Reklama

Reklama

Vánoce podruhé

(TV film)
  • USA Correcting Christmas (více)

Obsahy(1)

Ali lituje, že se loni rozešla se svým přítelem, ale nyní má šanci vše napravit. Když se totiž Ali na Štědrý den probudí, zjišťuje, že se vrátila o rok zpět v čase a znovu prožívá minulé Vánoce, což ji umožní změnit osud svého vztahu se svým ex nebo někým naprosto neočekávaným! (Universal Channel)

Recenze (7)

nash. 

všechny recenze uživatele

Vidět vánoční televizní film s originálním námětem, je jako spatřit na vlastní oči Ježíška nebo Santu. Všechny jsou totiž jen nekonečnými variacemi několika základních témat, takže jde spíš o to, jak dobře je ona variace zpracována, jak sympatické jsou postavy, jak to mezi nimi jiskří, jak dobré jsou dialogy. Toto je variace klasického tématu č. 4 – Nová naděje (nebo chcete-li Druhá šance) kombinovaná s tématem č.6 - Na Vánoce o den více. A tentokrát v pohodě. Milá nenáročná oddechovka se sympatickou dvojicí, která se občas zatřpytí i nějakou zábavnou hláškou, o které se starají vedlejší postavy otce a bratra. Nic víc, nic míň. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Ty jo, to koukám. Mám první hodnocení tohoto filmu a první komentář :-) A to je to film z roku 2014. Samotný film je romantické vánoční klišé, ale celkem v pohodě se na něj dalo dívat. Herecké výkony nijak nezklamali ani neexcelovali, děj jasně předvídatelný. Ale i tak dobrá oddechovka. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ve finále spíše nudný, průměrný vánoční film, který kapičku vyzdvihují celkem sympatičtí herci a laciné fóry. Herečka v hlavní roli mi stále připomínala tu, která hraje Hermionu v HP. Dala bych dvě a půl hvězdy a to nejde. Tak tomu trošku přilepším. ()

Danny723 

všechny recenze uživatele

Zase další průměrná romanťárna s cestováním časem za duchem loňských Vánoc. Aneb, jak dlouho může trvat průměrné ženské, než si uvědomí, že měla od začátku pravdu... ()

viax 

všechny recenze uživatele

Dialogy možná na papíře vypadaly dobře, úplně vidím, jak je tam scénárista s nadšením pere, ale v reálu se jaksi nevyvedly. Navíc herci se k sobě jako tým vůbec nehodili. Takže jedna hvězda z milosti, že jsou ty Vánoce, kdy člověk snese kdejakou slátaninu. ()

Reklama

Reklama