Reklama

Reklama

Benched

(seriál)
USA, 2014, 4 h 19 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Eliza Coupe, Jay Harrington, Carter MacIntyre, Oscar Nuñez, Jolene Purdy, Fred Melamed, Chasty Ballesteros, Bre Blair, Chris Fogleman, Debby Gerber (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (4)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ano, k seriálu jsem opět dostal, protože se vysílá na stanici USA Network a na to ve spojitosti s komedií slyším (Psych). V seriálu navíc hraje hlavní roli Eliza Coupe, kterou jsem si oblíbil v Happy Endings a těšil jsem se na její novou roli. Seriál se mi líbil v podstatě od začátku, i když je pravda, že čím víc dílů, tím víc jsem si postavy oblíbil. I díky tomu jsem si uvědomil, že tady není žádná postava, která by mě vadila, což se mi moc nestává. Ústřední dvojici, tedy Ninu a Phila jsem si oblíbil okamžitě. A k příběhu, jelikož jde o komedii, tak je jasné, že se celé to "soudnictví a právničina" nebude brát vážně, což je dobře a pro mě to funguje. Epizody jsou vtipné, vtipy příjemné a celé to navozuje fajn atmosféru a vytváří to tak ideální seriál na odpočinutí a odreagování. Upřímně doufám, že se seriál dočká prodloužení, i přesto, že číslo sledovanosti nebyla nijak zázračná. ()

Reklama

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět tuhle zvrhlost, kde soudce mimo jiné oslovuje zástupce zdrobnělinou, jen těsně po Silk... tomu řikám pořádná šoková terapie. Tohle, a elitní právnička? Pche. Ani omylem; a ani ze srandy. ()

winetach 

všechny recenze uživatele

Serál, kde hlavnou postavou je právnička, ktorá sa "vďaka" jednému výbuchu zlosti dostane medzi "lúzerských" verejných obhajcov mal potenciál. Výborná Eliza Coupe alias Nina sa skvele hodí do svojej role. Podobne ako v seriály Happy Endings (vďaka, ktorému som sa k tomuto dostal) Eliza hrá naspeedovanú pipku v dobrom slova zmysle. Čo však, myslím si, tento seriál potopilo, je až príliš mnoho nesympatických postáv (okrem Niny a Phila tam asi už žiadna nieje). Seriál ako celok nieje zlý, pobaví, avšak chýba mu niečo svojské, originálne. Odbporučil by som ho pre tých, čo majú radi seriály typu Happy Endings, Go On alebo New Girl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Seriál bol zrušený po prvej sérii. (winetach)

Reklama

Reklama