Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

On je otaku. Ona je „normál". Jednoho dne se do sebe zamilovali a posléze se i vzali. Nyní spolu sdílí více než jen byt, ale i vzájemné starosti a trápení, radosti i škádlení. Ona pije, kouří a stýká se se svými přáteli. On pracuje doma jako bloger, sleduje anime a své přátele zná jen online. Jeho bratr vypadá jako děvče, její otec zetě nesnáší. Přesto ale spolu vedou vcelku příjemný život. Občas sice Kaoru svému muži vůbec nerozumí, i tak ho ale miluje a on ji. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou i nevýhodou tohoto anime je jeho délka. Episody jsou díky své krátkosti svěží, místy vtipné a člověka to nijak neotráví, bohužel však nemají možnost nijak rozvinout nějaký složitější příběh a z roviny soužití dvou "rozdílných světů" tak dostávám relativně málo. Říkám si jak by to anime vypadalo, kdyby mělo klasickou délku a zda by si dokázalo udržet svůj svěží pohled na věc... No každopádně je to taková příjemná jednohubka co se dá lehce pozřít, ale sama o sobě mě zasytit nedokáže. 6/10 ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

On je otaku. Ona je „normál". Anime plné Manzai a tak krátke, že vám ani nestihne dojsť, čomu vlastne hlavná predstaviteľka na svojom otaku miláčikovi nechápe. Ale nevadí. Hlavne že sa majú radi... ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapujúco vtipné a zaujímavé, dĺžka je trochu na škodu ale 20 minút by asi bolo príliš. Problém je že teraz sa to neusadí v pamäti tak je to dobré len na chvíľkové pobavenie. 4* ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Na oddech celkem fajn. Život manželského páru, kde on je otaku a ona není k otaku ani blízko. Pár dobrých vtípků, ale bohužel fakt moc krátké. ()

Reklama

Reklama