Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 3
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele Hromino k tomuto seriálu (1)

Sedm smrtelných hříchů (2014) 

Vezměte Fairy Tail, přiškrťte trochu míru jeho pitomosti a sluníčkovosti, přidejte banální příběh a hurá, Nanacu no taizai je na světě. Stejně jako výše zmiňovaná záležitost, i Sedm hříchů představuje směs spousty zářivých barviček, postav plochých a nudných, power-upů nesmyslných a přehnaných, znásilnění značně vyšumělého příběhového mustru bez špetky invence (byť nutno sarkasticky poznamenat, že oproti FT zde aspoň nějaký příběhový posun je) a samozřejmě nesmí chybět lehčí forma ečči. U mnohých šónenů se stává, že se při sledování alespoň masochisticky ukájím nad jejich imbecilitou, ale Hříchy byly po všech stránkách natolik matnou a nudnou podívanou, že jsem se musel do každého dílu nutit tak moc, jako jsem se už dlouho do sledování nějakého anime nenutil. Tvůrci se možná snažili o fungující humor, ale když se namísto smíchu dostavuje pouze pocit trapnosti, je něco špatně. Zničen a znaven žádám, aby Meliodas a ta jeho banda už ukončili tu nervy vysilující jízdu a nechali mě vystoupit u patnáctého dílu. ()

Reklama

Reklama