Reklama

Reklama

The Astronaut Wives Club

(seriál)
USA, 2015, 7 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Stephanie Savage

Předloha:

Lily Koppel (kniha)

Hudba:

Deborah Lurie

Hrají:

JoAnna Garcia Swisher, Yvonne Strahovski, Kenneth Mitchell, Odette Annable, Erin Cummings, Desmond Harrington, Bret Harrison, Sam Reid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Byli a jsou nesmrtelnými hrdiny nejen americké historie. Jejich malý krok pro člověka, ale ohromný krok pro lidstvo otevřel nám lidem možnost prozkoumávat nekonečný prostor mimo naší planetu.
Ano, řeč je o astronautech. Co ale zejména v 60. letech musely prožívat jejich partnerky a manželky? To se nám bude snažit přiblížit seriál Astronaut Wives Club, který je inspirován stejnojmennou knihou spisovatelky Lily Koppelové. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Spooner k tomuto seriálu (1)

The Astronaut Wives Club (2015) 

Po 3 dílech: Další povedené retro drama se nekoná. Místo toho dostáváme klasickou vztahovou limonádu, jak z učebnice, kde každá z ženušek řeší hlavně problémy okolo hrdinných nevěrných manžílků. To všechno zabalené do té správné porce klišovitých dialogů a pomalého tempa.Nemůžu však přesto říci, že by mě The Astronaut Wives Club nějak urážel. Po řemeslné stránce se tomu vlastně nedá zase tolik vytknout a dobová atmosféra či výprava jsou zde dokonce na hodně slušné úrovni. Umím si proto představit, že pro svoji ženskou cílovku bude novinka celkem obstojně fungovat. Jenže do té já bohužel nepatřím a astronautský seriál pro mě zůstává jen nevýrazným a ničím originálním kouskem s nevyužitým obsazením. 50% ()

Reklama

Reklama