Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(24)

Vítězství v bitvě proti Svatým rytířům přinese do království mír, jenže na obzoru se vynořilo nové nebezpečí. (Netflix)

Recenze (10)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si to drží stejnou kvalitu animace a hudby, jenže více se to spíše zaměřilo na pozadí jednotlivých postav, než na ultimátní souboje. Souboje tu sice jsou, ale už to nemá takovou kvalitu jako v první sérii. Na druhou neřikám, že příběh je nudný a pozadí postav je nezajímavé - naopak se člověk dozví spoustu důležitých informací o minulosti a motivacích. Přibude tu také několik nových postav, kdy především nejdůležitější je poslední ze "Sedmi smrtelných hříchů" - "Lví hřích pýchy" Escanor. Opět se tu člověk pobaví v několika různých instancích, ale většina příběhu se spíše nese v smutečním duchu, kdy jednotlivá království ohrožuje "10 přikázání", kteří tvoří elitu od démonů. S tím zároveň přichází i menší nešvar téhle série, který mě tam rozčiloval, protože určoval výsledek boje, a tím byl ukazatel síly. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po první sérii, která mě opravdu bavila přišla druhá, ze které tedy nadšený nejsem. První polovina celé série je nudná. Díly jsou poskládané ze vzpomínkových dílů a téměř vymizel humor. Poté už je to o něco lepší, ale autoři vše dělají zvláštním způsobem. Když má být obrovská bitva, tak se rozhodnout udělat nějakou soutěž nebo to vyřeší humorem, nebo jedním máchnutím. Jediné co je v této sérii dobré je zajímavá postava escanora a téměř konečné vysvětlení příběhu Meliodase. Vše ostatní bylo takové nudné. Co mě vyloženě rozčilovalo byla postava Diane a neustálé hlášení čísel, které byly úplně k ničemu. Také si nemůžu zvyknout na styl "když to nejde silou, jde to ještě větší silou. A když to nejde větší silou tak to ještě raději vynásobíme 10, aby byly všichni ostatní zase pro smích". Doufám, že se další série zlepší, protože tímto tempem bude nekoukatelná. Závěrem se ale nejednalo o hodně špatnou sérii, jen tam bylo hrozně moc věcí, které mě štvali a byly až moc náhodné. ()

Reklama

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V textu nejsou vyloženě spoilery, ale můžou vám ovlivnit sledování anime, doporučuju teda číst až po zhlédnutí série. Achjo, jsem zklamaný a je dost možné, že třetí série jen tak nerozdýchám. Krom toho, že Meliodas je furt a furt silnější, protože to najednou scénář řekne a těch 10 nových ultrasilných záporáků, kteří by měli nějak ohrozit skvadru smrtelných hříchů jsem jaksi nepobral. Má to cool postavy a vlastně se mi líbili všichni z této party. Někteří dostali pěknou dávkou emocí, jenže co naplat, když je prostě na konci zabijou (ještě to potvrdí owerpowered cápka, co se objeví jen na začátku a na konci)? Další jaou prezentováni jako hrouda svalů, kteří by se mohli alespoň na pár epizod vyrovnat Meliodovi. Ano na pár, protože pak bude zase úplně jinde. Největším highlightem je definitivně 19. epizoda, kde konečně záporáci něco předvedou, o to horší je, když o 3-4 epizody později předvedou absolutně nic. A k tom toho se název epizody mýlí, jelikož jich fakt 10 nebylo…Skvělé hudby z první série ubylo, epických soubojů totálně zmizelo a sympatičnost hlavních postav jen klesla. Zachraňuje tak to tak nějak Ban a občas i Dianne, zbytek je snůška nesympatických postav a na konci jsem si OPRAVDU přál, ať to prase zdechne, ale očividně ani plná síla od přikázání nestačí. Což je fakt smutné, když jsou pak záporáci sympatičtější a doufal jsem, že vyhrají, ač zbytečně. Merlin, Gowther mi lezli krkem a Escanor je nejvíc overpowered postava, kterou jsem kdy viděl. Jako opravdu není nikdo, kdo by ho aspoň mohl ohrozit?! Omlouvám se za to, že z mého textu jde cítit jen frustrace, ovšem když čekáte o tolik víc…pokračovat budu, ale jen proto, že čtvrtá série má dobré hodnocení, očividně daleko lepší než ta třetí… ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Jako čtenář předlohy jsem zklamán. Autoři adaptují takovou rychlostí, že sotva se člověk rozkouká, je konec. Vynechávají důležité dialogy, scény (někdy skipnou celé souboje!) a zkrátka vůbec to nezvládají dávkovat. Naopak přidávají tam, kde to není potřeba. Nemluvně o tom, že jim vůbec nic neříká pojem "budování atmosféry". Animace je z 90% sterilní, fádní, repetitivní, bez detailů a akční sekvence jsou až na pár výjímek (Escanor!) totálně odfláklé. Nebýt dobré hudby a samotného settingu, tak je to fakt průser. Ti co nečtou předlohu si to asi užijí, ale fanoušci mangy tohle dílo mohou vzít maximálně jako připomenutí několika důležitých událostí v sérii. Oproti předchozí řadě fakt průšvih. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb představíme záporáky, kteří jsou tak silní, že krom 3 postav v celé skvadře těch "hodných", na ně nedokáže sáhnout nikdo jiný. To je pak hrozně fajn příběh. Když všechny ostatní postavy ztratí absolutní smysl "existovat"... Jejich příběhy jsou úplně do ústraní a nikdo se tam nechová tak, jak by se choval, kdyby situace nastala. "PowrrrUp" episoda naprosto beze smyslu, Melioda (není ani tak spoiler...) si šel jen pro svou dávnou sílu a ostatní tam jen okouněli a praser nepřestane a nepřestane mluvit. Najednou dostávají všichni "předtím neřečené síly", jako kdyby jim byly "připsány autorem" ve druhé sezóně a občasné episody jsou tak naprosto hekticky napsány a tak vytrženy z kontextu, že jsem prostě jen kulil oči a nechápal... Stará skvadra Klapzubovy sedmičky je "tak tak" spolu a když zrovna půlka z nich nebrečí, tak leží polomrtví na zemi. Protože to, že se novým nepřátelům vyrovnají jen 3 postavy, jsem myslel naprosto vážně... Shrnutí: Naprosto nevyrovnaná, hektická, absurdní podívaná, která oproti minulé sérii ztratila vtip, ztratila kouzlo, ztratila super hlášky a tu "awesomness", kvůli které se na to každý díval. Stručně řečeno: neskutečně chabé... Ressurrected got bad... 40 % ()

Galerie (148)

Reklama

Reklama