Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, dobře. U Chutně a levně s Láďou Hruškou jsem si, stejně jako on, vyzývavě zaprovokoval a do gastronomické sféry obskurních videonávodů kyanidových pochoutek recesně vypustil stádo krvavě dravých, pěticípých strašáků. Už tehdy jsem těžce zhřešil proti místnímu dekoru, hrdě se blyštícímu v etice každého správného hodnotiče hoven, neboť příliš netuším, co tím autor profilu měl vlastně na mysli a co že to má jako těch 135 minut, které bych měl správně nejdřív zhlédnout a až potom zhodnotit. Nechť povstane pan HOMO i s celou svoji HOMOrotou a definitivně mě smaže z povrchu virtuálního, pokud se snad domnívá, že nemám právo, po masochistickém zhlédnutí TOHOTO (!!!), hodnotit už absolutně cokoliv, včetně psychického stavu celého managementu Novy, jejich rodin i předků. Vsadím svoje levé zkažené varle v zavařovačce, že předci těchto novodobých Hitlerů v příbytcích svých císařů plnili funkci morové epidemie. Vůbec bych se nedivil, kdyby při svých kulinářských pokusech s paštikou a arsenem Láďa nechtěně umíchal i ebolu. Musím poníženě přiznat, že na mém předlouhém seznamu potenciálních prostředků k ejakulaci (kamarádek) existuje i taková, která na Nově dělá. Upřímně netuším, co přesně tam dělá, jestli třeba natírá Babetě mokvající jebáky na prdeli, nebo jen hovnocucem odčerpává sračky ze studia po každém natáčení Láďových levných genocid, protože se na takovéto věci prostě neptám. Někdy je nutné zůstat v nevědomosti. Avšak vždy, když ji vidím před sebou, zoufale si povzdechnu a na mysl mi vstane těžké morální dilema; ošukat nebo uškrtit? Naštěstí ve mně pokaždé vyhraje ta rozumná část mého já a tak ji ošukám, poděkuji a svalím zpět do kompostu. Nač ji škrtit znovu. ()

Véča odpad!

všechny recenze uživatele

Macgyver dovedl z hovna udělat atomovku, Babica pomazánku, Hruška je oba trumfnul udělal z hovna pomazánku, která vybuchuje. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jste se nám rozrušili, ne? Dovolte, přátelé, abych Vás upozornil na několik zjevných faktů. Závidíte Ládínkovi jeho zápal, prachy a čepičku, kterou si tak fešně nasazuje kšiltem nazad, snad aby mu nepršelo na půlky a satanský ocásek, jenž mezi nimi raší. Styďte se, vážně. Hruškin, který se dokázal popasovat se zjevným hendikepem, neboť se při každém slovu mimovolně hryzne spodní čelistí do čela, prostě frčí. A jako zasloužilý inspektor Gadget samozřejmě má(!) plné právo vyměnit tučné obnosy od konkurentů Aholdu za kariéru kreténa trošku jiného druhu, momentálně tedy vykradače recepisů od kuchtindek se skutečně prasáckou kulinářskou technikou. Snad u toho vydrží co nejdéle a nevyčmuchá svým rypáčkem další díru na trhu, kupříkladu v oblasti selhávajícího zdravotnictví. Hruškorady by mohly budoucím degeneracím zajistit vynikající péči i poté, co se kapitalistický systém zhroutí směrem dovnitř. Domácké samotrepanace lebky prostřednictvím nebozízku po velmi starém dědovi, čímž by se dalo ušetřit za brufen, že.... na hluboké rány přikládejme červy bzučivek a žížaly, rozklad těla se tím urychlí.... slabé jedince kompostujme, zajistíme kvalitní biomasu pro pěstbu angreštu, angreštovice je výborná ku promazávání jizev po neštovicích.... pečené srdce novorozence nefunguje jako substituce viagry, jde o trapnou pověru..... musí být syrové.... No, než se na tohle náš pan Parodie vrhne, dávám mu hvězdičku, abych měl kam klesat. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězda za nápady, které mě občas opravdu překvapí (a nejsou prasácké jako pečení moučníků v mikrovlnce či výroba "levné svíčkové" a podobně). Onu "sympatičnost" Láďi Hrušky, kterou se nám snaží moderátorské dvojice TV Nova vtlouct do hlavy, jsem však dosud neobjevila - pro mě je pan Ladislav "kšiltovka" Hruška silně nesympatický. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu, mladýho Hrušku může mít ráda zase jen stará Hrušková, která ho škodolibě povila v České kotlině a tím dala do špinavých pracek islámskému světu další pádný argument, že opravdu potřebujeme vyhladit. Nic není evidentně definitivní a to, co platilo včera, to je po příchodu Ladi s velkou hlavou už jen nekompromisně popřenou historií.Včerejší smažené, dušené, konfitované, či jinak upravené hovno, už prostě není dnem jakékoliv gastronomie, Laďa popírá veškeré dosud známé (a většinu neznámých) vesmírné zákony, a nebo nastavuje společně s TV Noha nové, neokoukané a průkopnické trendy, já si podobný marketingový tah představuju asi podobně, jako bych otevřel gynekologii, kde by byl jako hlavní tahák použit ordinující Josef Mengele. Na druhou stranu je jasné, že úspěch u části populace mít bude, tedy u té části, která se bodře plácá do kolen a freneticky hýká u Kameňáků a Bábovřesek, jen by mě zajímalo, zda tato entita ztratila chuťové buňky při sledování zmíněných skvostů, nebo jim změkl mozek následně po Laďovo kulinářské ekvilibristice. Geniálně a ďábelsky vymyšleno. Laďa, rozuměj debil, je prostě takový několikrát použitý anální kolík z infekčního, který je ledabyle pohozený ve svíčkové z přejetého morčete. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Znám lidi, co podle něho vaří. Pro ně je pořad primárně určen a plní tak svou roli. Ale jinak jsou to gastronomické blafy a food porno. Zvláště u tohoto pořadu ještě víc vyniká ten rozdíl, co se blafů týče a skutečné gastronomie. Babiba rulezz dovedené ad absurdum. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohohle mamrda nemusím už od doby, co si hrál na potravinového inspektora – přesto dokázal nejednomu prodavači hnout pěkně žlučí – inu proč ne, sračky se nemají prodávat. Nicméně když už se vrhl na „vaření“ sraček a ještě inspiruje řadu blbečků – tak to už je na pováženou. Zas na druhou stranu ty knížky mu asi pěkně vynášejí a lituju lidi, co se podle nich doma snaží něco uklohnit… ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi vtipné !! Co přesně ?? Přesně ten distributorem nastíněný obsah.. To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora.. Takhle upřímně jsem se dlouho nenasmál, až jsem si málem nasmál i do kalhot..;) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste prepitá socka s od čuča vypálenými chuťovými bunkami dva dni pred dávkami a o bankovkách sa vám už ani nesníva, zoberte posledné medenáky do Lidlu na nákup gáblikov, ktoré samé o sebe nie sú nič moc. Zmiešajte ich dokopy s poriadnou hrsťou soli a podávajte s plátkom uhorky. Ak vám to bude trvať cca 15 minút, skúste predať vašu techniku moderného varenia Nove. V každej normálnej telke by ste dostali priestor medzi reklamou na ultraabsorbčné vložky a monoskopom. Láďa to však vzal z iného konca. Presvedčil o tom, že vie variť nielen vedenie Novy, ale i samého seba. Dostal priestor na pravé poludnie, aby národu ukazoval, čo všetko sa ešte dá považovať za "jedlo". Zrazu i tie rozvarené špagety z kantíny, či ukradnutý obed od kolegu-vegetariána chutia ako od Oliviera. Takže myslíte si, že viete variť? Varte! Myslíte si, že viete operovať mozog? Režte! Nova vám na to priestor dá. ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

Reklama

Reklama