Reklama

Reklama

Šigacu wa kimi no uso

(seriál)
  • Japonsko 四月は君の嘘 (více)
Trailer 1
Animovaný / Drama / Hudební / Komedie / Psychologický / Romantický
Japonsko, (2014–2015), 9 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Naoši Arakawa (komiks)

Scénář:

Takao Jošioka

Hrají:

Nacuki Hanae, Risa Taneda, Ai Kajano, Mamiko Noto, Acuko Tanaka, Stephanie Sheh, Minako Kotobuki, Jukiko Morišita, Ari Ozawa, Inori Minase, Júko Iida (více)
(další profese)

Epizody(22)

Po smrti matky ztratí její zázračný malý pianista vůli hrát. Ale setkání se svobodně smýšlející mladou houslistkou převrátí jeho život naruby. (Netflix)

Recenze uživatele G_I_S_M_O k tomuto seriálu (1)

Šigacu wa kimi no uso (2014) 

Shigatsu wa kimi no uso bylo v podstatě mé první anime, do kterého jsem se pustil a po jeho zhlédnutí silně pochybuji, že ho jen tak něco překoná. Není u mě obvyklé, abych tak snadno propadnul slzám. Myslím si, že nebylo jediného dílu, kdy bych neuronil slzu a to ať už z dojetí, strachu, smutku nebo něčeho jiného.. Od prvního dílu jsem naprosto propadl postavám, cítil s nimi a přál si, aby na ně v dalších epizodách čekalo jen něco pěkného. Vše bylo ke všemu navíc tak krásně zpracované a ta hudba.. ta hudba.. naprosto vynikající soundtrack. Je tomu již několik hodin co jsem dokoukal poslední díl a já.. stále na to nemůžu přestat myslet, stále je mi smutno, stále si přeji, aby to bývalo skončilo jinak.. Mám co dělat, abych i u psaní tohoto komentáře zůstal v klidu a víte co, já to raději ukončím, protože to prostě nedávám. Jestli tohle není důkazem, že jde o skvělé dílo, tak už nevím co by bylo. Kaori.... arigato. ()

Reklama

Reklama