Reklama

Reklama

Ztraceni ve Florencii

  • USA Lost in Florence (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na romantické dovolené je Eric odmítnut svou přítelkyní při žádosti o ruku. Rozhodne se zůstat ve Florencii a přidá se do týmu místního kontaktního sportu. Nečeká ho boj pouze na hřišti, ale také boj o srdce krásné Italky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Prázdné a předvídatelné. Jediná dobrá věc je na celém filmu Florencie, ale to opravdu těžko můžu zohledňovat, jelikož to zásluha filmu není. Fakt slabé a nefunguje to ani jako oddechovka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická romance, která chce těžit v podstatě jen z toho, že je zde kontrast krásného italského města a sportu, který má historické kořeny a který je drsný. Samotné znázornění sportu ale není nijak drsné, spíše je takové nijaké. Podobná je i romance, která se nesnaží pobouřit, ale jede v klasických kolejích, což je trochu nuda. ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Zjevně natočené pro Američany, co se chtějí podívat do "historické Evropy". Ale na rozdíl od některých filmů je tohle natočené přece jen s nějakou znalostí a láskou k Florencii. Zvláštní směsice napínavého sportovního a romantického filmu. Ono to úplně nefunguje, ale je to svým způsobem originální a řekla bych, že už jenom proto to stojí za to vidět. Doporučuju, jestli chcete vidět Florencii i s méně naleštěnými místy a její bláznivý renesanční sport - něco jako rugby. Člověka při sledování napadne, že tohle je vlastně současná verze toho, co se tam dělo před 500 lety. Oblečení, jídlo, práce, hudba - to všechno bylo jiné. Ale chlapi hráli úplně stejně, trénovali úplně stejně, taky si vybírali kariéry, taky si přebírali ženské, taky řešili, jestli hrajou kvůli holkám nebo kvůli týmu... Ne že by to byl světoborný film, ale dávám víc hvězdiček pro ten dojem, že to pro tvůrce nebyla jen komerční, ale i srdeční záležitost. A pro výborné zobrazení toho, jak to vypadá, když člověka pomalu pohltí nějaké úplně nové prostředí. Méně racionální, než byl zvyklý, ale zato přátelštější. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Špatně zapamatovatelná pohlednice z Florencie. Hloupý, pomalu bezici film, využívící kouzlo místa. Je to taková příjemná nenáročná telenovela zřejmě scénáristou spíchnutá za jednu noc u kafe pro publikum toužící po víně a špagetách. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama