Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

stration 

všechny recenze uživatele

Včetně hereckého obsazení velice úchylná záležitost, která ale stoprocentně pobaví diváky, kteří si rádi vychutnají tyto béčkové záležitosti s dávno zapomenutými herci, triky k smíchu a pavouky chrlící lávu. Hihihi. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

V podstate vám predstavujem najhorší film tohoto roka. Pokiaľ som to tvrdil pri iných odpadoch, čo sa tento rok nakrútili, tak to všetko beriem späť, pretože tento je zaručene najnajnajhorší!!!! Ide o štandartnú SyFy produkciu, zo všetkým zlom na ktoré je divák v týchto filmoch zvyknutý ale ten scenár je tak zlý, tak nezáživný, tak chcene na silu vtipný ale nieje na smiech, tak neoriginálny, že až to bolí. Celí čas som mal s toho pocit akoby sa ani samotným tvorcom nechcelo nakrúcať. Entuziazmus? Tak také niečo tu rozhodne nieje. Tvorcom sa nejakým zázrakom, alebo skôr finančným nezabezpečením týchto ľudí, podarilo dať dokopy štyroch beznájdených hercov z Policajnej akadémie. Kult v 80´s rokoch však dneska vo filmovom priemysle očividne nič neznamená. Hlavnú postavu si zahral Steve Guttenberg. Hral parodicky herca akčných filmov, ktorého sláva upadala a tak hrá v béčkových prepadákoch. Ďalej môžeme vidieť toho černocha ktorý vydával také tie čudné zvuky, potom tú malú ujačanú černošku a nakoniec tú kozatú blondínu Leslie Easterbrook, ktorú zub času skántril a ohlodal na nepoznanie. Ešte, že tam bola iba chvíľku. Ako, dej je zbytočné rozoberať. V Los Angeles vybuchne sopka s ktorej sa vyslobodia pavúky, ktoré chrlia oheň. Dosť ma prekvapilo, že animácie pavúkov neboli tak zlé ako v ich bežnej produkcii, na čo som od SyFy zvyknutý, neopakovali sa vo väčšine a neboli vyslovene na smiech, ale to celé okolo toho... Akoby si štáb a všetci herci vymýšľali na placi v priamom prenose. Iba improvizoval dialógy, nakrúcali v exteriéroch, ktoré našli po ceste, a všetko okolo toho nakrúcali iba tak... akože. Hrôza a des. Verím tomu, že s takými možnosťami by som sám dokázal nakrútiť lepší film. A to sa určite nechválim. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Policajná akadémia - Losangelská misia versus Modrá ustrica versus Mám problémso žralokmi...bavil som sa naozaj dobre ale tretiu hviezdičku dať nemôžem, pavúky teda nič moc a pochopiteľne aj dej primeraný tomuto żánru, ale toto jednoducho vyšlo. Vyššie hodnotenie však nemôžem dať, najmä s ohľadom k tomu aby moje hodnotenia ostávali objektívne aj keď tentokrát som v pokušení to porušiť. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně nebudete bát. Označil bych jej za akční sci-fi komedii s lehkým dotykem parodie. Troufám si tvrdit, že filmaři se u jeho výroby dobře bavili a nebrali jej vážně, už jen díky hlavním hrdinům (tentokrát zachraňují LA herci) a jejich proslovům o herecké řeholi. Odlehčenou atmosférou mi film trochu připomínal Chvění v ķombinaci s Kick-Ass, kam se přelil závěr příběhu. Maličká scéna se žralokobijcem Iana Zieringa mě rozesmála nejvíce. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co dalšího mě ještě čeká. Říkal jsem si že by to po žralocích , kterých je posledních dobou nějak moc ,chtělo taky pavoučí horor, ale že to bude ve formě lávových pavouků to by mě ani ve snu nenapadlo. Nestačil jsem zírat co se to na L.A. a hlavně na mě valí za šílenost. Kdo tohle vymýšlí nechápu. Žraločí tornádo bylo proti tomu skvělá série, ale tohle bylo bez humoru, sice je vidět že se to nebere vážně, ale mockrát , jsem se nezasmál.A ani herci za mnoho nestáli. Jak už jsem psal na začátku co dalšího mě čeká? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pokud to něko myslel vážně, tak odpad. Pokud to bylo myšleno jako komedie a parodie na takovéhle filmy, tak pět. Průměr jsou 3*, asi tak. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Krutopřísnej digitální zábavný bordel parodující samo sebe, který prostě baví.... To porovnání ze Spiders mě nezkutečně pobavilo. :D už se moc těším na dvojku.. COOL tomu dá vždycky upoutávkový grády že se prostě musíte těšit! 85% - Nízkorospočťák... No a koukám než to na cool běželo tak to mělo 58% No vy jste fakt banda... Č..... -_- ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

"I know you... I know you from... Look you gotta get out of the streets. There is giants spiders everywhere." I'd love to help you, but I got shark problems right now." Asi nejlepší část celého filmu. Propojení Lavalantuly s Sharknadem. Steve má cool triko. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Najprv žraloci lietajúci v tornáde, potom pavúci pľujúci lávu. Kam na takéto nápady Asylum chodí :D ? Okrem uleteného nápadu nám Asylum doprialo aj takmer celé herecké obsadenie Policajnej Akadémie- na čele so Stevom Guttenbergom, ktorý sa hlavnej úlohy zhostil podobne dobre ako Ian Ziering v Sharknade. Takže herci miestami prehrávali, ale ich prejav bol prispôsobený tomu v akej blbosti hrajú. Mendez je známy režisér podobných šialeností, takže film si ukočíroval a ponúkol divákom presne to, čo môžu od názvu Lavalantula čakať. Hlúpe a ujeté béčko s tragickými efektami, dostatkom pavúkov flusajúcich lávu a veľa vtipnými, resp. dostatočne absurdnými úmrtiami. Stretnutie Guttenberga a Zieringa, ktorý ma zrovna problémy so žralokmi pobavilo. Že by si Asylum začalo budovať univerzum? Marvel sa už určite obáva. A ešte niečo. Vysvetlí mi niekto, ako sa do podobného filmu dostal Leigh Whannell??? Ak to mám popísať celkovo, tak v rámci podobných ujetostí ide o jednu z tých lepších a poctivé zetko neberúce sa vážne ani na pol sekundy. Taký hit ako Sharknado to však s najvyššou pravdepodobnosťou nebude, na to je film ešte príliš umiernený... Protekčné a subjektívne nadhodnotené 3*. Bavil som sa. 50% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen kousek, protože mě fascinoval českej název a to, že jsem ve filmu poznal ksychty z policejní akademie v důchodu. Asi bych neměl hodnotit, když jsem to neviděl celý, ale mě to stačilo. Brutální, v tom špatným slova smyslu, dialogy, herecký výkony i triky, no prostě všechno. Chápu, že po pár pivech to musí být hrozná prča, ale neměl jsem je a ani čas na takovou blbinu koukat. ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Lávalantule - kurva kdo tohle vmýšlí. Kdyby si někdo dal práci alespoň z trikama, mohla z tojo být jedna hvězda, ale takhle to prostě nejde. Takle ne. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi na to těsně před začátkem vysílání v tv nedal kamarád echo, asi bych to s klidem vynechal, ale po objevu stupidního názvu Turbotarantule pro českou distribuci jsem to musel vidět. Parta vystydlých hvězd z Policejní akademie si to po vzoru Žraločího tornáda rozdává s ohnivými pavouky a já dávám za jednu hvězdu při zjištění nulového výkonu mozkové kůry během produkce. Občas to chce vypnout. 25% ()

G900 

všechny recenze uživatele

Popravdě, o chlup lepší než mnoho "opravdových" filmů, které se berou smrtelně vážně. Ve své třídě "filmů co jdou v sobotu na kůlu" absolutní špička. Jednooký mezi slepými a guilty pleasure. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Steve Guttenberg, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook. Staří známí matadoři z komediální série ´Policejní akademie´ a s nimi Nia Peeples v bijáku silně konkurující sérii známé jako ´Sharknado´. Dokonce je tu i připomínka v podobě samotného Iana Zieringa. Televizní snímek televizního kanálu SyFy je zcela totožný s mockblastery. Film je tak blbý, až je dobrý. Lépe by to slušelo v komiksu, ale SyFy je už takové. Tohle prostě vzniknout muselo. Po výtvarné stránce je CGI na dobré úrovni. Chtělo by to ještě doladit v animaci a v zasazení do reálného prostředí. Scénář by kupodivu také nebyl špatný, jen kdy nevyzníval tak dětinsky. Televizní popkornová SyFy zábava v plné parádě. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tento film sice nie je ziadne veldielo,ale aj napriek tomu to bolo zabavne a akcne,herci z policajnej akademie sa poriadne vysantili,taktiez aj dvojka je na rovnakej urovni,dalo sa...:-) ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem si protáhla plíce jak jsem si pochechtávala. Byla zábava vidět všechny známé staré tváře pohromadě a to nesmíme zapomenout na žraloka. Mahoney a žralok a jejich krátká konverzace-to jsem šla do kolen :-D ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

"je to podivnější než fikce." Říká reportérka. Je to parodie, u které jsem se bavil. Ziernick mě rozsekal: "rád bych pomohl, ale mám problém se žraloky". Povedená blbinka. ()

Reklama

Reklama