Reklama

Reklama

Amerika z ptačí perspektivy


Úžasné kouty Ameriky (E31)

(epizoda)
  • Česko Nádherná Amerika (více)

Obsahy(1)

Úchvatná monumentální díla přírody i člověka. Jaké město či oblast jsou pro Spojené státy americké typické? Mezi dvěma oceány leží kontinent, kde se střídají téměř všechny druhy podnebí i zemského povrchu. Obydlí původních obyvatel přetrvala staletí, z dávných dob pocházejí i fantaskní geologické útvary. Od pobřeží k pobřeží je to rozmanitá země plná nádherných scenérií a jedinečných technických staveb, která inspirovala vynálezce, spisovatele, malíře i básníky. Její rozloha dává pocit svobody. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. díl: Úžasné kouty Ameriky 2. díl: Portoriko a Panenské ostrovy 3. díl: Nová Anglie: 4. díl: Jako stvořená pro Hollywood:**. 5. díl: Velkolepá díla člověka 6. díl: Kouzlo vody: 7. díl: Nejhezčí městečka:**. 8. díl: Vyrobeno v USA:**. 9. díl: Zázraky přírody: ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes tuhle řeku vede tento most a tam nějakej ten památník. Tam jsou takové skály a takovéhle jezero, přehrada a tak pořád dokola. K tomu krátké info o dvou, třech větách. Brzy se v tom divák brzy ztrácí. Těch zmíněných mostů, silnic, zemských útvarů jsou v dokumentu desítky. Je to strašný mišmaš všeho možného, ze kterého si nic nezapamatujete. Na druhou stranu ty záběry jsou dechberoucí, kamera je prvotřídní. A tak si jen sedněte a nechte se unášet krásami Spojených států amerických. Je to pastva pro oči. [78. hodnocení, 2. komentář, 85%] ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama