Reklama

Reklama

Recenze (9)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

I´ll see you in my dreams je o starších a pokročilých, kteří jsou v tomto případě dobře situovaní, přesto osamělí, osamělost konto nezohledňuje. Elegantní Blythe Danner a stáleještěsexy Sam Elliot se potkají jen nakrátko zato osudově, jejich herectví je ostřílené a přirozené, věřila jsem jim. Decentní filmeček na čété dvojku, pro nespavce, kolem půlnoci, proč ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn film, který má takový příjemný průběh, jsou zde takové menší zvraty, které ale nemají za úkol vás a každou cenu odrovnat, až to nakonec vede ke konci, který opravdu skutečným koncem není. Ale tak o to opravdu ani nejde, jde o ty příjemné herecké výkony, které jsou uvěřitelné a které ukazují, že je možné natočit film o životě, nepřehánět a přesto bavit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Velice milá připomínka, že ani v důchodcovském věku život nekončí, stále se lze (s kamarádkami) společensky družit, neotupit samotou nebo stereotypem, i se zamilovat (přestože na bolestně krátkou chvíli). Samozřejmě, že spoustě "stavů" ulehčí, pokud stáří čelíte se sklenkou lahodného vína ve slunečné Kalifornii, střídavě na jachtě a golfu. :-) Stále elegantní Blythe Danner jimi provedla naprosto suverénně, přirozeně a opravdově. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film zachytávajúci život staršej pani, ktorá žije veľmi jednoduchým spôsobom. Príbeh nehrá na nič, herečky a herci hrajú jednoducho a prirodzene. Je jedno, že ktorú scénu si zoberiem (nakupovanie pod vplyvom trávy alebo karaoké v baru), všetko je tu zahrané a sfilmované pekne. Neskutočne sympatická B. Danner! S. Elliott je frajer, ale škoda, že nedostal ešte väčší priestor. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

anarya 

všechny recenze uživatele

Hromada alkoholu, prázdných rozhovorů, každodenních úkonů, přemítání o smrti a rozhodně nečekejte žádný úžasný konec. To je život, - a tento film, který se ho snaží zachytit. Přesně řečeno fázi stáří. Jestli se chcete koukat na prachaté, obdivuhodně dobře vystrojené důchodce, žvatlající nikam nevedoucí řeči, poslužte si. ()

black8 

všechny recenze uživatele

Keď sa budeme pozorne pozerať, zistíme, že staroba sa nemusí až tak veľmi odlišovať od iných fáz našich životov. Môžete byť sami, môžete byť v zajatí stereotypov, môžete sa zamilovať, môžete stratiť a môžete hľadať a nachádzať silu ísť ďalej, napríklad aj v človeku, ktorý vám čistí bazén - áno, toto nie je film o slovenských alebo českých dôchodkyniach, ale vôbec to nebráni v tom, aby ste tento príbeh precítili. ()

vojacekr 

všechny recenze uživatele

Sarkastická, cynická, inteligentní a po čertech šarmantní dáma v podání Blythe Danner dává podnět, jak žít každým dnem. Ty kontrasty, výkyvy nálad a lidskost v jejím impozantním přednesu, jak je život přináší, jsou až povznášející. Nutno dodat, že Sam Elliott byl tah na bránu. ()

Reklama

Reklama