Reklama

Reklama

Pentatonix: Daft Punk

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2013, 5 min

Recenze (8)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Asi nejpůsobivější hudební pocta, jakou kdy Pentatonix vyprodukovali - je totiž až mrazivě fascinující, jak všichni dokázali variovat ony ikonický songy do a-capella verze. ()

Mirah81 

všechny recenze uživatele

Na tenhle klip jsem narazil úplnou náhodou,když se mi začal na Youtube automaticky spouštět poté co jsem dokoukal jiný klip od této pro mě dosud neznámé skupiny,kde jim sekunduje Lindsey Stirling,kvůli které jsem si to vůbec pouštěl.A musím říct že mě na první pohled zaujal a dlouho jsem neviděl takhle zajímavý zpracovaní.Velký plus za dokonalej look,hlavně ta baba vypadá fakt cool :-) ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

1x Ocenenie GRAMMY za najlepší hudobný COVER, 110 miliónov zhliadnutí na YouTube. Toto je úder do čierneho. A capella Pentatonix dokázala bez použitia hudobých nástrojov, či úprav ísť za hranice práce s ľudským hlasom a výbornej súhry. Klip ako taký je v podstate tvorený statickými obrázkami na jednotlivých členov skupiny, ale obohacujú to originálne kostýmy. Jedna z TOP 5 od PTX :) 100% ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Pentatonix sleduju už delší dobu a když vyšel tenhle klip, byla jsem nadšená. Jednak je to mix písniček od Daft Punku, které jsou i samy o sobě jedny z mých oblíbených, jednak je to cover od Pentatonix, což prakticky znamená, že prostě musí být dobrý, a jednak je ten klip naprosto skvěle nastříhaný a zpracovaný. Třešnička na dortu je vzhled zpěváků, obzvlášť Kirstie, která má boží makeup. Lepší 4* a velký like! ()

Reklama

Reklama