Reklama

Reklama

Dvojkrok

  • USA Two Step
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

James přišel o rodiče a vyhodili ho z vysoké školy. A protože nemá kam jinam jít, uchýlí se ke své milované babičce, jen aby viděl, jak umírá. Štěstí mu nepřeje ani v okamžiku, kdy se zaplete se zákeřným podvodníkem Webbem, který zneužíval místní důchodce. Jamese by si mohl vzít pod ochranná křídla laskavý soused, který s každým jedná na rovinu, ale ani armáda strážných andělů nedokáže pomoci Webbovi. Ten čelí strašlivému problému - králi podsvětí Duanovi, který mu právě dal ultimátum, jež Webba nutí páchat násilí. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, aby mě tu nějaký americký film bez jakéhokoliv hodnocení dokázal tak nadchnout. Dvojkrok je filmová jednohubka, kterou mi připravil Cinemax a já byl zvědavý, s čím se to pro tentokrát vytasí. No a vytasil se se solidním dramatem z amerického maloměšťáckého prostředí, kde co herec, to perla. A to je vlastně ani neznám. Nicméně málokdy se stane, aby Vás film nasosal příjemnou, komorní, až rodinnou atmosférou, aby Vás následně uzemnil jedním psychopatem, kterej se vrátil do města, aby si vyrovnal účty plus něco k tomu jako bonus. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

vůbec jsem nevěděl, co od filmu čekat a jestli to bude za něco stát, ale byl jsme velmi příjemně překvapen. Tenhle film s jednoduchým příběhem, ale důmyslným zpracováním, mě velmi zaujal. Je zde krásně vykreslený hlavní padouch. To, co se ve filmu děje, vypadá uvěřitelně, jak dialogy, tak akce, zkrátka nic mi tu nevadilo. Nechybí napětí a hlavně zvědavost, která člověka provází filmem s touhou dozvědět se, jak to skončí. Moc se mi tenhle nenápadný film líbil a přesto, že toto téma už bylo mockrát zpracováno, tahle verze podle mého patří k těm nejlepším ()

Reklama

Reklama