou generaci, tak je mi do pláče. Nemluvně o těch mladších. Ale dobře, tenhle komentář beru. Má hlavu a patu. Uvidíme, co mě budoucnost naučí. Opravdu musím uznat, že mě tvůj komentář potěšil, protože je psaný v lidštině. Díky, ale jsem naprosto přesvědčený o tom, že se tyhle problémy týkají hlavně dospělých lidí, mezi které už věkově též patřím - nebo-li k těm, kteří by měli mít rozum a mělo by jim záležet na budoucnosti svých potomků / budoucích potomků. Co řeknete svým dětem až se vás zeptají: Proč jste s tím nic neudělali, když byl ještě čas?

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ty jsi vážně asi "troll", ne? Nemáš v zásobě víc kouzelných slovíček? Jen pojď do mě, jsem nácek, rasista, xenofob, antisemita a co dalšího? Ukazuješ na mě prstem a vidíš nenávist. Podíval ses však na to, co píšeš ty? Největší nenávist plodíš ty a je mi to opravdu líto, protože jsem chtěl rozumnou debatu.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Kluku, chápu že jsi mladý a zmatený a večery v Tvarožné Lhotě jsou dlouhé, takže nad vším hodně přemýšlíš a snažíš se pochopit svět, ale zatím jsi spíš k smíchu, ale neboj se, pokud nejsi úplná guma, tak za pár let při konfrontaci se skutečnými životními problémy, které musí řešit dospělí lidé, všechny tyhle sračky co sem píšeš začneš přehodnocovat. Pokud ne, tak pánbůh s tebou.

na příspěvěk reagoval VepekaCritic, VepekaCritic

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

"Demokracie je diktatura hloupých." - Friedrich Schiller

Nic vím k tomu dodat nemohu. Jediná demokracie, která stojí za úvahu je Národní demokracie (politická strana). Jsem pro svobodu slova, nejsem pro zákaz jiných názorů jako vy. Všechny názory by se měly probrat - jejich plusy a mínusy a vyvodit z toho přijatelný závěr. Zákazem se nic nevyřeší.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, herrWorm

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Neunúvaj sa, mňa tvoje náckovské sračky nezaujímajú. Vážne si myslíš, že to budem čítať do konca? Ale jo, cítim to. Jak sa teraz náckovská špina (ako ty) dere dopredu a snaží chytiť nejaké bodíky. Ja by som Vás dal všetkých sterilizovať a potom šupol do basy. Nech sa nemožte plodiť a čo najskorej je od vás a vašich celým civilizovaným svetom dávno prekonaných náckovských sračiek klud

na příspěvěk reagoval VepekaCritic

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ty tomu říkáš "náckovské sračky", já tomu říkám přirozený řád života. Já se s nacionálním socialismem neidentifikuji, pokud si myslíš, že ano, tak žij nadále ve svém nepravdivém přesvědčení. Vím, kdo jsem a vím, že s tímhle hnutím nemám nic společného. Mysli si, co chceš a věř mi, že kdybych se s ním identifikoval, tak bych ti to dal najevo. Představ si, že by jsi před stoletím byl souzený za své neoblomné názory ty. Druh tvého smýšlení byl spojován s úpadkem civilizovaného světa. A přesně to se děje. Nevidíš kolem sebe tu nehoráznou dekadenci? Co se děje v médiích a ve světě díky té úžasné pseudo-demokracii? Takže mi teď budeš vyhrožovat místo toho, aby jsi čelil argumentům a bránil se? Zbabělý krok. S paragrafy jsem velmi dobře obeznámen, ale připadá mi trošku smutné, že jsou poněkud nedemokratické v současné demokracii. Ono by se ti vlastně líbilo, kdyby bylo všechno pod kontrolou, cenzurované a že by se smělo říkat jen to, co bylo orazítkováno politickou korektností, že? Urážej a shazuj dál, držím ti pěsti.

na příspěvěk reagoval Braveheart

Uživatel VepekaCritic smazal svůj příspěvek.

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

herrWorm

Vždycky můžeš vyjádřit svůj názor, ale svoboda slova spočívá v tom, že nebudou žádné následky - popřípadě slušné vyvrácení názoru (což platí pro tebe, protože si očividně nevidíš s prominutím do huby). Tady už se vyhrožuje zabanováním účtu. Takhle to nefunguje. Ty jsi asi někde jinde. To by tobě a tobě podobným šlo - urážet a shazovat.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, herrWorm

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

netahlo

Tak si dajte zraz niekde na Landovom koncerte, tu zato možte ísť v horšom prípade do basy, v lepšom prísť o možnosť diskutovať. A ja sa na tom budem veľmi rád podielať. Neboli by ste tento rok rozhodne prví zablokovaní

na příspěvěk reagoval netahlo

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Ne, pre náckovské sračky neexistuje sloboda slova, ale paragrafy. Vy chudáci si furt myslíte, že na nete možte hocičo, ale trestné to je rovnako a tresty sú ešte vyššie. A hlavne, nikoho tvoj úbohý nazor nezaujíma, podčlovek

na příspěvěk reagoval netahlo, VepekaCritic

netahlo

netahlo (hodnocení, recenze)

VepekaCritic , HanSS

Souhlas s obema! Vsechny mistni multi - kulti, politicky hyper - korektni mravokarce, nahnat do Michellinky tahat pneumatiky! :-)

Jinak u toho filmu budu, predpokladam, padat smichy ... 

HanSS

HanSS (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Tady svůj osobní názor psát nemůžeš. Neexistuje žádná svoboda slova ani žádná demokracie a podobné kraviny. Když s něčím podobným prostě nesouhlasíš tak jsi hned zaškatulkovaný jako nácek, rasista, xenofob a já nevím co ještě. Tady jde krásně vidět jak funguje ta Hollywoodská propaganda

na příspěvěk reagoval netahlo, herrWorm

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Takže to shrneme. Jsem nácek šířící utajené pravdy jako konspirátor, je to tak? Vážně? Nemám čas křičet do zdi, ale řeknu ti jednu věc jistě. I idiot se může k těmhle "utajeným pravdám" dostat, protože nejsou vůbec utajené. Prvním kromem je si uvědomit, že je v tomhle systému něco špatně. Chtěl jsem se pobavit s lidmi jako s inteligentními tvory různorodých názorů a přesvědcění. Asi bych se nedočkal.

na příspěvěk reagoval HanSS

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Takže jsem vlastně hned "nácek", jo? Nebuď směsný příteli. Každý komu záleží na své budoucnosti, na budoucnosti svých dětí a svého národa je "nácek"? Kde žiješ? Jestli mě chceš zesměšnit, tak hodně štěstí, ale zatím nic moc. Jsi stejně jako tvůj kolega k pláči. Když je hlava dutá, tak vypadá odezva přesně takhle, jsi výborný příklad toho, jak by argument neměl vypadat.

Uživatel VepekaCritic smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama