Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na škole, kde se chystá podzimní festival, a točí se kolem astronomického klubu, kam chodí kromě relativně obyčejného studenta Soua ještě několik velmi talentovaných dívek. Potenciál členů rozpozná i výkonný výbor festivalu a dá astronomickému klubu za úkol udržet pořádek v několika následujících týdnech a prošetřit různé záhadné okolnosti, jako např. nevyjasněné nehody, údajně spatřené duchy apod. No a když se navíc před Souem nečekaně objeví tajemné děvče Yui, kola osudu se začnou roztáčet... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Docela hodně povedené anime. Další příběh o teoriích času a snaze změnit minulost - to já prostě můžu. První polovina spíše vypadala jako klasická stereotypní atmosféra ze studentského života nějakých osob, ale to se naštěstí s druhou polovinou vylepšilo o dramatickou stránku a snaze vyřešit onen problém, kdy se postupně jednotlivé hádanky začaly odhalovat a vše začalo dávat spojitost. I když ten konec je pořád takový nejasný, tak stejnak se to dobře sleduje. Řekl bych snad jenom to, že by to mohlo mít trochu větší hloubku - trochu více napětí a také ony vedlejší příběhy jednotlivých postav rozpracovat (dá se to sice trochu odhadovat, ale svým způsobem to Nagisa v posledním díle trochu lépe shrnula něco na způsob "Kdo ví, jak vypadá život mého alternativního já" ). Animace je hodně slabá, ale hudební stránka bych řekl, že je perfektní. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Z toho co jsem o anime věděl před jeho shlédnutím jsem čekal něco hodně mysteriózního s temnou atmosférou. Při sledování prvního dílu jsem ale nejdřív málem usnul a když došlo na romantický moment, tak jsem ani nějak nechtěl pokračovat, nějak jsem nechápal, co má to co vidím společného s tím o čem to má být... Naštěstí nečekaný konec spojený se záhadným objevením Yui pro mě vše zachránil a já vydržel docela dlouho, než mě to časem zase omrzelo a do dalšího sledování jsem se musel občas i nutit... Zkrátka vypadalo to zpočátku zajímavě a já měl velká očekávání ohledně různých zápletek, které se ale postupně začaly z části vysvětlovat (a já např. pochopil, že autor asi někdy viděl Terminátora) a také místy zamotávat (různé paradoxy spojené s aktivitou Yui). Kdyby to mělo temnější atmosféru, tak bych byl asi spokojený, ale takhle je z toho spíš slice of live, romantika + harém s trochou toho nadpřirozena, spoustou nudného vysvětlování a keců okolo a s nepříliš výraznými postavami (až na vysloveně nesnesitelného Američana Kennyho), nulovým humorem, ale celkem snesitelnou animací, hudbou a místy (na můj vkus málo) i zajímavou zápletkou. Celkově je to u mě za 2*. 3,5/10 ()

Reklama

Galerie (83)

Reklama

Reklama