Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

goauld 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kravinu - dostal jsem kravinu :-) ...tak nějak by se v kosce dalo shrnout toto dílko pro -náctileté ;-) CGI efekty výbuchů dosti žalostné, nicméně - brouci naopak to score vyvážili. Jednání protagonistů samozřejmě tak jako vždy lehce infantilní (což amíkům naopak vyhovuje, bo sami moc v reálném životě nemyslí), patřičná dávka patriotického klišé (bez toho by to nebyl americký film přece ;-) to dá rozum...) avšak zde v nezvyklém parodickém hávu. Nicméně na jedno shlédnutí je toto dílko dostačující - nikoliv však v kině za 150, ale jako TV "megafilm" na N@VĚ. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se nedají brát vážně. Standartní zvířecí horor, kterých jsou desítky. Za týden si nevzpomenu o čem to bylo. Když to porovnám s takovou Arachnií nebo Arachnidem tak je to nadprůměr. ()

mskarabeus odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurňa jako mělo být? I jako parodie je to naprostá sračka. Nechápu, že jsem se na to vůbec dokoukal do konce....Chci svoji hodinu a půl života zpět !!!! Žít v Americe, tak je zažaluji za doživotní újmu na zdraví :-) :-) :-). ()

Slickcz 

všechny recenze uživatele

Na lávovém grilu mistrně upečená pocta žánru s překvapivě podrobně spravovanými pavouky. Nechybějí záměrně příšerné speciální efekty , prkené herecké výkony, americký vědec s německy znějícím jménem, siluety příšer a popírání fyzikálních zákonů. "Shut up R2, I'm busy man!!" Aneb Policejní důchodci vracejí úder. ()

modrapapaja 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů za posledních pár let. Nemohl jsem se přestat smát. Zdejší hodnocení je mimo. Chápu ti lidé, že se jedná o šílenou komedii? ()

Sorafay 

všechny recenze uživatele

Zapla som to, aby som vedela, čo za volovinu to bude. A ono to bola a veľká. Ale taká, že sa človek u toho pobavil, lebo dopredu vedel, že to bude nejaké C-D a o to viac, s kvapkou alkoholu k tomu, sa na tom nasmeje. Dvojka mi prišla oproti jednotke už trochu nudná. Uvidíme, čo chystaná trojka. :D ()

MatoVMartin odpad!

všechny recenze uživatele

keď sa nad tým zamyslím... je to zaujímavý spôsob ako si zarobiť, Sharknado a podobné koniny, ku ktorým patrí aj táto hovadina ... ludia si to aj tak pozrú -_- ďalšia nezaraditelná blbosť, podobne ako Sharknado, keby to bola paródia alebo komédia tak by to mohlo byť vtipné ale jaksi nieje, odpad na tretiu... ALE!!! holka má kozy luxusné o_O ()

lenoch

všechny recenze uživatele

Krásné jsou na těchhle filmech ty dětsky svobodné nápady, nenechávající se omezovat hloupými šablonami a trapnou dospělou realitou. Lávoví pavouci vyvrhovaní sopkou? Já říkám ano! ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Ultrapíčovina. Ale zároveň skvělá parodie/komedie. Bylo fajn vidět pohromadě aspoň část původních studentů policejní akademie. Když chci koukat na skutečný horror, tak si vyberu něco jinýho a pak neskuhrám... ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za pár pokusů o humor a partu z Policejní akademie. Jinak to byl úděsný film. Na druhou stranu, přidat více humoru tak z toho mohla být ucházející parodie. ()

Ospalek odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani není možný, co se dneska dá natočit... Příšerné herecké výkony, příšerná grafika, no prostě mi tu připadá příšerné úplně všechno. Jako snaha Steva Guttenberga najít syna je hlavní téma tohohle děsného filmu... asi už nevím co víc dodat. 0% ()

Reklama

Reklama