Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba: New Orleans

(seriál)
  • USA NCIS: New Orleans
USA, (2014–2021), 109 h 8 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Gary Glasberg

Hrají:

Scott Bakula, Rob Kerkovich, CCH Pounder, Daryl Mitchell, Lucas Black, Vanessa Ferlito, Shalita Grant, Necar Zadegan, Zoe McLellan, Charles Michael Davis (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(155)

Obsahy(1)

New Orleans je městem plným hudby, zábavy a dekadence – a rozhodně není bez zločinců! Kriminální drama NCIS: New Orleans sleduje případy lokální pobočky Námořní vyšetřovací služby, která se zabývá případy týkajícími se vojenského personálu. V čele týmu stojí zvláštní agent Dwayne Pride (Scott Bakula), neworleanský rodák, jehož pohání silná touha po spravedlnosti. Mezi jeho spolupracovníky patří nesmlouvavý a pracovitý agent Christopher LaSalle (Lucas Black) a agentka Meredith Brody (Zoe McLellan), charismatická a tvrdá vyšetřovatelka, která v New Orleans po přeložení hledá nový začátek. Pomáhat jim bude také výstřední, ale inteligentní soudní lékařka Loretta Wade (CCH Pounder). (AXN)

(více)

Recenze uživatele Harak k tomuto seriálu (1)

Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (2014) 

Na tento seriál jsem se opravdu těšil, když ho zmínili v NCIS LA vše vypadalo naprosto v pořádku. Jenže... Zápletka je naprosto tupá, jde odhadnout po 10 minutách, přijde vám normální, že když najdete nohu, tak první co vás napadne je "Není to náhodou kamarád, co jsem ho týden neviděl?" Pak následuje absurdní počítačový software, focení miniaturním kompaktem v laboratoři, vyhledávání obličeje podle karikatury (nikoho nenapadlo tomu umělci říct, aby to nakreslil realističtěji), porovnávání složení černého tetování s modrým inkoustem u tatéra a pak tu máme divnou základnu NCIS, co vypadá jako rodinný dům, výslechovou místnost s dveřmi na zahradu, to, že NCIS vyšetřuje vraždu námořníka, dříve než zjistí, že to byl námořník už pak vypadá jen jako drobný nedostatek. Dávám jednu hvězdičku za to, že tam hraje Scott Bakula a tu druhou, že to má v názvu NCIS. ()

Reklama

Reklama