Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Armáda, ve které sloužil mladý lord Tigrevurmud Vorn, je drtivě poražena. Přesto se místo útěku Tigrevurmud pokusí zabít nepřátelského generála - dívku jménem Elen. To se mu sice nepovede, ale svou udatností ji zaujme. Je zajat a donucen sloužit po jejím boku. Při tom potkává několik různých slečen, které vždy náhodou zastihne neoblečené. (nhkg)

(více)

Recenze (7)

Fordzy 

všechny recenze uživatele

ZRADA. Tohle anime je jako strip club bez nahatých striptérek. Slibuje Ecchi, Bitvy atd. Ale ničeho se divákovi nedostává. Bitvy jsou vetšinou "elegantně" přeskočeny, nejspíš aby animátorům zbylo na sváču. Ecchi působí jak po vyhryznutí jednoho oka veverkou. A příběh.. To snad ani nemá. Aspoň hudba je dobrá a Opening je boží, který mě logicky nalákal. 10% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Fantasy svět a vše kolem něj není nikterak zajímavé (nebo spíš by si zasloužil lepší rozpracování), ale strategické vyobrazení bitev za použití 3D figurek mě docela pobavilo. Hlavní hrdina je poměrně snesitelný a tak se i dá s trochou fantazie pochopit, co na něm všechny ty nadměrně vyvinuté ženy vlastně vidí. Jako relativně velké pozitivum zde vidím, že episody mají oproti podobným anime konceptům docela slušný děj a tak to celé příliš nenudí. Také hudební stránka není marná. Koukat se na to dá a občas to umí i zaujmout, ale na víc než na 3* to u mě nemá. 5/10 ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tohle má veliký potenciál, ale bohužel není pořádně propracován. Opět zde máme zajímavou fantasy zápletku s nadpřirozenými silami (samozřejmě i harém, pokud se to dá tak nazvat), nějakou tu akci a několik vtipných situací. Ale jak jsem zmínil, vše je v utlumeném měřítku, kde na diváka vyprsknou spoustu věcí, které tam nejsou ani pořádně vysvětlené a člověk neví. Nemluvě o tom, že mě možná trochu i otravoval onen komentátor strategie - dalo by se to zpracovat mnohem lépe. Boje tu sice jsou, ale jsou takové, že dvě armády se potkají, pak je střet a najednou už se zabíjí nepřátelský velitel po pár ranách. Člověk ty souboje prostě neprožije naplno. To samý dějová linka, která je pořád kupředu bez jakéhokoliv velkého dramatu - spíše bych to viděl jako pohádku pro širší spektrum diváků (v tomhle ohledu samozřejmě). Co se týče konce, tak opět zase bych řekl, že byl zakončen opravdu pohádkově a příliš jednoduše. Navíc si ho můžeme přebrat dvěma způsoby u Ganelona (buď je to tak, že je to kompletní happy end nebo bude pokračování s dalšími protivníky). Samozřejmě bych byl pro tu druhou možnost - nevím zda je nějaký "knižní" vydání, kde příběh jiný, ale co jsou tak zběžně listoval mangu, tak jsem viděl spoustu scén, které v anime nebyly. Pokud bych opravdu něco vyzvednul na tomhle anime, tak je to hudba, která je perfektní. Co se týče animace, tak tam bych dal průměr, protože i když to hezky vypadá, tak je tam spousta nedodělků jako strnulost nějakých pohybů, naprosto očividné počítačové efekty (především koně) a ty nedokreslené obličeje v některých scénách (obzvláště ústa). Přes tyhle všechny nedostatky je to stejnak počin, který se lze shlédnout a není úplnou nudou. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Hrdina skrz svůj um s lukem se sbližuje s válečnicemi. Harémovka, ale bez nějaké romantiky. Zachraňuje svou rodnou vísku. Putuje se světem a je zde spousta bitev. Bitvy, hlavně ty hromadné, nejsou moc výrazné. Duely zajímavé, ale krátké. Hudba průměr. ANimace v pořádku, hromadné akce horší, připomínaly Berserkera. Příběh je zde slabší a proto seriál celkem nudí. Takže slabší 3*. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Nedotiahnutý seriál, majúci omnoho naviac než v priebehu svojich trinástich epizód predviedol. Dej nás spočiatku uvádza do akejsi epickej obdoby stredovekej Európy, kde moc pripadla do rúk nielen veliteľov a vládcov, ale i charizmatických šľachticov, prípadne skúsených manipulátorov, ktorí už z ktoréhokoľvek dôvodu disponujú silou jednej zo siedmich bojových panien, predstavujúcich ohromnú silu. Nech znie tento koncept akokoľvek úžasne, nápad chradne postupným predstavovaním jednotlivých bojovníčok, nakoľko sa o nich nedozvedáme takmer nič užitočné, sotva aké sú nedocenené a miestami spomenú rozbroje zo svojej minulosti. Domyslieť sa dá rovnako ich očividná túžba už konečne niekoho oprieť, ktorú dávajú taktiež mnohokrát najavo práve svojím exhibicionizmom. Všetky tieto fakty, časté nezmyselnosti a podobné ecchi zábavky (aby bolo jasné, v prijateľnej miere nemám ku ecchi / harem anime žiadne výhrady) sú však tak ako zvyčajne absolútne irelevantné a s dejom majú len sotva niečo spoločné. Je teda veľmi smutné, že toto mrhanie nás uberá o vynikajúci bojový model, plný prepracovaného taktizovania a nezvyčajných trikov, ktoré však veľakrát nevyznejú v plnej paráde, pravdepodobne práve kvôli ohraničenému rozpočtu. Napriek spomenutým negatívam je tu však mnoho momentov, ktoré sú doslove geniálne ako napríklad Tigrove prerazenie Zionovho štítu, či súboj s Rolandom, ktorý si zaslúžil omnoho viac času než naozaj dostal. Takto zanechané skutočnosti napokon uzatvára akýsi pokus o záverečné vyhrotenie, ktoré tým, ako sa mihne popred vaše oči iba opäť potvrdí, ako Madan no o to Vanadis postráda. Ohromná škoda. ()

Galerie (288)

Reklama

Reklama