Reklama

Reklama

Night and the Doctor

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Série minizod, které se odehrávají napříč šestou sérií populárního britského seriálu Doctor Who/Pán času. V celkem pěti částech se seznámíte s několika krátkými příběhy, které Doctor (Matt Smith) a jeho společníci Amy Pond (Karen Gillan), Rory Williams (Arthur Darvill) a River Song (Alex Kingston) zažili v noci. (jh666)

Recenze (6)

boshke 

všechny recenze uživatele

Bad night vtipná, Good night o ničem, First a Last Night ujdou díky chemii mezi Doktorem a River, Up All Night vtipná... 70% ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Série 5 minizod, které se odehrávají napříč šestou sérií. První dvě jsou zábavné, poslední je prequel k jednomu dílu, ale nejdůležitější jsou První a Poslední noc, přičemž ta poslední je jednou z nejsmutnějších chvílí v Doktorově životě. 100 % ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Důležité miniepizodky z Doctorova života, některé vtipné, některé samoúčelné ale především některé k zamyšlení co se týká vztahu Doctora a River.... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První a poslední noc fantastické, občas je to jen noční vyplňovačka, ale jako celek to působí skvěle a tyhle noční příběhy opravdu mají myšlenku a smysl, takže za mě další parádní výplň seriálu, neboť Doctora není nikdy dost, obzvlášť toho jedenáctého. Dokonce bych to považoval za jednu/y z nejlepších webizod tohoto seriálu. Za mě 100%. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

První čtyři jsou rozinky a mandle z čerstvé vánočky. Pátá část až zbytečná, ale ty dvě minuty celkové hodnocení nesrazí. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Soudě dle počtu hodnocení, mnoho lidí o těchto mini-epizodách neví. Docela škoda, protože stojí za to, výborná směs protichůdných emocí i zábavy na krátkém časovém prostoru, tak doktorovská, jak jen může být. 90% ()

Reklama

Reklama