Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká vládna agentúra vyšle skupinu skúsených žoldnierov na špeciálnu misiu do Černobylu, kde sa majú skrývať nelegálne zbrane, ktoré údajne ohrozujú bezpečnosť sveta. V zdevastovanej a opustenej oblasti Ukrajiny prepadnú Američanov drony - ozbrojené humanoidné inteligentné roboty diaľkovo riadené ľuďmi, ktoré sú pripravené útočiť a rozsievať smrť. Elitní vojaci sa ocitnú v pasci a zistia, že americká vláda ich zradila. Pomôcť si musia sami. Ich jedinou šancou je prebiť sa presilou útočiacich robotických vojakov, zachrániť si životy a pomstiť sa tým, čo ich zradili. (TV JOJ)

(více)

Recenze (12)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takové Expendables 6. Kupodivu ale ne zase až tak špatné, jak by se dalo čekat. Obzvláště pokud máte rádi Dominique Swain a Michalea Paré (a to já jo) a i ten Taktarov pobaví. Kdyby ještě dneska fungovaly videopůjčovny, tohle bych si tam z radostí chodil půjčovat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční sci-fi o tom, že se skupina, která chce vypadat jako postradatelní a vtipní, snaží bojovat se speciálními roboty, kteří byli navrženi na boj. Tady tomu prostě chybí rozmáchlé scény, velké prostory, více lidí. Díky tomu je to malé a popravdě i celkem nudné. Krátký promakanější snímek by byl lepší. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina žoldáků je poslána do Černobylu kde má zajistit zbraně pro povstalce přijde tam a zjistí , že je to past (ačkoliv to věděli proč tam teda lezli nevím) a útočí tam na ně roboti na dálku ovládaní lidmi . Film má dva zásadní problémy první je ten, že někomu přišlo cool tam rvat zpomalovačky což jelikož to neumí dopadlo tragicky a druhý je ten , že ten tým stojí za hovno jeden má tričko se smajlíkem jeden vypadá jak ti buzičci z chlapeckých kapel jeden tam na všechny útočí mačetou a hraje si tam na Bruce Leeho a ta ženská je kapitola sama o sobě té bych nevěřil, že je elitní odstřelovačka snad ani mentálně postižený. Zetkový akčňák někde s uvaleným imdb hodnocením (52 z 100 cože?) do televize akorát. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Očakával som hlúpe béčko, ale nie až tak hlúpe, pritom potenciál by v tom bol, ale prílišná snaha o kopírku Expendablov v hi-tech rovine to však pochovala. Na jedno pozretie fajn, ale nikdy viac. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia americka chu*ovina s hercami,ktorych hranie nemozno brat vazne a samotny film taktiez,v urcitych momentoch mi bolo az smiesne z toho,co vidim a tie drony ich mohli zabit stokrat,ale samozrejme,ani ich netrafili,ved co ine cakat,ale za kopec akcie dam dve hviezdicky...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

C-čkový scenár, ale vyhotovenie aspoň miestami pripomína slabšiu úroveň B-čkových filmov. Koncepcia postráca aj tie najmenšie znamienka originálnejších riešení, vedenie a vyvrcholenie celého filmu ničím neprekvapí. Plus jednu hviezdičku dávam jednak za „slow motion“ scény, ktoré vzhľadom k možnostiam nedopadli zle a za „dróny“, ktoré minimálne vizuálne vedia zapôsobiť. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mentálně jednoduchý akční filmeček o partičce, co chodí po továrně a střílí do nějakých plechovek ala Terminátor, ty se ale nedají moc dobře prostřelit, ale oni stejně furt a furt střílí a nic. Fakt moc debilní. Na jednu stranu je to naprosto plochá céčková hovadina, na druhou stranu ty plechovky jsou povedené a sem tam se tam mihne náznak důvtipu či záběr na Černobyl, což oceňuju. Frustrující jsou otřesné zpomalené záběry každé bitky, tím to u mě pohřbili o hvězdu dolů. (26%) ()

Jack_Henkel 

všechny recenze uživatele

Takovej horší Kill Command, klasickej film točenejch v bývalejch ruskejch zemích, snaží se to být cóól zpomalovačkama s bullet timem, jednu hvězdu navíc za Natassju ()

Mukade

všechny recenze uživatele

j/k , podľa obsadenia (Dominique Swain, Michael Paré - v 2018) už som vedel že to bude "superhit" (elder of imdb/csfd lol) a tak som radšej ani nepozeral :)) ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Také, když jsme v kamarády natáčeli amatérský film jsme si zajeli "vyblbnout" do Ralska, kde jsou opuštěný paneláky po sovětské ármy, JENŽE narozdíl zde od amíků, jsme my to natáčení (a občasné rozbíjení zdejších "rekvizit" v již tak poničených budovách - takže to naše počínání v podstatě vlastně nemělo na stav žádný vliv) měli ZADARA :-) Ale, v tomto případě si soudruzi amíci dojednali se soudruhy z Ukrajíny "návštěvu" (čti - bitevní pole) Černobilu - za pár chechtáků (které mohli některému z tamních náměstků dovolit chvilkový "lepší život"), aby ten snímek byl alespon "něčím zajímavý" (tak alespon to místo, že ;-)). No a protože to místo chátrá a v podstatě je už tak jako tak již dosti zdevastované, tak nějaké to střílení do stěn, rozbíjení oken a "rekvizit" takéž už nikomu vadit nebude. Jen si řikám, PROČ takové námahy, když v USA se zajistě najdou podobně spustošené a opuštěné místa??? Jenže to by nebylo tak "zajímavý" a taktéž nepředpokládám, že jednoduchý amík, který by sledoval tuto akční slátaninu by se zabýval tím, kde je třeba nějaký místo zvané Knoxwilvillagel v Konektikatu :-) ač by se jednalo třeba místo u něj "za humny". No a ted tedy k tomu ději, který je tak jednoduchý a přímočary, jako běžný gaučový obézní amík. Nějaký obchodník se zbraněmi si vymyslí historku o jakési neexistující republice, kde mají být fuj zbraně, které by mohli (jak jinak) narušit -bezpečnost státu- a tudíž je nutno tyto zbraně dostat pod FBI/CIA/RIAA/OSA/OTA/atd..ochranu. A tak tam vyšle spešl jednotku ármy žoldáků, která se nebojí ani Putina. Jenže mílé děti - byla to past !!! Oh my god !!! Co ted??? a Šebestová řekla Machovi : Tak bojuj!!! A Mach se rval jako lev, mlátil kolem sebe hlava nehlava až z breberek lítaly cucky... No a jak tak bojovali proti těm nepřátelům (dronům... no ... dronům.... ono to s dronama nemá v podstatě nic společného, bo to nelítá, nebzučí, nefotí... jediné co s těmi roboty něco spojuje je remote controlling) až jednoho napadlo, že by se TO dalo vyřešit jednou mouchou.... No všechno nakonec dobře dopadlo (opět - jak jinak) a mile děti je čas udělat hají.... PS: předpokládám, že taková chujovina ani nevleze k nám do kin !!! ()

Reklama

Reklama