Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 6

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (340)

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštne, ale musím povedať, že pokračovanie "Teenage Mutant Ninja Turtles" ma bavilo oveľa viac, než prvý film . Mám pocit, že tu bolo viac akcie, viac zaujímavých momentov, lepší humor a aj príbeh ma akosi bral viac. Narovinu však treba povedať, že je to blbý film a nebudeme o tom rozporovať. Nemôžem predsa od Ninja korytnačiek čakať niečo extra silné. Ale keď to dáme z cesty, tak musím priznať, že som si film maximálne užíval. Je to proste asi moja tohtoročná obľúbená blbosť. Čo by som ale vytkol je fakt, že v závere to pôsobí ako dva rôzne filmy. Keď sa striedajú hrané časti s absolútne animovanými, je to trošku zvláštne. Ale čo už narobíme? Ako inak by sa to asi natočilo? A okrem toho sú tu aj debilné scénky, ktoré si mohli tvorcovia odpustiť. Ale ako nenásilná zábava, ktorá má pobaviť film funguje. A tak to treba brať. Hodnotenie: B ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne a ne. Prostě ne. Dostali jsme do rukou / očí podobnou sračku jako třetí želvy z roku 1993, a to už je co říct. Želvy miluju, ale tady prostě nejde říct nic na jejich obhajobu. Odsral to i Stephen Amell, protože tyhle želvy jsou napsaný vymaštěným párem infantilních hulibrků. Zlatej Liebesman, protože i ty jinak celkem dobré akční scény z 2014 jsou zapomenuty. Tadyhle prostě není nic, jen stejně otravná Megan Fox (hlavně, aby nezapomněla ukázat plochý bříško!) a podobně vymaštěnej scénář. Režisér je totální amatér, kameraman se možná snaží, ale vlastně nemá co snímat. Všechny postavy na plátně jsou totálně dementně napsaný, vedou totálně dementní dialogy a nejhorší je prostě to, že to museli psát dva vyhulenci. Tenhle "film" je složenej jen z blbých dialogů a expozic. "Když neuděláme tohle, stane se tohle, a když se tohle stane, potom se stane tohle." To snad není možný předpokládat, že na film půjdou diváci s průměrným IQ 65, aby každá scéna musela být expozicí, nebo ano? Zkrátka ne, ne, ne, prostě tenhle "film" ne. Do kina nechodit. 69% v době psaní komentáře? Za co? ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Aj napriek veľkým výhradám patrím k tým pár spokojným divákom jednotky. TMNT2 však prekvapí výrazne inou atmosférou. To čo v prvom filme nefungovalo sa zmenilo k lepšiemu a to čo fungovalo sa bohužiaľ zmenilo takisto.Aj napriek svojej nablblosti tu je prekvapivo veľký rozsah. Titulní hrdinovia nemajú tak veľký priestor ako naposledy a čas je férovo delený medzi množstvo postáv. Inšpirácia nolanovou trilógiou je očividná. Samozrejme všetko v menej ambicióznom kabáte a s výrazne nižšou kvalitou. Dvojka je objektívne omnoho lepším filmom než jeho predchodca. Svojim uchopením však môže množstvo divákov zmiasť a tých pár fanúšikov prvého dielu dokonca nepríjemne sklamať. Pre ostatných tu ostane aspoň fajn letný blockbuster pokúšajúci sa vyžehliť škodu, ktorá bola na značke necitlivým prístupom pred dvomi rokmi napáchaná. A väčšinou sa mu to darí veľmi slušne. 7/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se mi dost líbila veškerá akce, ale absolutně u mě nezafungoval humor. Zřejmě se jedná o snímeček situovaný hlavně pro to nejmenší publikum a dovedu si představit, že nejmenší publikum skutečně může být po filmové stránce uspokojeno. My starší a moudřejší máme prostě smůlu. Na nás zbyla pouze luxusní akce, která je naštěstí multigenerační. Zpomalené záběry byly mňam. Už ti 4 plazi se snaží sypat jednu hlášku za druhou a být symbolem vrcholné retardace, tak nač do toho přidávat ještě dva retardovanější členy, kteří posunou pomyslnou laťku vrcholného debilismu do výšin zatím nevídaných. Mimochodem, nemohl jsem si nepovšimnout extrémně rasistického a homofobního odkazu. Proč se musel zrovna chudák nebohý černoušek proměnit v přihřáté prase, když jeho zrzavý kolega se stal solidně vypadajícím nosorožcem? Na Megan se kouká stále stejně dobře. Účast retarda z nejstereotypnějšího seriálu současnosti mě naopak zarmoutila. Celkově je děj dost divný. Už si přesně nevybavuji první díl, ale moje pocity z něj byly rozhodně mnohem vyšší. Záporák zde nebyl vyloženě špatný, ale v závěru jsem čekal určitě intenzivnější nářez. Viděl bych to na pěknější dvě hvězdy. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama