Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 2

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (340)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je to stejně praštěný jako první díl, Michael Bay z toho prýští na všechny strany a o nesmyslech a dírách ve scénáři byste mohli sepsat pěkně tlustou encyklopedii. Mám ploché čelo a začínající pleš a to jen z toho, jak často jsem se do toho čela během sledování filmu mlátil. Vedle toho je to infantilní jako prase, nasírací tím, že většina hlavních postav nedokáže v ruce asi udržet ani vidličku (furt jim něco padá, pitomcům) a taky docela zábavné. Sledovat to nalitej s partou kamarádů, určitě by to byl úžasný zážitek. Ale já blb na to koukal střízlivej a sám. Takže za tři, poněvadž je to cca stejný jako jednička. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jak píše Lefty, bohužel se želvám nepovedlo udělat zajímavý příběh. A přítom tolik dílů by se dalo natočit jako celovečerák úplně v pohodě. Navíc trhač zde působí dost zvláštně. Ten přísnej záporák je fuč. Jenže jsou to furt želvaci. Naší hrdinové z dětství. Sice větší, trochu jinak, ale furt oni. Takže ty slabé 4 prostě dát musím. 70 procent. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, co jsem jiného čekal. Byl pozdní večer, dvacátý první máj, a mně se nechtělo spát a tohle byla jediná alternativa, u které bych nemusel usnout. Jenže..pro dnešní děti to bude asi akční jízda, ale já byl vyřízenej z toho nekonečnýho digitálu. To už ten film mohli udělat kreslenej a nic by se nestalo. Vzorový příklad toho, že staré kreslné Želvy Ninja jsem měl rád, ale dnešní verze nemůžu ani vystát. Čím jsem starší, tím mám pocit, že mě nové předělávky starých pohádek začínají lézt čím dál tím víc na nervy. A nutno dodat, že Megan Fox to tady teda vůbec nezachránila! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Teenage Mutant Ninja Turtles" (忍者龜) - štyri zmutované korytnačky, ktoré ovládajú bojové umenie ninjov. Žijú v kanalizačnom systéme pod New Yorkom. Majú veľkosť urasteného dospelého muža. Trénuje ich obrovský potkan. Vedia rozprávať. Mená majú ako talianski renesanční maliari (Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael). Sú to klaďasi, čo chránia obyvateľov pred mocným zločineckým gangom. V roku 2014 bolo natočené filmové spracovanie z produkcie Michaela Baya. Bolo to určené prioritne pre detského diváka. Vizuálne to však bolo solidne spracované, a tak som tomu dal tri hviezdičky. Malo to komerčný úspech, takže sa o dva roky neskôr objavilo pokračovanie s poradovým číslom dva. Je to na takej istej úrovni ako prvý film. Keby som mal desať rokov, čumel by som na to s otvorenou hubou a z kina odchádzal s blaženým úsmevom na tvári. Mám však už štyridsiatku na krku a preto tomu viac ako tri hviezdičky nedám. *** ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano každý komentář je ve svém duchu ve směs stejný buď se vám film líbí nebo ne, nebo jste šokován čí zklamán a podobná slova se neustále opakuji, bomba, dělo, neuvěřitelné, zklamání, šokován, překvapen, nuda, nic moc atd, ale jinak to asi nejde a já ve druhém pokračování dostal větší akčnější nářez a želvy se vrátily aby mě opět potěšily a vůbec nezklamaly. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Když Michelangelo vyleze z kanálu na ulici, kde je zrovna průvod karnevalu, potká chlápka převlečeného za Bumblebeeho. Film tak odkazuje na Transformers (2007), které režíroval Michael Bay a který je zárověň producentem filmu Želvy Ninja 2. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama