Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Lizzy (Elisha Cuthbert) a Luke (Nick Zano) jsou jako rodina. Znají se od dětství a teď, když jsou oba dospělí a svobodní, rozhodnou se založit netradiční rodinu. V momentě, kdy Lizzy zjistí, že je těhotná, Luke se ožení s dívkou Prudence (Kelly Brook), kterou právě poznal. (Patw)

Recenze (11)

ters 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr. Příliš rychlé, hlučné, afektované a mně ne úplně sympatické. Ale moc se mi líbí postava Lizzy a konec konců, lesba těhotná s nejlepším kamarádem, který je ženatý, to tu ještě nebylo. EDIT po šesti dílech: zlepšují se, děj, u kterého se zdálo, že není kam ho posunout, se zvrhává do absurdních nereálných situací. Příliš mnoho svateb s jednou nevěstou. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: One Big Happy je esencí nevtipné komedie v tom nejhorším možném podání. Na povedený gag či pokus o humor zde zkrátka mockrát nenarazíte a člověk se spíše celou dobu zamýšlí nad tím, jestli si tvůrci a všichni zúčastnění opravdu mysleli, že natáčejí něco třeskutě vtipného. Tvůrci zkrátka chtěli natočit rádoby originální kousek o netradiční rodince, jenž je ale svým nápadem a odbitým provedením tak neuvěřitelně trapný, že vás bude stát hodně sil ho vůbec dokoukat. Pro Elishu Cuthbert se proto jedná po neskutečně povedených Happy Endings o hodně bolestivý pád na dno. 30% ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Elisha už sice není taková kráska, jako kdysi v roli dcery Jacka Bauera. O to víc mě ale potěšilo, že umí nejen stále krásně vypadat, ale i krásně hrát v sitcomu. Po pilotu těžké objektivně hodnotit, ale já se nadmíru bavil (až na trapné americké rozmazávaní nahých scén) a nejen že všechny postavy vypadají dost sympaticky ale i styl humoru mi sedí a nápad netradičního trojúhelníku by mohl fungovat. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Od seriálu jsem si nic moc nesliboval, protože Ellen DeGeneres pro mě není žádná modla nebo záruka vtipu. Přesto jsem na něj byl docela zvědavej a těšil jsem. Hlavní důvodem byla účast Elishy Cuthbert, kterou jsem si zamiloval v Happy Endings. Je to taková jednohubka, která má hodně společného s letošním Weird Loners - herec z HE, šest epizod, nasazení v midseason a konec po první sérii. Upřímně po pilotní epizodě jsem si myslel, že nezvládnu ani těch šest epizod. Neskutečně mi vadil ten smích narvaný snad za každou větu, dokonce i za ty co se ani nesnažily být vtipné. Postupem času jsem si zvykl (nebo jsem otupěl) a přišlo mi to o něco lepší. Zrušení se ale nedivím, protože se žádný zázrak nekonal. Největším kladem pro mě zůstane Elisha, i když i tu mám radši v jiných rolích. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Z nenápadných komediálních pokusů sezóny 2014-15 mi právě OBH přišlo jako vůbec nejslibnější, ať už díky fajn nápadu, tak hlavně zásluhou Elishina návratu do seriálových vod. Když se k ní navíc přidala další kráska, která před nějakým tím rokem pravidelně obsazovala monitory dospívajících chlapců, zdálo se být napůl vyhráno. Jenže jindy sympatická Kelly Brook až neuvěřitelně přehrává, Zano působí díl od dílu otrávenějším dojmem a scénář pokaždé potřebuje několikrát za oněch dvacet minut za každou cenu vyřvat, že Lizzy je vážně lesbička. Vzhledem k tomu, že to divák pochopil přibližně po dvou minutách a pak šest epizod marně čekal na stálejší děj, který by se dokázal vyvinout z původního námětu, zůstává jediným pozitivem miss Cuthbert, i tentokrát jako nezdolatelně rozzářené slunce. Všechno ostatní je ovšem nečekaně ukřičený propadák. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (1)

  • Producentka seriálu, Ellen DeGeneres, se hlásí k lesbické orientaci. (ČSFD)

Reklama

Reklama