Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Kamelot se stane baštou Desatera přikázání a Sedm smrtelných hříchů zase jednou spojí síly, aby si Britannia mohla konečně oddechnout od klanu Démonů. (Netflix)

Recenze (7)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo asi tak, první série mě nadchla, bavila, zajímala - dokonce tak moc, že jsem začal číst mangu (což u líného stvoření, jako jsem já, opravdu dost znamená). Druhá série mě bavila už o něco méně, s tím že některé věci prostě byly v manze podstatně lépe zpracované - dávaly mi větší smysl. No a pak přišla tato série a já se začal nudit, velká odhalení na mě v seriálu působila naprosto nezáživně (což ale může být i tím, že jsem je znal předem), tempo mě spíš unavovalo a vizuálně mi tohle zpracování přišlo skoro až otřesné. A to si pak prostě po 6. dílu třetí série řeknete, že z toho vlastně už nic moc nemáte, že se vám nevyplatí se na tohle zpracování vůbec dívat a že si radši zase nalistujete mangu, kde je ten potenciál mnohem lépe opracovávaný. Dokonce ani komentář se vám k tomu v té době psát nechce a dáte se do toho až teď jenom proto, že někdo z vašich oblíbených uživatelů sem zrovna nahodil hodnocení a tak si řeknete, že by nebylo od věci si sem k tomu přeci jen aspoň něco zaznamenat. Drop po 6. díle, kdy pro mě tohle anime prostě tak nějak umřelo... Kdo by to chtěl bodově, tak to co jsem viděl z 3. série je pro mě tak 3,5/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečné zklamání. Příběh, animace, postavy, animace, logika, ANIMACE, probůh, ti to tak zprasili, že to není možné... Nejzábavnější bylo číst komentáře na zahraničních webech od lidí, co četli mangu a těšili se na nějaké souboje. A skoro kvůli tomu skočili z okna, jak to odflákli. Power levels everywhere 20 % ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka plná flashbacků a ukazování historie bohů a démonů. Pak zápletka se zrušením kletby. Celkově hodně zabitý potenciál. Na konci bylo pár lepších momentů s překvapivým koncem některých hlavních postav. Hodně se zde prolínaly spojenectví démonů s ostatními. Celkově ale o dost horší jak předešlé řady. jak z hlediska hudby, tak děje. A cenzury. žádné vtipné momenty, žádné super souboje. Escanor nevyužitý. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco dozvíme z historie - kdy tu máme archanděly, starodávnou bitvu mezi anděly a démony, něco o Artušovi a Merlin, Escanorovi, Gowtherovi, o několika členech 10-ti přikázání a hlavně původ Meliodase a také záhadu kolem Elizabeth. Je to tedy spíše takové zaměření se na příběh, kdy se poodhalují poslední potřebné skutečnosti, aby mohl být závěr. Bitvy tu sice jsou, ale už jsou v úrovni absurdnosti, což už není zrovna úplně koukatelný a obecně už je to po takové délce trochu nezáživné. Jinak animace a hudba se tak nějak drží na svém. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série. Druhá se mně líbila o dost méně. První bych řekl, že byla v zábavnosti srovnatelná. Dozvíme se zde o minulosti některých kladných postav, démonů a archandělů. Ubylo trapných vtipů. Boje pořád přehnané, ale zábavné. Předlohu neznám, proto jsem čekal, že už se příběh uzavře a ono zase nic. Určitě si počkám na další sérii. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím rozhodně nejlepší série z prvních třech. Dozvíme se minulost a vysvětlení. Přibylo příběhu a ubylo soubojů. Pro mě to bylo super a skvěle nachystáno na 4tou sérii. Bohužel si ale nedovedu představit jaké schopnosti už chtějí přidávat, už zbývá jen ničení planet... Kvůli téhle nevyrovnanosti sil nedávám plný počet hvězd. Nemám iluze, že to čtvrtá série změní, spíše naopak. Ale rozhodně se těším. ()

sh3riff odpad!

všechny recenze uživatele

1. série je jeden z mých nej seriálů .. druhá ušla a třetí je katastrofa .. vypadá to jinak a co mi vadí nejvíc, cenzura .. jako proč? Navíc v nějakých záběrech tu cenzuru neudělají .. prostě nepochopíš ()

Reklama

Reklama