Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele

Vypadá to spíše jako televizní pilot k televiznímu seriálu, a z tohoto pohledu film i hodnotím, jinak by byl tak na tři hvězdičky. Ale na TV produkci je to velmi slušné - střídání lokací (včetně rumunských), slušně natočené akční scény, trocha těch hlášek a humoru, cameo Rogera Moorea (asi jeho poslední film), za mne pohodička. Ano, chvílemi je to nudné a jsou tam některé scény, které se daly vymyslet a natočit líp, na druhou stranu jsou zde scény, které si pohrávají s tradičními klišé jiných akčních filmů (mám prst na spoušti - ale ke spuštění potřebuješ klíč). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pilot k serialu ktory nevznikol bol nakruteny uz v roku 2013 ale na televizne obrazovky sa dostal az po smrti rogera moora (a je venovany jeho pamiatke). celkom slusne televizne remeslo ale nic extra... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že existuje remake mého oblíbeného filmu z roku 1997, neodolal jsem. Jaké překvapení bylo, když jsem zjistil, že s ním nemá společného prakticky nic... Bude to asi tím, že TV film odkazuje spíš na původní seriál (asi milion let starý) s Rogerem Moorem - který si i tady z nostalgie zahrál. Obecně je to natočené dobře, jen jsem se nemohl ubránit pocitu lacinosti a nedomyšlenosti (opravdu nechám na někoho kdo mi dluží 2,5 miliardy rotačním kulometem? vypadá to sice cool, ale je to stupidní... nebo když svázaný vězeň upadne na zem rozvázaný :)). Celkově jsem se tedy spíše nudil a vše mi přišlo tak na oko... tedy i když to (možná) původnímu seriálu dělá čest, mému oblíbenému 20 let starému filmu rozhodně ne. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Je to pilot seriálu, který nemá zvláštní ambice, a podle toho to vypadá. Vcelku příjemný průměr. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Znatelně to původně měl být seriál, samo o sobě to v celku vypadá dobře, i když našlehané a poskládané, přesto fajn, ale žádná sláva, každá hvězda, kterou za tento film dám, patří Elize Dushku. ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá detektivka. Pokračování agenta Bourna opravdu nečekejte. Přirovnal bych to spíše k něčemu mezi Kriminálkou Miami a Policií Modrava. Aby toho nebylo málo, tak trapné chvíle vyplňuje stale se opakující tuctová hudba v MIDI kvalitě. ()

Reklama

Reklama