Reklama

Reklama

Allegiance

(seriál)
  • USA Coercion (neoficiální název)
USA, 2015, 9 h 9 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

George Nolfi

Hrají:

Hope Davis, Scott Cohen, Margarita Levijeva, Morgan Spector, Kenneth Choi, Gavin Stenhouse, Alexandra Peters, David Vadim, Floriana Lima, Annie Ilonzeh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (5)

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Popis seriálu: Týpek pracuje pro CIA. Jeho mamka je super agentka býv. KGB nyní SVR. Taťka pro SVR pracuje taky. A jeho starší sestra taky, pak je tu mladší sestra, která... která je osinou vzadku a všechno téhle špionážní rodince komplikuje. Pak tu máme hodné agenty SVR, zlé agenty SVR, hodné agenty FBI a CIA, zlé agenty FBI a CIA, teroristy, italskou mafii, svobodné zednáře a krátce se podíváme i na Slovensko. No a špionážní rodinka se snaží zachránit svět, protože cokoliv menšího by bylo... pro tvůrce asi nerealistické... :) Podobné jako The Following... Příběhová linka plná chyb a nelogičností až to člověka i s podprůměrným IQ uráží... Ale je to natočeno docela svižně a atraktivně. A se zavřenýma očima a vypnutým mozkem to sledovat lze. Obdoba Ordinace v Růžové zahradě pro muže, kteří nechtějí při sledování seriálu myslet... A to teď nemyslím nijak hanlivě, protože na tom není nic špatného dát si po šichtě v práci oraz.... PS: Ano, pilot je komicky špatný, seriál se o kapičku ke konci kosmeticky zlepšuje. 2** ()

Reklama

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

TEN Nolfi? Tak to potěš... Já vám dám, že nejde hodnotit seriály po pilotu! Anebo vy byste se snad dobrovolně dívali na celou sezónu téhle bez pardónu špionážní sračky? NBC uráží diváky další naprosto zbytečnou dramatickou slátaninou, tolik imbecility jsem v bedně jaktěživ neviděl. Žádný světlý moment, nic. Jen hodina za vlasy přitažené trapné teatrálnosti, vážnější už to opravdu být nemohlo. Homeland neohrožen. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Celá série 80%: Ze začátku jsem byla skeptická, protože nesympatické hrdiny trumfovala zápletka přitažená za vlasy (CIA si neprověří rodinu svého analytika, ruská rozvědka plánuje teroristický útok apod.). Ale zpracování předčilo očekávání. I když vysílání zrušili v půlce, jsem ráda, že dotočili sezónu a příběh ukončili. Milovníkům špionáže doporučuji přečkat podivný start a vydržet až do konce. Má to jenom 13 dílů. ()

Galerie (271)

Reklama

Reklama