Reklama

Reklama

My Little Pony: Equestria Girls II

  • USA My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (více)
Trailer 2

VOD (1)

Užijete si nové dobrodružství s My Little Pony: Equestria Girls!
Princezna Twilight Sparkle si odnesla korunu plnou magie do Equestrie, ale černá magie tu zřejmě zůstala. Chystá se školní hudební přehlídka. Do školy přijdou tři nové dívky a přihlásí se také do soutěže. Ale jsou tam proto, protože chtějí zpět černou equestrijskou magii. Nové dívky zazpívají a Sunset Shimmer se to nezdá. Černá magie při zpěvu zapůsobí na všechny kromě slečen ze skupiny Rain Booms. A tak pošle jedna z nich zprávu princezně Twilight Sparkle. Potřebují pomoc, protože nové dívky jsou ve skutečnosti Sirény. A tak se Twilight Sparkle vrací ke kamarádkám do školy. Její kouzlo však nefunguje. Musí na to jinak... Sirény musí zneškodnit protikouzlem při zpěvu. Ale Twilight Sparkle zatím žádné protikouzlo nevymyslela a začátek soutěže se blíží. Dívky se mezi sebou hádají a tím přichází svou sílu a přátelství. Sirény to posiluje. Jenž dívky na to přijdou, přestanou se hádat, spojí své síly a zazpívají. Ani nepotřebovaly žádné kouzlo. Jejich přátelství Sirény zbavilo veškeré jejich síly a magie. Tuto pěveckou soutěž vyhrály...a nejen ji. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (18)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Jasné, podobne ako predošlé EqG aj RR vzniklo primárne na to, aby sa z neho vytrieskali prachy. To mi však nebránilo, aby som sa na ňom dobre zabavil. Chytľavý soundtrack, vtip a Sunset Shimmer ako jedna z protagonistiek prebili aj mnou nie veľmi obľúbený Monster High - style celého animáku. S kľudom Angličana 3,5. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Kreslený poníkový muzikál ze střední 2" je i podle mě lepší jak první film, možná je to tím, že už jsem nebyl tak rozladěn z toho jak poníci vypadají v lidské podobě, možné mi víc sedl příběh a hudební stránka, nebo možná byly sirény lepší protivník a možná mě i docela mile potěšila postava Sunset Shimmer v téhle pro mě mnohem sympatičtější roli, no zkrátka kdo ví... Jediné v čem mám jasno je že tentokrát můžu dát 5* i když na 100% to nevidím, spíš na takových dobrých 9/10. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Takové přehnaně přezpívané (vím, celé je to o muzikálu...), přehnaně jednosměrné s předvídatelným koncem bez špetky napětí. Prakticky "propadák" proti jedničce, ale i tak se tam občas něco poslechnout dá, občas se člověk zasměje ("Boulder was hungry...") a tak. Tož, střed 50% ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to víc než první film. Většina písniček se mi líbila (nejvíc Tricks up my sleeves od Trixie a Let's have a battle). Sice to vůbec ničím nepřekvapí, ale myslím, že to nebylo o nic horší než seriál. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to o něco málo víc než jednička, asi kvůli chytlavějším písničkám a lepším gagům (i když jich pořád nebylo dost), ale jinak jsem se opět přesvědčil, že Equestria Girls prostě nedocením, Vadí mi to prostředí střední školy, vadí mi ty středoškolské zápletky a vadí mi že kouzlo seriálu je v tom jen tak na 40%, nedokázal jsem se s tím smířit ani napodruhé. S tím ostatním ano a asi i proto to pro mě bylo snesitelnější a příjemnější, i když nadšený z toho zrovna nejsem a podruhé to vidět taky nemusím. Ale musím uznat, že tady mi ty písničky opravdu sedly a to i až nad mé očekávání - což mě na jednu stranu trochu děsí, když je to film pojednávají v podstatě o souboji kapel, ale chytlavé byly dost. Jen mi teda vždycky přišlo vtipné, že texty Dazzlings byly vlastně jen jejich nahlas řečené plány, ale když je nikdo neprokoukl, tak to samozřejmě není problém, jen mi to přišlo celkem zajímavé... Btw, u jedničky jsem v komentáři psal, že se na další díl odvážím až za dva roky - a měl jsem pravdu skoro přesně :D Slabé 3* ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, vypadalo to děsně, ale zejména díky Sunset Shimmer to stálo za to. Mimochodem, kdo se diví, proč vlastně není v EG světě Twi by měl dokoukat titulky až do konce... bude jistě překvapen ;)) ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Docela bavilo. Záporáci ušli; malý plus za to, že to byly další mytologické bytosti zakomponované do MLP světa - to se mi vždycky líbí. Tak nějak klasická zápletka s klasickým vyřešením, v tomhle ohledu to moc nepřekvapilo. Hodnotím za 3 a půl, jako první film. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Akonáhle vyšla informácia o chystaní tohto filmu a nejaké ukážky a info, zhrozila som sa a odobralo mi to chuť tešiť sa na film. Myslela som si, že to bude len jednoducho o koncerte a súťaž o to, kto je lepší hudobník. Ani pesničky ma prvýkrát a dosť dlhú dobu vôbec nechytili. Proste mi to prišlo ako podpriemerný nudný príbeh o koncerte a škole, kde sa podľa ukážok v pesničkách bude i veľa zabávať. Nenašla som v tom žiadnu epickosť a emócie. Ale asi mesiac pred premiérou filmu som sa oň začínala viac zaujímať a zhliadla som najnovšie trailery, vypočula všetky soundtracky, čo vyšli na Youtube a pomaly som menila názor, že z toho môže byť i niečo zaujímavé. Akonáhle som zhliadla film, zažila som šok a obrovské prekvapenie, s ktorým som absolútne nerátala. To prekvapenie hlavne súvisí so Sunset Shimmer a epickosťou finálového súboja (ktorý ma ohromil hlavne pesničkami a atmosférou počas nich). Už mám novú najobľúbenejšiu MLP pieseň i postavu. Rozhodne sa mi film páčil viac než prvý po každej stránke. Sunset si v tomto filme získala moje sympatie, kým v prvom som ju nemusela. Takisto, hoci ja niesom fanúšik backgroundov, tak ich fanúšikovia si určite na svoje prídu v tomto filme. Záporáčky (na to, že všeobecne záporákov neznášam) mi prišli výnimočne sympatické (hlavne Aria), ale o to sa pričinili hlavne ich pesničky. Jednoducho neviem, čo viac dodať. Rozhodne to nieje žiaden prepadák, ako sa mi na prvý pohľad zdalo. Určite jeden z najlepších filmov, aké som videla. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Tak toto príbehové prázdno prekonalo ešte aj posledný Hunger Games. Klobúk dole. Okrem toho sa na to stále pozeralo rovnako bolestivo ako na prvý diel a v podstate som sa k pozretiu donútil len kvôli OST, ktorý som si vypočul ešte pred pozretím animáku. Ten fakt stojí za to (hlavne Under Our Spell, Tricks Up My Sleeve a Welcome to the Show sú jednoducho perfektné) a tak aspoň zaň si to zaslúži tú jednu * ()

Alergius 

všechny recenze uživatele

Nemám jedinou výtku. Prostě úžasné, všechny charaktery skvělé, písničky úžasné a ta animace.. To se jen tak nevidí. RAINBOW ROCKS! ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

MLP je úžasný seriál pre deti ale toto nemali robiť....je to hrozné... Jedna hviezdička za.......................................................horčicokečupohlavu! ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší, asi ten příběh je trochu více zajímavější. Jen nechápu souvislost, proč není v tom lidském světě taky jedna Twilight, když ty ostatní jsou jak v Equestrii, tak v lidském světě. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milý a muzikálovo schopný animák, ktorý opäť rozvíja osudy hrdiniek z Equestrie. Stále mi to príde ako infantilná zábava pre mladé slečny, ale v tomto diele som aspoň badal akú takú snahu o zmysluplný dej a soundtrack bol podľa mňa dobrý, aspoň teda mne sa tie pesničky proste páčili. Samozrejme ale od toho nečakajte nič prevratné. 55 % ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

No, nie často sa stáva že by dvojka bola lepšia než jednotka... ale pri Equestria Girls je 100% definitívne že dvojka je lepšia. Takže pozrime sa- Sunset Shimmer. OMG, Sunset Shimmer! V prvom filme som ju nemala velmi rada, pretože bola záporáčka a pretože sa mi jej polepšenie zdalo prirýchle. Ale v tomto? Úplne ma prekvapila! A to som si myslela že Discordové druhé polepšenie z epizody Twilight's Kingdom bolo najlepšie. No omyl! Jej túžba druhým pomáhať, zapadnúť a ako si stále svoju minulosť vyčítala ma fakt dojalo. Teraz je jedna z mojich oblúbených postáv. :D A teraz iné veci- pesničky? Chytlavé. Záporáčky? Prekvapivo sympatické, hoci ich stále nemám rada. Pre non-bronies nič moc, ale Bronies si tam určite niečo najdú. Skvelý film. Už sa teším na trojku. :) ()

HakitoCZ 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze s puvodnim filmem se to neda srovnavat. Ano, mame spoustu chytlavych pisnicek, mame docela zajimave zaporaky, ale jen jednu zakladni dejovou linii. Equestria girls bylo rozfazovano do znovuziskani pratel a tak dal. Rainbow rocks uvidime jen Twilight v depresich, ze neumi napsat magickou pisen, Rainbow Dash, se neustale cpe do stredu deni bez ohledu na city jejich pratel, Fluttershy se boji vseho, Rarity nijak extra nevstupuje a Applejack je jedna z nich, kdo vlastne veci komentuje a nejak resi. Samozrejme, Pinkie je Pinkie a to umi dobre. Celkova myslenka 'Vydame hromady teaseru a cely soundtrack a figurky a ostatni merch dva, tri mesice pred premierovym promitanim filmu' mi prijde jako tah zcela mimo sachovnici. Byl to zajimavy zazitek, slyset treba Trixie zpivat v doprovodu specialni a sobe vlastni muziky, ale celkovy dojem je, ze Hasbro melo na vic. ()

Paja1215 

všechny recenze uživatele

Animace je prostě božská, i ten český dabing se mi líbí. Jediný co se mi fakt nelíbí,tak je hlas poníků při zpěvu,to je hrůza. Jinak celkově si myslím že první díl byl lepší,ale i tohle bylo dobrý :). ..60 % ()

MorningStar 

všechny recenze uživatele

„Sunset Shimmer, we need you!“ Popravdě mám z toho hodně rozpačité pocity. Těšil jsem se moc a celkově jsem i spokojený, jen je to strefování se do neduhů snazší, než tomu bylo minule. Říkejte si, co chcete, ale písničky už tak bombastické nejsou. Největší hit opět zazní ve školní jídelně, jinak je to, vzhledem k tomu že se děj odehrává během kapelového klání, docela bída. Opravdu dobré písničky spočítám na prstech jedné ruky a to i poté, co jsem si velmi nešikovně hrál s nožem. A ve finále, ironicky, pak padnou vůbec nejslabší díla. Příběh je zezačátku hodně utahanej, nic moc rozhovor tu, nic moc rozhovor tam a já se nemůžu zbavit obrázku na seznam, z něhož někdo odškrtává všechny povinné položky pro rádoby starší film. Záporačky představy hned v prvních minutách, check. Princezna Celestia a Luna odstaveny, aby nedělaly problémy, check. Hlavní hrdinka na scénu přichází až po dvaceti minutách, check. Holčičí tuli tuli ať se má mužské oko na co koukat, check. Jenomže s příchodem Twilight Sparkle přichází i všechno dobré. V tomhle okamžiku jako kdyby byl scénárista vyhozen od stolu a jiný se slovy: „Uhni, teď makám já!“ zachraňoval, co se dá. Vytknout se už toho pak moc nedá. Film je od této chvíle dospělejší, vážnější a starosti holek na úrovni, co diváka zajímá. Měření sil (a hlasů) s jinými kapelami - podle pravidla, že to nesmí být ani špatný ani moc dobrý - je hodně nápadité a přitom to odsýpá tak rychle, že nuda prakticky nemá šanci. Sunset Shimmer se mi líbila už v prvním díle, takže se mě nějaké „najednou ji žeru“ netýká. Myslím, že novému seriálu s ní v čele by se už nikdo nebránil. Oproti tomu záporáci evokující tupé namyšlené fifleny obdařené krásou a zpěvem… tentokrát bída. Zlatý Discord a král Sombra. A porovnávání magie ve finále taky nic moc. Jinak svět lidí pořád docela táhne. Pokud to neplatilo u prvního dílu, tak nyní určitě. Pevně věřím, že třetí díl nám všem vyrazí dech už něčím opravdu velikým. Dvojka totiž přišla se stejně pevnými základy, jenom ji stejně jako jedničce chybí asi dvacet minut. ()

Reklama

Reklama