Reklama

Reklama

Příchod temné noci

  • USA Hard Night Falling (více)

Agent Anderson si chce po letech potírání zločinu vzít konečně chvíli volno a strávit ho se ženou a dcerou ve vile v Toskánsku. Na dům však zaútočí nebezpečný gangster, který zde hledá zlato. Andersonovi nezbývá než vzít do ruky zbraň a svou rodinu ochránit... Tým Interpolu v čele s Michaelem Andersonem jde po Gorovi, gangsterovi, který obchoduje se zbraněmi a drogami. Jejich mise je ale neúspěšná a tak se zdá, že na Gora si budou muset policisté počíhat jindy. Náhodou je pak Michael pozván na banket ve vile milionáře Rossiniho. Ten nepřeruší nikdo jiný, než Goro a jeho nohsledi, kteří si přišli pro cenné mince v hodnotě sta milionů. Michaelovi se podaří uprchnout a zosnuje plán na to, jak z vily vysvobodit svou ženu a také všechny rukojmí... (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

To sa stretli Dolph a Serafini a povedali si: D: Počúvaj boha tvojho love mi treba musíme dač natočiť. S: Ale keď amíci nechcú aby si robil pod mojou taktovkou, vraj ti kurvím kariéru, ale tí debili nevedia oceniť kvalitu. D: Jeb na nich, zase to bude v taliansku a produkovať budú tvoji zazobaný kamoši, ty napíšeš poriadne pičovský scenár, kde vykradneme smrtonosnú pascu, natrepeme tam všetky kokotiny ktoré sa tam dajú dať, všetky budú nelogické, aj sa na dvadsať minút v jednej pasáži vytratím, šak stačí, že budem na plagáte a v titulkoch, zoženieme nejakého záporáka ideálne šikmooka, poznám jedného čo vyzerá jak Pagan Min akurát je starší, a urobíme z neho jebnuté hovädo S: Výborne ja splaším pár svalnatých goríl aby si mal s kým bojovať. D: Čo si kokot, dáš mi tým troch ľudí a ty to budú robiť ja si iba pobehám po vile, zastrieľam a sem tam aby sa nepovedala niekomu tresnem. S: Ale no aspoň jeden súboj: D: Dobre ale krátky. S: jasné so silným holohlavcom a vyradíš ho ako nič. D: Nie odstrelím ho. S: Dobre v pohode ešte treba skrytého záporáka aby bol zvrat, takže čo takto dcéra týpka ktorému prepadnú vilu. D: Tomu ver na to nikto nepríde a keď príde odhalenie tak budú prekvapený, zvrat lepší než v Hre o tróny. S: Dobre ešte nejaké jebavé baby aby bolo načo kukať. D: Ale prosím ťa čo si na hlavu šak ľudia majú kukať na mňa nie na baby. S: Dobre tak iba pekné. D: Súhlas už iba kto to natočí. S: Jeden môj kamoš on je hovädo ale on to zvládne. D: Dobre ber papier napíš scenár, našklbaj lóve a ideme točiť. S. Jasná vec kámo. Myslím, že viac k tomu dodať netreba. 2* z úcty k Dolphovi dám a tiež uznám, že súboje v ktorých boli členovia jeho týmu nevyzerali zle. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Michael (Dolph Lundgren) se po několika letech setkává se svojí dcerou a manželkou v Rossiniho vile na večírku, ale dojde k nečekanému přerušení, protože vilu obsadí Goro se svými nohsledy, kteří se snaží dosta do skrytého podzemního trezoru... Většina filmu se odehrává v noci, aby snad nebylo vidět vůbec nic a skryl se nízký rozpočet. Příběh, herci a akce nenabízí něco zajímavého a člověk akorát lituje toho ztraceného času. HODNOCENÍ 10% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení a komentář berte s rezervou, protože pořád jsem skalním fandou Dolpha i když to s ním jde do sraček a taky jsem v akčních filmech fanouškem Die Hard konceptu a pokud se tvůrci aspoň trochu snaží, tak dokážu odpustit, že je to blbé a amatérské, což je přesně případ tohohle filmu. No úvodní scéna jak píše mzss1 je opravdu lehce zmatená, po ní se děj přesune na jakýsi polorozpadající se zámeček někde u Říma který si tvůrci na nějaký čas pronajali, aby si tam mohli zablbnout. No Dolph v kvádru je pořád sympaťák z kterýho charizma cáká na míle i když za manželku tu má nehezkou starou rašpli holt v jeho věkové kategorii. No aspoň tu má pěknou filmovou dceru. Když do sídla vtrhne banda neschopných teroristů vedená celkem zábavně přehrávajícím ťamanem, tak nastává zábava. Dolph jde prakticky hned na věc a kosí teroristy od jejich zjevení se nekompromisním tempem a nedá nikomu ani čuchnout. Jasně nepopírám je to amatérsky natočený a Lundgren už je prostě v bitkách starej a pomalej a to je milý Laco prostě fakt, kterého si všímám už delší dobu a dostat schopnější protivníky a choreografa, tak se obávám, že by to pro Dolpha nevyznělo líp, ale spíš naopak. Prostě roky nejde zastavit a tak je prostě tahle tupá rubanice přizpůsobena Lundgrenově věku. No tady se aspoň ještě snaží a předvede se v akci což je určitě lepší, než prosedět celej film v křesle jako minule. V druhý půlce pak nastupuje do akce i Lundgrenův tým a docela překvapivě se mi tu líbila jeho parťačka která v předchozím filmu byla v hlavní roli těžce otravná a nepřesvědčivá, ale tady prošla proměnou do té míry, že se nesnaží hrát a jenom si zablbne v akci a scény ve kterých v upnutých džínách likviduje neschopný teroristy patří k těm nejlepším. Nakonec i Dolph má celkem solidní bitku s plešounem. Pravda občas divně nasnímanou a střih musí pomáhat oběma aktérům, ale pořád lepší než vyžranej Seagal lákající protivníky k tanci. Resumé? Dal bych 2* jako vegetol, ale tu třetí hvězdu přidám za tu vtipnou likvidaci hlavního záporáka. Víc už Lundgren jen těžko nabídne. To je fakt. Smiřte se s tím.50% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně natočená stupidita, která je opravdu jen pro ty nejotrlejší, slabším povahám se z toho dozajista udělá nevolno. Je to neoriginální, nelogické, nudné, mizerně natočené, navíc s nesympatickými a špatně zahranými postavami, vizuálně vyloženě odpudivé. Opravdu nemám co hodnotit, naprostá ztráta času a utracených peněz. 0/10. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Die Hard by som v súvislosti s týmto filmom nespomínal, pretože si to nezaslúži. Nejaká banda dementov prepadne večierok v luxusnom baráku a zvyšok filmu všetci zmätene pobehujú po baráku. Sem tam sa tam mihne spomalený Lundgren. Aj keď v bitkách sú spomalení a neohrabaní vlastne všetci, takže posudzovať Lundgrenovu formu podľa choreografie týchto mantákov môže len idiot. Dokonca ani tá čiernovlasá babenka, ktorá sa trochu predviedla v predošlej Lundgrenovke Acceleration, tentoraz nemá šancu zažiariť, lebo keď sa už náhodou pokúsi o nejaký náročnejší chvat, tak vystrašený kameraman to ani poriadne nezachytí. Naviac občas reaguje na nejaký chvat, ktorý ani nenastal. Takže akciu tvorí niekoľko pársekundových amatérskych bitiek, zopárkrát niekto akože vystrelí s komickým CGI výstrelom a to je tak všetko. Postavy vám budú u prdele, akcia otras, no proste ma nenapadá absolútne nič, čo by som ocenil. 0/10. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 17. září do 1. října 2018 v Římě. (BMW12)

Reklama

Reklama