Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Ty dialogy jsou neprůstřelné jako 3x přeložený 4 vrstvý toaletní papír. Základní a zároveň nejúčinější zbraň je hasičák, což vypovídá o odvážnosti scénáře. Ale pokud chcete vidět policejní (rodinou) akademii po 20 letech, tak je to ideální snímek. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nízkonákladová blbinka, na kterou jsem se díval stejně jen abych viděl čtyři parťáky z Policejní akademie zase spolu. Ale pár scéek či hlášek ušlo, včetně camea Iana Zieringa. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Film, ktorý je hovadina ale celkom dobrá hovadina. Inak sa to ani nedá povedať. Film má dve veľké plusy. Prvý je, že film si robí srandu sám zo seba a uvedomuje si to. Druhý sú herci z Policajnej Akadémie a prehrávajú na plnej čiare ale tu mi to prišlo, tiež ako schválne prehrávanie. Celkom som prekvapený, že na ČSFD tento film nie je označený ako komédia ale na IMBD je. Efekty na úrovni PS 3 ale ako tak sa dá na to pozerať. Čo sa týka príbehu a scenára ma to dier ako ementál ale čo očakávať od štúdia Syfy? O atmosfére filmu alebo dialógoch je škoda reči. Film rozhodne netreba brať ako seriózny sci-fi horor ale skôr ako Béčkovy alebo Céčkovy horor. Ak pristupite na túto hru, tak si ho užijete. Takže film odporúčam ale nie je to pre každého a hlavne ak už do toho pôjdete neberte ho vážne a skôr ho berte ako paródiu na filmy s pavúkami. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Pavoučci ve svižné akci. Film si na nic nehraje. Srandy mohlo být více (možná jen úplně nevynikla kvůli čobolštině). ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Parta z policejní akademie vs pavoučí mazlíčci plivající lávu, které vykřížil nejspíš Hagrid. Ale jo pobavilo, slušné 3. to dá. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Žiara akčnej hviezdy Alla Coltona zhasla ešte niekde v minulom tisícročí. Teraz sa rozmaznaná ex-hviezda rozhodla vrátiť pred kamery, čo mu aj napol vyšlo. Síce jeho najnovšie angažovanie vo filme nevydržalo dlhšie ako novoročné predsavzatie, pred kamery sapredsa len dostal, kvôli svojmu hrubému správaniu si na ňom zhustli redaktori televizných novín. Ale teraz prichádza tá skutočná príležitosť - pavúky chrliace lávu a ničiaceho jeho rodné L.A. Film kráčajúci v šľapajách žraločích tornád a nemŕtvych bobrov je ako jazda na husenkovej dráhe, celý čas je to nevyvážené a nesúrodé, v rýchlom tempe sa striedajú scény zábavné s tými menej zábavnými i úplne katastrofálnymi. Ani samotné angažovanie hercov z policajných misii sa mi úplne nepozdávalo, predovšetkým Michael Winslow snažiaci sa o všakovaké zvuky bol neskutočne trápny. Samotný príbeh spočiatku sleduje tri dejové línie otec, matka a syn, aby sa tie nakoniec preťali a postarali sa o záver. Hoci tu bolo niekoľko výborných gagov, v tejto lige to na Sharknado a Zombeavers určite nemá. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

35% - komentář 20ti slovy: "Všude jsou obří pavouci." - "Rád bych ti pomohl, ale zrovna mám problémy se žraloky." :D :D :D No píííč*vina, ale na Sharknado to nemá :D ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, škoda těch ledabyle zpracovaných digi efektů, které tloukly do očí celý film. Pavouci nebyli nijak zajímaví, stejně jako celý snímek. Téma už tu bylo mockrát. Naštěstí se ve filmu občas objeví dobrá hláška, či sem tam narážka na jiný film. Také to zachraňuje rychlý nástup děje, okecávání na začátku nebylo dlouhé. Ale i přes tyto dva miniklady to bylo béčko jako vyšité a i celkově to byl kravinismus. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Je hezký vidět po dlooouhý době hvězdy Policejní akademie zase v akci. I když jsem to zjistil asi až v půlce filmu a řek si, že za to dám hvězdu navíc, ale to fakt nejde. Příběh je tím největším klišé, co jste ve filmech tohohle typu mohli vidět, efekty takový že byste je zvládli i doma na PC a ty dialogy, co k tomu někdo vymyslel byly tak hrozný, že jsem se za ně styděl i já:). Tohle céčko je hodně rozpačitý. Chvílema mi přišlo, že si ze sebe tvůrci chtěj dělat srandu (viz. Ziering se Žralokonádem), ale pak se to vrátilo do filmový škatule, ve který tenhle biják vyčnívá, jako silná retardace. Ostatně o tom vypovídá už samotný název (že mě to hned nedošlo). Vedle pavouků, co flušou lávu "Lavalantulích", je tady i jejich "Mamantule". Vedle který chyběla už jenom babičkantule, nebo Tetantule. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Nečakal som že neičo taketo uvidim v telke. Docela zabavné akčné a trochu hororové b-čko. Mega sa mi páčili herci z Policajnej akademie. Proste s nimi sranda ale niektoré scény no hrôza a des. Ale inak v celku pozeratelné. Mne to zlepšilo aspon naladu po pondelku. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím snímky, ktoré dehonestujú žáner horor! Tento snímok je jeden veľký grc a bol natočený aby stupid kanál SyFy mal čo vysielať. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Zápory: už ani k smíchu, zavládne pláč; primitivní efekty; výbuch sopky, nikde žádný kouř ani poletující popel, lítaj rovnou pavouci a vládne krásné slunečné počasíčko; akční hrdina typu žadatele o předčasný důchod pro nemožnost zaměstnání ani ve skladu mražených potravin; dialogy ve stylu momentálně restaurovaných komparzistů; vidět hasiče, záchranáře, policajty, zdravotníky, národní gardu, nemožné, asi je celozávodní dovolená; maximálně o katastrofické erupci melou dokola všechny televize. Klady: to by se u mně nechytlo ani před 40 lety, kdy byl boom; v kině bych vzteky fláknul hnědou limčou a zrním o zem a šel bych na pivo. ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie po třiceti letech bojuje s lávovými pavouky - no to prostě musíš vidět! Asylum na to jde dobře a jeho parodie na céčkové filmy fungují (na rozdíl od většinou nepřežitelně trapných mockbusterů). Na mého favorita, Sharknado 3, to nemá, ale stejně jsem se dobře bavil, film je dost krátký, aby začal otravovat, a plný kupodivu docela vtipných narážek na spoustu jiných filmů... Jinak je to samozřejmě odpad jak vyšitej :-D ()

Reklama

Reklama