Reklama

Reklama

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pomalé, myšlenkové, hypnotické nic. Sice film pojednává o správných a špatných životních rozhodnutích, nicméně namísto rozboru hlavních hrdinů a jejich charakterové transformace "před a po" to scénárista spolehlivě cementuje náboženskou agitkou. Určitý tvůrčí potenciál tam je, ale bude to zřejmě ještě pár let trvat než uzraje. Stevensovi daleko víc sluší uhrančivý magor s útočnou puškou v ruce a Malin Akerman, která tady vypadá záměrně jak stará mladá, taky máme raději ve Watchmenech. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový celkem primární moralismus, prostý veškerých překvapení. Ale zpracování je fantastické (v doslovném významu slova) a Dan Stevens, kterému jsem v Downton Abbey nemohla přijít na chuť, přesvědčuje, že coby prvotřídní herec zvládne i ty nejnáročnější sólo akce. Stojí za to vidět. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

SPOILER ................................. zvrhlo sa to ku koncu na akúsi nerealistickú patetickú náboženskú agitku (dovtedy som tomu dával 4**) ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Tazko hovorit o spoileroch, kedze uz velmi skoro sa da tusit kam to moze smerovat a onedlho uz dava aj naznaky. Film vobec nemusel skoncit takto, uz ta zmena zivota hlavneho predstavitela bola podla mna evidentne k horsiemu, cely ten "trest" uz bol akosi navyse. Takto to funguje iba velmi doslovne a nedava to velmi zmysel. ()

Reklama

Reklama