Reklama

Reklama

Epizody(12)

Středoškolák Kasuga Arata žije celý život v přesvědčení, že je jen obyčejným člověkem. Jenže jednoho dne se cosi změní. Když se ráno vydá společně se svojí sestřenicí Hijiri na běžnou cestu do školy a podívá se na nebe, namísto dobře známého slunce spatří slunce černé. Nejdřív to má jen za přelud, kterému není třeba přikládat váhu, ale když se na to zeptá Hijiri, ta mu neochotně přizná, že se mu to jen nezdá. Arata najednou zjišťuje, že posledních pár dní žil pouze v uměle vytvořeném světě. Že město kolem něj bylo ve skutečnosti zničeno gravitačním zemětřesením, jinak též nazývaným „jev rozkladu", a všichni lidé byli pohlceni černým sluncem. Než byl ale všemu konec, dala Hijiri Aratovi grimoár (kniha kouzel), který chlapci splnil přání a vytvořil pro něj jeho vlastní svět. Tehdy Hijiri zmizela a byla nahrazena duplikátem, jakožto součástí iluze. V návaznosti na tuto katastrofu pak byla kvůli prozkoumání důsledků zemětřesení do města vyslána dívka jménem Azami Lilith – členka tajné organizace zaštiťující Královskou akademii Biblia, která má za cíl výcvik a trénování mladých mágů. Původním smyslem Lilithiny mise bylo epicentrum zemětřesení pouze prozkoumat, ale když zjistila, že na místě tragédie vzniklo nové město, rozhodla se jeho zdroj vypátrat a zničit. Když se pak konečně Lilith s Aratou střetne a najde tak onen zdroj, dá mu na výběr – může se vzdát a v klidu někde žít dál s tím, že ji nechá grimoár zničit, nebo se bránit a zemřít. Arata ale neváhá a volí třetí možnost – knihu kouzel si nechat, nastoupit na akademii a stát se mágem. (EMIA)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Snad první harem kde jsem si oblíbil hlavní postavu, Arata opravdu dokáže zapůsobit svou sympatickou povahou a samozřejmě škádlícím smyslem pro humor, za to další postavy jako Lieselotte, Levi, Lilith, Sora které mi přišly v seriálu dost zajímavé dokázali zapůsobit dost slušně. Co zde bohužel dělá nevýhodu je klišé harému... náhoda, náhoda a náhoda. Celkově se děje skoro furt to stejný, Arata si nečekaně pomačká ňadra, uvidí kalhotky a pak omylem strhne svou magii oblečení což dokáže působit celkem otravně ale zase naopak někdy ty scény dokážou pobavit. Podstatě je to takový příjemnější harem kde vlastně nejedou stylem jako je Highschool DxD kde hlavní postava prostě chce šahat na ňadra a chová se jak kripl... Za mě 71% ()

Miyamoto 

všechny recenze uživatele

Anime, kde se vyskytuje záhadná událost apokalyptických rozměrů, tajná škola magie, nahé ženy a hlavně Arata Kasuga, sympaťák a přirozený alfasamec, který vás prostě dostane svojí upřímností ( viz jeho názor na ženy :D ) a přístupem k okolí. Co víc si tedy přát? Snad jen další díl :D EDIT: Po shlédnutí třetího dílu jsem nucen snížit hodnocení, takže jsou to slabé 3*. Příběh se zatím moc nekoná, většina 3. dílu je spíše exhibice infantilních vtípků ala sahání si na ňadra nebo mizení oblečení... ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 8 episod s tím končím. Ze začátku velmi hezké, určitě to mělo potenciál, ale změnilo se to v prachsprostej harém, náhody, ecchi, nedorozumění, prostě ty stupidnosti klasických nudných harém anime. Dokonce už i ten příběh je ... stupidní... 25% || Edit 3.1.2015 ||: Jak jsem předpokládal, ke konci to bylo jen ecchi, nedorozumění a harému^7... Pokud se celý příběh týká jen toho, že se 5 holek (z toho jedna duch a druhá démon?) předhání o to, aby jim snad jedinej chlap na plenetě sáhl na ňadra všech velikostí a tvarů (většinou závisejících na možství magie v osobě obsažené) a zbylé 2 ho mordují, urážení a bijí ihned poté, co se těch ňader opravdu dotkne a jinak je v pozadí příběhu nějaká magická show, jen aby to nebylo tak trapné, ... tak je ten příběh k pláči. K pláči vám říkám. I Onegai Twins mělo krásnější ecchi a přitom naprosto úžasný příběh. Proč jen proč jsou poslední dobou takové pytloviny na světě... Smutné E... 20% ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Po zbabranom Madan no Ou to Vanadis ma ani tak neprekvapuje, akým spôsobom sa tento seriál rozhodli uzavrieť. Nemá však zmysel si klamať. Už od prvej epizódy bolo jasným, že dej nebude stáť za nič, preto si myslím, že je nefér hovoriť tu o nejakom potenciáli. Každý kto to nedropol po prvých troch dieloch, to očividne ani kvôli deju nepozeral. Čo sa týka stavby, aj napriek charizmatickému protagonistovi je pochopiteľným, že to permanentné vyzliekanie žien na okolo, sa po nejakom čase zunuje, preto je priam potrebným vytvoriť alternatívu, ktorá by priebeh ešte aspoň trochu raz zatraktívnila. Tým sa však nikto skutočne nezaoberá. Miesto toho sa tvorcovia snažia vložiť čo najviac prekážok, ktoré by nejako ovplyvnili prvotnú líniu, ktorá však častejšie pôsobí ako filler, než časť potrebná pre príbehové udalosti. Je tu opäť mnoho nezmyslov a nedotiahnutých faktov, čo iba viac potápa tú chabo predostretú líniu. Pokiaľ teda nenachádzate zaľúbenie v bežnej spleti šteklivých háremov, myslím, že by ste od tohto mali dať ruky preč. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jediné, co tomuhle seriálu chybí, je přidat do žánrů ecchi a harem. Tak je to pojaté, tak je to na myanimelist.net. Nemůžete si stěžovat, že je to harém a ecchi, pokud to má být, to není chyba, ale výhra :D Co se týče příběhu, je zajímavý a rád bych věděl jeho pokračování. Je pravda, že není nijak dobře podaný, prostě průměr. Ale pro změnu nám opět dali pořádného hrdinu, už jen pro kterého si to zaslouží shlédnout (nebo alespoň doufat, že někdo udělá sestřih jeho hlášek). ()

Galerie (340)

Reklama

Reklama