Reklama

Reklama

Orenči no furo džidžó

(seriál)
  • Japonsko オレん家のフロ事情 (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tatsumi je naprosto obyčejný mladík, který žije sám ve svém bytě. Jednoho dne zachrání mořského muže, a ten se rozhodne, že se mu nastěhuje do koupelny, což Tatsumimu celkem pochopitelně trochu zkomplikuje život. (topr harley)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mohl bych klidně vzít svůj předchozí komentáře k Danna ga nani wo itteiru ka wakaranai ken zkopírovat ho sem a nic, kromě vykrádání sebe sama, by se nestalo. Na rozdíl od výše zmíněného anime mi tento počin přijde občas malinko vtipnější, ale zároveň mi přijde mnohem zvláštnější, mnohem méně ze života a proto se do zdejších problémů nedokážu zas tak silně vcítit... Stejně tak mi vztahy mezi postavami přijdou tak nějak nejasné a nevím, jak vše správně uchopit a pochopit. Takže se možná o trochu víc směju, ale podstatně víc kroutím hlavou a tápu, o co tedy přesně jde a to mě moc nebaví... 4/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když si do vany nastěhujete mořského muže, zanedlouho můžete mít nezvaných návštěvníků víc: otravný Chobotničák, tajemná Medůza a depresivní Krab poustevník. Krátké epizody plynou hladce, ale nepřinášejí žádný posun, ani ve vztahu hlavní dvojice ani v ději. Jsou to anekdoty bez pointy s jen mírným humorem. SHRNUTÍ: Nesbírej všechno, co najdeš na břehu řeky. ()

Reklama

Reklama