Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh tří bratrů, kteří mají na starost převážení vězňů do speciální věznice uprostřed jezera Biwa. Ta byla zřízena pro ty, kteří se opovážili neuposlechnout zákon o nošení mečů. (topr harley)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Příběh situovaný do počátků éry Meiji, kdy bylo nošení mečů zakázáno vládou a ti co s tímto nesouhlasili byli posíláni do speciální věznice umístěné uprostřed řeky. K dopravě kriminálníků přes řeku do věznice byli určeni tři bratři... Toliko volně a stručně přeložený popis k anime. Budu souhlasit s Monoxid je to takový typický fantasy-historický bishounen, hudba není příliš zajímavá a animace je na můj vkus příliš barevná a nijak mě neohromuje. Ale na rozdíl od výše zmíněné kolegyně mi charaktery k srdci příliš nepřirostli, vlastně jediný koho jsem relativně dobře snášel je nejstarší bratr Tenka a pak jeho kamarád co u nich bydlí Kinjo, ten mi taky zase tolik nevadil. Střední bratr mi přišel otravný a ten nejmladší byl místy až nekoukatelný, jediný trošičku zajímavý opravdu ženský charakter, paní učitelka (nepočítám bishoujo vojandu) dostává minimum prostoru. Původně jsem sledoval jen proto, že mě zajímalo co se v té věznici bude vlastně dít a co s tím má Tenka společného, ale s dalšími episodami mě i toto pomalu přestalo bavit a protože si s pozorováním hezkých chlapců nevystačím tak po 4. díle končím. Jednu hvězdu dám, protože úplně špatné to není a v rámci žánru by se to mohlo i líbit. Každopádně vracet se k tomu v budoucnu nebudu... 2,2/10 ()

Monoxid

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pouze právě existující tři díly. Je to takový typický fantasy-historický bishounen. Animace ani hudba vyloženě nesrší kvalitou, ale postavy vypadají sympaticky (a z těch otravných mi zatím pohár trpělivosti nepřetekl). Zdá se, že by se děj mohl velmi zajímavě vyvíjet. Přecejen to je adaptace velice dobře hodnocené mangy. No, nejspíš si přečtu mangu a k seriálu se někdy vrátím... ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Opět anime, které mě upoutalo a už nepustilo. Animace překrásná, Shirasu mě ihned získal... Příběh nejspíš nic moc, ale nemohu prostě dát méně než 5*. Je to opět ten hodně divný pocit, který neumím vyjádřit slovy. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Momentálně se nacházím před 9 epizodou a vážně uvažuji, jestli má cenu na to koukat dále. Vizuál je sympatický, nějaká ta zápletka se i začíná naznačovat, ale bohužel je to z větší části nuda a mohou za to především nezajímavé, až otravné postavy, zejména při zjevu nejmladšího bratra se mi otvírá kudla v kapse a čím dál tím více i bohužel při scénách se středním, což je dost na pováženou, jelikož je to hlavní hrdina. No uvidím, možná si to nechám jako vycpávku mezi updatem zajímavějších kousků a třeba se to ještě rozjede, ale naději tomu moc nedávám. ()

Reklama

Reklama