Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh se točí okolo mladé dívky, která se rozhodne vyvolat ducha z japonské mytologie, Kokkuri-sana. Ten se jí zjeví v podobě vysokého, bělovlasého muže. Měl v úmyslu ji jen postrašit, ale postupem času se mu dívka zalíbí, a tak se ji rozhodne za každou cenu chránit, i když svým vlastním, podivným způsobem. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Kokkuri-san, který se rozhodl, že se bude starat o maličkou Kohinu, jejíž každodenní strava jsou instatní nudle, trpělivě snáší její komplikovanou osobnost. Vzápětí se k nim nastěhují i další duchové a z Kohiny se nedopatřením stává hlavní postava správně ujetého reverse harému. Extrémně vtipná záležitost s osobitým humorem. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Originální, vtipná, zábavná a místy dost šílená oddechovka se sympatickými postavami a absurdním humorem. Plus pěkná animace, chytlavý opening a hezký ending. Ze začátku jsem se bála, aby to nebyla jenom další prachobyčejná reverse-harémovka, ale to se naštěstí nestalo. 7,5/10 ()

Reklama

yenn

všechny recenze uživatele

Emočně oploštělá Kohina mohla být vcelku zajímavou hrdinkou. Uplatnila by se jak v komedii založené na suchém humoru, tak ve vážněji pojatém seriálu (obé je zde naznačeno). To nerozumné děvče si však pohrávalo s věšteckou tabulkou kokkuri, a tak na sebe přivolala antropomorfního lišáka Kokkuriho, který pro křik a (obdrženou) ránu nejde daleko. Když se záhy objeví pes s obdobnými vlastnostmi, hravě neprůbojnou holčinu přehluší. Kdo by takové utlačování snášel déle než dva díly? 4/10 ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Školačka Kohina, která si vsugerovala, že je panenka a tomu odpovídá i její strojené robotí chování, vyvolá při dětské hře liščího ducha Kokkuriho, kterého zaujme její bizardní chování a rozhodne se, že jí bude strašit, což v jeho podání zahrnuje starání se o malé divné děvče, především pak vaření, neboť vyhodnotí její šílenou lásku k instantním nudlím, jež jsou její jedinou stravou, jako životu nebezpečnou. Zatím není jasné, co vedlo Kohinu k tomu, že jí tak trošku ruplo v hlavičce, ale každopádně její chování a hlášky mě dostávají do kolen. Kokkuri je oproti tomu klasický sexy bishík trpící jistou nemotorností a notnou porcí ochranitelského pudu. Je to asi nejbizardnější komedie, co jsem zatím viděla a rozhodně stojí za to. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

O čem to je psát nebudu o to už se perfektně postarala Teelus. Kdybych to měl nějak stručně popsat, pak bych napsal asi jen úžasná šílenost... Zápletka je sice velmi jednoduchá, ale dosti zvláštní, hlavní postava (děvčátko Kohina) je totálně ujetá a přesto pro mě neuvěřitelně roztomilá a Kokkuri si získává svojí až rodičovskou péčí všechny mé sympatie. Ostatní postavy jsou taky zvláštní a přesto, že mají své nedostatky stejně si je člověk strašně rychle oblíbí. Je to příjemné, je to roztomilé, ale hlavně je to vtipné, takže se u mě střídaly záchvaty smíchu s příjemným hřejivým úsměvem u těch řekněme vážnějších pasáží. Celkový dojem ze sledování byl víc než příjemný a musím říct, že jsem si toto anime, které mi sloužilo jako nedělní večerníček, velice užil. Dle mého názoru určitě nejvtipnější a také jedno z nejroztomilejších anime podzimu 2014. 9,5/10 ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama