Reklama

Reklama

The Jim Gaffigan Show

(seriál)
USA, 2015, 23x30 min

Hrají:

Jim Gaffigan, Ashley Williams, Adam Goldberg, Michael Ian Black, Cameron Seely, Fred Armisen, Macaulay Culkin, Janeane Garofalo, Dave Attell, Steve Buscemi (více)
(další profese)

Recenze (2)

AcHeRoN 

všechny recenze uživatele

Co sa tyka humoru je to minimalizmus, ale je to presne ten isty humor, ktory pouziva vo svojich Stand-up vystupeniach. Takze ak poznate jeho vystupenia a pacia sa vam, tak sa vam bude pacit aj serial. Jeho humor je observational, cisty, ludsky, rodinny a nenasilny. Ak sa vam pacia prdy, grgy, zvracanie a primitivne gagy z blaznivych komedii tak toto mozno nebude vasa salka kavy. Priam naopak, bude sa to pacit skor ludom, ktory su uz trochu konzervativnejsi a maju rodinu a deti, alebo mladym ludom, ktori uz rozmyslaju nad rodinou, alebo jednoducho ludom co maju radi cisty, nesileny humor. Gaffigan je znamy tym, ze miluje jedlo a vela o nom rozprava, takze aj tu sa jedlo casto vyskytuje ako sekundarny motiv alebo tema. Caste temy su: - zlozity zivot ked mate viac deti, - ako sklbit pracovny zivot (komika) a rodinny zivot, - zivot s manzelkou a komplikacie vychadzajuce z ich rozdielnych povah. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda těchto autorských, poloautobigrafických sitcomů. Nejvíce mě bavil Seinfeld, ale zbytek mě víceméně míjí, takže jsem k The Jim Gaffigan Show přistupoval opatrně a o to více mě to bavilo. Jim Gaffigan je línej, nenasytnej a poměrně vtipnej komik a kladem je, že ho v seriálu obklopuje řada zábavných postaviček jako jeho žena, kterou hraje Ashley Williams, jeho cynický kamarád Adam Goldberg a spousta dalších. Rozhodně jsem zvědavý na druhou sérii ()

Reklama

Reklama